przemolll Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Wyciągnięty z odpalanego motoru 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemolll Opublikowano 5 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 (edytowane) Z nowości Wymiana cewek Lekka korekta lakieru i felg W sobotę strojenie oby nic nie siadło po drodze i by te 450 wypluł 😄👍 Edytowane 5 Września 2023 przez przemolll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Jaka jakość dzisiaj tych cewek z NGK? Też w przyszłym miesiącu zamawiam komplet i niby upatrzone z NGK ale nie wiem czy z Beru nie wziąć 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombelm7 Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 1 minutę temu, Langista napisał(a): Jaka jakość dzisiaj tych cewek z NGK? Też w przyszłym miesiącu zamawiam komplet i niby upatrzone z NGK ale nie wiem czy z Beru nie wziąć 🤔 Brałem do siebie Beru ZSE043 jak dobrze pamiętam. Rok temu. Zero problemów. Polecam. I też sam nie wiedziałem jak się zachować co do wyboru NGK. Ale w końcu zrezygnowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemolll Opublikowano 6 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 22 godziny temu, Langista napisał(a): Jaka jakość dzisiaj tych cewek z NGK? Też w przyszłym miesiącu zamawiam komplet i niby upatrzone z NGK ale nie wiem czy z Beru nie wziąć 🤔 Podobno bez różnicy NGK a BERU. Ja mam ori 1.8t zse 032 Można włożyć z tfsi zse 051 długością są takie same jak z 1.8 Turbo tylko że są z TFSI i są tylko czerwone Z z racji że to byś źle u mnie wyglądało pod maską kupiłem oryginalne czarne 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichauKR Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 1 godzinę temu, przemolll napisał(a): Podobno bez różnicy NGK a BERU. Ja mam ori 1.8t zse 032 Można włożyć z tfsi zse 051 długością są takie same jak z 1.8 Turbo tylko że są z TFSI i są tylko czerwone Z z racji że to byś źle u mnie wyglądało pod maską kupiłem oryginalne czarne 😁 Zse051 nie są z TFSI... Tylko z wolnossaka. Wysokością pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemolll Opublikowano 6 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Godzinę temu, MichauKR napisał(a): Zse051 nie są z TFSI... Tylko z wolnossaka. Wysokością pasują. Ja myślałem że z TFSI 👍😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Niby cewki z ASN są mocniejsze, czytałem tu na forum kilka razy że do 1.8T właśnie je zakładali ale teraz pewnie bardziej się opłaca z 2.0 tfsi z B8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemolll Opublikowano 7 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 21 godzin temu, Langista napisał(a): Niby cewki z ASN są mocniejsze, czytałem tu na forum kilka razy że do 1.8T właśnie je zakładali ale teraz pewnie bardziej się opłaca z 2.0 tfsi z B8 Pytałem sie tunera i powiedział że bez żadnej różnicy czy tfsi czy 1.8t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Trzeba by wiedzieć dokładnie jakie bebechy siedzą w tych cewkach.. W przyszłym miesiącu rozbiorę jedną ze starych cewek i zobaczę z czego jest zrobiona, tak ciekawości 😅 bo i tak wymieniam komplet na nowe. Sam fakt, że te mają 21 lat i nadal działają odracza ich wymianę z miesiąca na miesiąc 🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemolll Opublikowano 9 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 No i niestety pech nie opuszcza. Auto wystroje cisło mega a na powrocie do domu na światłach ścięło szpilkę od rolki..straty będę oglądał na dniach. Pasek cały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Widać 'plomba' jest, może ten kto montował to o dużo za mocno dokręcił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek03 Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 masakra , oby tłoki nie zrobiły o zawory puk puk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemolll Opublikowano 10 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Głowica ściągniętą. Zawory raczej wszytkie do wymiany. Najgorzej bo supertechy+1mm teraz 240zl szt Ktoś podebrał miejscem pod rolka i najprawdopodobniej to było przyczyną Na szczęście mam zapasowa głowice Ale zawory paradowskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombelm7 Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Ładne pieczątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek03 Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 ale ten świat mały kolega cie holował a4 b7 DTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morelo Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Na ile udało się wystroić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemolll Opublikowano 11 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 W dniu 10.09.2023 o 14:47, hopek03 napisał(a): ale ten świat mały kolega cie holował a4 b7 DTM Dokładnie a 3 min wcześniej rozmawialiśmy na poboczu 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek03 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 no wiem opowiadał że poznał gościa na drodie i że nie uwierzę jakiego miał pecha no i wspomniał o tej rolce i od razu skojarzyłem ciebie bo chwile wcześniej byłem w twoim temacie stroiłeś to ponoć ile wyszło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Ten pech to jak wirus zaczeło się odemnie i tak se czmycha dalej i dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi