Kowi87 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 A czego do poprawki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 bo zyebal druk.... zle obrobil projekt i wyszedl maly bonusik w rogu..... ale ma zrobic nowa i wyslac w zamian tej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 A to na drugiej ten sam wzór dałeś? Kurde przygotowałem te wzory juz najprosciej jak mozna, bez tła, wiec zmiana koloru nie powinna być problemem.. a jednak:facepalm: u mnie obeszło sie bez problemów, po pierwszym praniu jeszcze nie wyblakły:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 niby musial przerobic projekt i zmienic kolory i niby na projekcie nic nie bylo a wyszly jakies mini pixelki i d*pa, a mowilem ze robil juz takie predzej, to on na to ze wywalil te stare projekty.... ale ma zrobic i wyslac jeszcze jedna.... zobaczymy tylko kiedy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercedres Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 No torche nie fajnie to wyszlo:thumbdown: Jak gramatura takich bluz bo sam sie zastanawiam, ale jak mam za chwile wywalic do kosza to jakos nie widzi mi sie:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 gramatura 280, kolego a kto tu pisze o wywalaniu czegos do kosza..... Kowi zamowil wiecej i u niego bylo wszystko oki, u mnie zrypal projekt i powiedzial ze zrobi druga i przysle bez zadnej doplaty z mojej strony oczywiscie..... tamta mu odesle i po sprawie.... ---------- Post dopisany 19-10-2012 at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany 11-10-2012 at 12:59 ---------- dobra zeby nie bylo ze sie nic nie dzieje.... poszlo grube zamowienie.... ---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:26 ---------- funkiel nowki nie smigane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ty to jednak lubisz te pierdółki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 musi byc wszystko na tip top.... ---------- Post dopisany at 19:30 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ---------- pozatym za ta zaslepke zaplacilem 15zl (nowka) a za ta raczke do wykladziny 10zl (nowka) grzechem bylo by nie brac tego... ---------- Post dopisany 07-11-2012 at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany 19-10-2012 at 19:30 ---------- wpadl winter setup lacznie z gumowymi dywanikami i plynem zimowym do spryskiwaczy.... niestety nie obylo sie bez problemow.... ale ciezki sprzet dal rade... niestety tylna nakretka do gwintu do wymiany.... zeby sie wyrywaly jeden po drugim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 musi byc wszystko na tip top....---------- Post dopisany at 19:30 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ---------- pozatym za ta zaslepke zaplacilem 15zl (nowka) a za ta raczke do wykladziny 10zl (nowka) grzechem bylo by nie brac tego... ---------- Post dopisany 07-11-2012 at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany 19-10-2012 at 19:30 ---------- wpadl winter setup lacznie z gumowymi dywanikami i plynem zimowym do spryskiwaczy.... niestety nie obylo sie bez problemow.... ale ciezki sprzet dal rade... http://i1174.photobucket.com/albums/r611/dropsone/Zdjcie0581.jpg niestety tylna nakretka do gwintu do wymiany.... zeby sie wyrywaly jeden po drugim jak wy to kurffa robicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 no ja zem tylko ciagnal..... i hooy go strzelil.... musze pomyslec o nowych nakretkach do gwintu na przyszly rok..... jutro nowe hamulce/lozyska/klocki na tyl wpadna.... ---------- Post dopisany 11-11-2012 at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany 07-11-2012 at 20:54 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Przemek to pochwal się, dawaj foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 nic nie mam... nie mialem aparatu bylem przejazdem, czekam az wrzucą fotki, to cos wkleje... ---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandi88 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Błyszczała się suka jak psu jajca Niczym jądra jamnika ocierane po chodniku Zasłużony dyplom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Fiu fiu... i nawet na czarnej stali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgarniać dyplomy będąc na zimowym setupie jak najbardziej zasłużony dyplom, widać od razu że jest czyścioczek jakieś plany na felge na przyszły sezon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majuDJ Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Super auto widać że zadbane. Super kolor jak nigdy nie lubiłem czerwonego to w Twoim egzemplarzy z felgami z letniego setupu i z pakietem chrom poraża Teraz coś byś ogarnął wnętrze może jakaś nowsza kiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgarniać dyplomy będąc na zimowym setupie jak najbardziej zasłużony dyplom, widać od razu że jest czyścioczek jakieś plany na felge na przyszły sezon ? chcialbym zmienic, bo moje juz mi sie troche nudza.... ale niewiem czy je zmienie na przyszly sezon bo i tak musze wlozyc troche kasy w auto i niewiem czy starczy na felgi ---------- Post dopisany at 15:21 ---------- Poprzedni post napisany at 15:20 ---------- dzisiaj wpadly nowe tarcze na tyl, klocki, lozyska itp..... ale bez spawarki sie nie obeszlo zeby sruby wykrecic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielbobik20 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 witam mam pytanie jakim cudem uzyskałeś takie progi ?? pokieruj pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 witam mam pytanie jakim cudem uzyskałeś takie progi ?? pokieruj pozdrawiam S4:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 witam mam pytanie jakim cudem uzyskałeś takie progi ?? pokieruj pozdrawiam S4:naughty: gazeta i szpachla.. swoją drogą Przemek ma same rarytasy w tym aucie gratki dyplomu :hi:zasłużony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi