Koalakm Opublikowano 22 Listopada 2023 Opublikowano 22 Listopada 2023 ahh no to spoko, bo nie wiem ile w tym prawdy ale niby lepiej ten oryginalny lac....
Muskel1 Opublikowano 22 Listopada 2023 Autor Opublikowano 22 Listopada 2023 Dobrze kupić z pewnego źródła, nie koniecznie musi być to ASO. Na stacji paliw też powinien być dobry a nie rozcieńczony.
puczyl1990 Opublikowano 28 Listopada 2023 Opublikowano 28 Listopada 2023 No ja właśnie ostatnio zalałem 5l z baniaka i po jakimś czasie wyskoczył błąd i odliczanie od 1000km. Po dolaniu z Orlenu do pełna problem po jakimś czasie zniknął.
marco marco Opublikowano 5 Grudnia 2023 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Panowie jakie oznaczenia na sterownik adblue do A4b8 z 2015 r silnik 2.0, 150 km
Muskel1 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2023 9 godzin temu, marco marco napisał(a): Panowie jakie oznaczenia na sterownik adblue do A4b8 z 2015 r silnik 2.0, 150 km Tu jest temat o B9. Nie mieszajmy wszystkiego do kupy.
michasiek_rwa Opublikowano 13 Grudnia 2023 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Hej, posiada jeszcze ktoś membrany na sprzedaż ?
RALF76 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Opublikowano 14 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 7.11.2023 o 12:17, Muskel1 napisał(a): Możecie u siebie odczytać jaką wartość jakość czynnika redukcyjnego (IDE10032) Wam pokazuje? U mnie jest 399.99 zobacz jak u mnie pokazuje stężenie... aż taka różnica? Edytowane 14 Grudnia 2023 przez RALF76
Muskel1 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2023 Wszystko jest w normie u Ciebie. Niektóre sterowniki pokazują właśnie tak jak u Ciebie. Jakość AdBlue jest bardzo dobra u Ciebie, gdyż prawidłowe stężenie mocznika w AdBlue wynosi właśnie 32,5% 1
puczyl1990 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Opublikowano 29 Grudnia 2023 A to u mnie, czyli też dobrze z tego co pisze Muskel1. Nie wiem dlaczego wcześniej wyrzuciło błąd.
MiruK Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Odkąd kupiłem samochód zrobiłem 24 tyś km i nigdy nie dolewałem adblue, już myślałem że wyłączony, dziś przy okazji zerknąłem co nieco i chyba jednak nie ? Chyba muszę pomyśleć o zatankowaniu, można z dystrybutora do pełna czy lepiej w bańkach?
Muskel1 Opublikowano 3 Stycznia Autor Opublikowano 3 Stycznia Możesz z dystrybutora. Jeżeli z bańki, to sprawdź datę przydatności, żeby nie był przeterminowany. AdBlue ma datę przydatności ok rok czasu.
big612 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Posiada ktoś z Was jeszcze te membrany? Jeśli nie, to będę zamawiał i może ktoś byłby chętny.
LukaszJan Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Hej, można prosić jakiś namiar na te membrany?
Muskel1 Opublikowano 6 Stycznia Autor Opublikowano 6 Stycznia Na pierwszej stronie jest link, wystarczy poświęcić trochę czasu i przeczytać cały wątek
dekiel 13 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) Ja właśnie zmówiłem tyle że był problem z tej niemieckiej strony z wysyłką do Polski , trochę gimnastyki i znalazłem polską stronę. Już idą bo wziąłem dwie, tanio nie jest ale to nie ma znaczenia. P.S. Jeszcze raz dzięki Muskel za pomoc. 👌 Edytowane 6 Stycznia przez dekiel 13
M4R1O Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 4 godziny temu, dekiel 13 napisał(a): Ja właśnie zmówiłem tyle że był problem z tej niemieckiej strony z wysyłką do Polski , trochę gimnastyki i znalazłem polską stronę. Już idą bo wziąłem dwie, tanio nie jest ale to nie ma znaczenia. P.S. Jeszcze raz dzięki Muskel za pomoc. 👌 Dwie? ale wiesz że to blistry po 12szt? Czyli łącznie zamówiłeś 24 szt.
dekiel 13 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 10 godzin temu, M4R1O napisał(a): Dwie? ale wiesz że to blistry po 12szt? Czyli łącznie zamówiłeś 24 szt. Zobaczymy co przyjdzie , najwyżej odsprzedam 😉
MiruK Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) W dniu 3.01.2024 o 21:51, MiruK napisał(a): Odkąd kupiłem samochód zrobiłem 24 tyś km i nigdy nie dolewałem adblue, już myślałem że wyłączony, dziś przy okazji zerknąłem co nieco i chyba jednak nie ? Chyba muszę pomyśleć o zatankowaniu, można z dystrybutora do pełna czy lepiej w bańkach? Wyskoczyło mi dziś info na desce żeby zatankować adBlue, do przejechania zostało 2400km, zatankowałem pod korek i weszło równe 24 litry, więc chyba nie było 5,16 litra jak twierdził vcds 😕 Edytowane 16 Stycznia przez MiruK
tobias Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia 11 godzin temu, MiruK napisał(a): zatankowałem pod korek i weszło równe 24 litry, Możliwe że stacja oszukuje przez "instrybutor"
Rekomendowane odpowiedzi