Opublikowano 27 Lutego 20233 l 34 minuty temu, blagaw napisał(a): Co myślicie o zastosowaniu łatek n membrany Gore tex zamiast ww.? Myślę ze parametrami odprowadzania wilgoci nie ustępują( jeśli nie przewyższają), a dostępność duża i połowa ceny! Uwazam ze jak najbardziej mozesz zastosowac. Ja mam zamiar zastosowac tasme membranowa.
Opublikowano 6 Marca 20233 l 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Mam zamówione i czekam na dostawę. Dobry człowieku ? podzielisz się choćby 1sztuką??
Opublikowano 6 Marca 20233 l Autor 4 minuty temu, Lukasch44 napisał(a): Dobry człowieku ? podzielisz się choćby 1sztuką?? Jak tylko dojdą dam tutaj znać
Opublikowano 6 Marca 20233 l Autor 1 minutę temu, Lukasch44 napisał(a): W takim razie rezerwuję ?? Dzięki Masz PayPal?
Opublikowano 7 Marca 20233 l 10 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Mam zamówione i czekam na dostawę. Poproszę o rezerwacje 2 szt jak jest to mozliwe
Opublikowano 8 Marca 20233 l W dniu 21.12.2022 o 06:52, Muskel1 napisał(a): Do przedlifta B,C, D. Do polifta od E. Dodam jeszcze że są sterowniki bez litery na końcu i działają one zamiennie z tymi B C D w przedlifcie, wczoraj wymieniałem sterownik z literą na taki bez litery i wszystko działa OK zero błędów. Stary sterownik zachlapany błotem.
Opublikowano 8 Marca 20233 l Autor Tak, pierwsze sterowniki nie miały literki (indexu). Kolejne otrzymały B, C i D.
Opublikowano 8 Marca 20233 l Autor Mam kilka membran do odstąpienia. Cena 3,20 € za sztukę wysyłką do PL, każda kolejna +1,90 € (czyli za dwie 3,20 + 1,90). Płatność poprzez PayPal lub na konto w Euro. Reszta na PW. Edytowane 27 Marca 20233 l przez Muskel1
Opublikowano 12 Marca 20233 l Czy można w jakiś prosty sposób sprawdzić czy ktoś nie wyciął adblue w samochodzie ? Odkąd kupiłem samochód zrobiłem 17 tyś.km i jeszcze się o niego nie upomniał. Z tego co kojarzę to mam 24l zbiornik, ile na tym można przejechać zakładając że poprzedni właściciel przed sprzedażą zalał do pełna?
Opublikowano 12 Marca 20233 l Autor Spalanie AdBlue to ok. 1l na 1000 km. W rozszerzonych blokach pomiarowych można odczytać kilka wartości, poziom, ciśnienie itp.
Opublikowano 13 Marca 20233 l dokładnie tak, 2500km przed brakiem adblue będzie info o uzupełnieniu więc jak ktoś zalał do pełna jeszcze chwila i się powinno zapalić
Opublikowano 23 Marca 20233 l Wyczyszczone, zaklejone. Dziurka byla zaklejona suchym piachem. Teraz można spać spokojnie.
Opublikowano 25 Marca 20233 l Jak by ktoś byś chętny to po świętach mógłbym sprzedać kilka membran, pisać tylko wcześniej bo musiałbym poszukać, kupiłem zestaw chyba 10 szt i gdzieś leżą ?
Opublikowano 27 Marca 20233 l Autor 34 minuty temu, michał69 napisał(a): Hej jestem chętny na dwie sztuki proszę o info Ja już nie mam membran. Napisz do kolegi @puczyl1990 na PW. Edytowane 27 Marca 20233 l przez Muskel1
Opublikowano 30 Marca 20233 l Ma ktoś te membrany jeszcze? A może są chętni to bym zamówił komplet i porozsyłał.