Gorczyk Opublikowano 20 Sierpnia Autor Opublikowano 20 Sierpnia Wczoraj zaprowadziłem Audi na podlaczenie skrętnego ksenona, bo od października zeszłego roku szukałem w tym temacie pomocy. Nie powiem bo się stresuje czy wszystko ruszy, ale będę was informował 😉 1 1
Gorczyk Opublikowano 21 Sierpnia Autor Opublikowano 21 Sierpnia No i temat opanowany, byłem bardzo zaskoczony jak dostałem telefon po odbiór auta. Lampy fajnie sie poziomują po odpaleniu auta i jak na tamte czasy fajnie doświetlają sie zakręty 👏 20250821_050905.mp4 4
MarioR34 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Cant see the video , did you have normal H7 and then you install the Xenon ?
Gorczyk Opublikowano 22 Sierpnia Autor Opublikowano 22 Sierpnia I already had xenon and we installed a turning xenon.
Gorczyk Opublikowano wczoraj o 04:22 Autor Opublikowano wczoraj o 04:22 (edytowane) No to wczoraj szybka wymiana kolanka od odmy, moje nastawienie było okropne ale kumple odsunęli mnie od auta bo chyba widzieli, że nie ogarnę, cholera zrobili wymianę w 20 minut, ściągnęli przepustnice w celu rewizji przy okazji także wszystko gra teraz na nowo 😀 Nastepnym tematem był wideorejestrator z Chin, działa dobrze, wykonanie fajne, znalazłem tylko mało pojemną kartę pamieci ale jestem ogólnie zadowolony 😁 Edytowane wczoraj o 04:22 przez Gorczyk 1
Langista Opublikowano wczoraj o 06:38 Opublikowano wczoraj o 06:38 Mega ten rejestrator, masz jakiś link do niego? Model? 1
Gorczyk Opublikowano wczoraj o 07:16 Autor Opublikowano wczoraj o 07:16 Właśnie udało mi się znaleźć to na AliExpress: 520,47zł | Kamera samochodowa Plug and Play 4K 2160P do Audi A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q3 Q5 Q7 TT 2004-2026 Wifi Rejestrator Samochodowy https://a.aliexpress.com/_EHah2No Wybrałem kolor i jakość nagrywania, w wiadomości prywatnej podajesz model rok i dokładnie w tydzień była u mnie.
Rob@k Opublikowano wczoraj o 08:25 Opublikowano wczoraj o 08:25 Kolanko wyszło w całości to i wymiana szybka 👍 2
Gorczyk Opublikowano wczoraj o 10:06 Autor Opublikowano wczoraj o 10:06 1 godzinę temu, Rob@k napisał(a): Kolanko wyszło w całości to i wymiana szybka 👍 Dokładnie. Nawet nie wiesz jak bardzo sie cieszyłem 😁
Langista Opublikowano wczoraj o 10:07 Opublikowano wczoraj o 10:07 2 godziny temu, Gorczyk napisał(a): Właśnie udało mi się znaleźć to na AliExpress: 520,47zł | Kamera samochodowa Plug and Play 4K 2160P do Audi A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q3 Q5 Q7 TT 2004-2026 Wifi Rejestrator Samochodowy https://a.aliexpress.com/_EHah2No Wybrałem kolor i jakość nagrywania, w wiadomości prywatnej podajesz model rok i dokładnie w tydzień była u mnie. Troche się dałeś naciągnąć, ta kamerka nie ma natywnego 4k, ma trochę ponad 2K, resztę dorabia procesor. Nie mniej 2k w 60 fps to spoko opcja, pytanie czy za te pieniądze warto 😅
Gorczyk Opublikowano wczoraj o 10:09 Autor Opublikowano wczoraj o 10:09 Teraz, Langista napisał(a): Troche się dałeś naciągnąć, ta kamerka nie ma natywnego 4k, ma trochę ponad 2K, resztę dorabia procesor. Nie mniej 2k w 60 fps to spoko opcja, pytanie czy za te pieniądze warto 😅 O to dziękuję Ci za uświadomienie bo nawet nie wiedziałem, nagrywa spoko wiec myslalem, ze warte. Ale co zrobić, jestem tej myśli, że lepsze to niż nic 😁
Langista Opublikowano wczoraj o 10:20 Opublikowano wczoraj o 10:20 Zawsze możesz sobie porównać jak jakościowo te nagrania wyglądają na pełnym ekranie na monitorze/TV jeżeli nagrasz w 2k a w 4k. Może procesor dobrze sobie radzi i soft nie jest napisany do niego na kolanie. 1
Rekomendowane odpowiedzi