kkrawat Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ja ciągle szukam składanego lewego ale małego - składanie mam w serii - ale dostać małe składane to jak 6 w totka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 i nie składaj zimą bo możesz już nie otworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 najwieksze koszta to lustra, ale jak sie poszuka to idzie kupic w dobrych pieniadzach, problem jest tylko z prawym duzym lustrem bo cholernie ciezko dostac, jezeli uda mi sie "wyrzezbic cos" w przyszlym tygodniu to koszt w moim przypadku bedzie ok 300zl, i troche mojej pracy, oczywiscie zostana stare lustra ktore tez moza za pare groszy sprzedac nasmaruj se porzadnie ten mechanizm silniczka, lubi sie przyciac i nie do konca lustro sie otwiera i sie majta jak dzyndzel jak lustro przyszlo to rozebralem je w drobny mak, przesmarowalem wszystko lacznie ze srubkami trzymajajacymi obudowe ---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ---------- i nie składaj zimą bo możesz już nie otworzyć spoko, juz mi o tym pisales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f16mysliwiec Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja składam i rozkładam co zimę(3 lata) a samochód cały czas pod chmurka i jest wszystko dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 jest szał z lusterkiem :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roae Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 ja coś mam prawe małe el.składane tylko musze jutro zobaczyc czy wszystkie części są, bo je rozłożyłem ale zapomniałem złożyć ---------- Post dopisany 17-01-2013 at 18:34 ---------- Poprzedni post napisany 16-01-2013 at 22:53 ---------- <br /><br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekgsx550 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 pięknie ci to wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 no no a myślałeś żeby zrobić opcję tak jak z domykaniem szyb zamykasz pilotem i składa się lusterko ale nie wiem jakby to szło w drugą strone jak otwierasz czy by się rozkładało aha te silniczki mają jakiś wyłącznik przeciążeniowy w skrajnym położeniu czy jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 ja tez tak myslalem, ale odpuscilem temat z tego wzgledu ze jednak auto czasmi stoi dosc dlugo na dworzu i boje sie ze moze co przymarznąć, wedlug schematu jes cos jak by wylacznik krancowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 http://s7.postimage.org/yydqolrmf/lustro2.jpg zębatkę ze ślimakiem tą co na foto jest w obudowię masz może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 mam takie cos z a6 z lewego lustra, ale wydaje mi sie ze to to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 zmierzył byś długość, średnicę tego dużego kółka i końcówek nam po tymi kulkami? i cenowo jak to wygląda? na pierwszy rzut oka to samo tyle że u mnie duże kółko jest plastikowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 oska miarzona bez tych powiecmy "zlotych lozysk" kuleczek po bokach dlugosc oski 33mm grubosc oski 4mm dlugosc slikama ok 11mm srednica slimaka prawie 9mm grubosc duzej zebatki ok 3,5mm srednica 17,3mm dam Ci tez silniczek, bo w razie jak by byl inny skok na tej duzej zebatce to przelozysz sobie slimaka z silniczka z 20zl dasz? jak Ci bedize pasowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 za chwilę jadę do garażu,jak to będzie to samo to biorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu1111 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Gdzie dopadles prawe lusterko skladane??? ja szukam od dluzszego czasu i znajsc nie moge , chodzi mi glownie o duze angielskie ale znalezc je to tragedia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 nigdzie.... pisze wyzej ze caly czas szukam, a poprostu kombinuje troche z innymi lustrami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 czyli tak, u mnie: dlugosc oski 30,6 mm grubosc oski 4,5 mm dlugosc slikama 11mm srednica slimaka 7,6mm grubosc duzej zebatki 3,3mm srednica 17,8mm według suwmiarki ---------- Post dopisany at 19:33 ---------- Poprzedni post napisany at 19:32 ---------- ale wezmę,najwyżej się dopasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 czyli lipa, ja tez sufmiarka mierzylem ale nie chcialo mi sie na drobne patrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 jak byś jutro był na spocie to weź te pierdołki ja wezmę suwmiarkę, swoją zębatkę i się zobaczy czy coś z tego będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 spoko, zobaczymy jak sie temat rozwinie ---------- Post dopisany 24-01-2013 at 16:41 ---------- Poprzedni post napisany 19-01-2013 at 20:08 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi