Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B7 1.8T Quattro S-Line Gorczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda nieźle 😀

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj zaprowadziłem Audi na podlaczenie skrętnego ksenona, bo od października zeszłego roku szukałem w tym temacie pomocy.

Nie powiem bo się stresuje czy wszystko ruszy, ale będę was informował 😉

• Lubię to 1
  • Super 1
Opublikowano

No i temat opanowany, byłem bardzo zaskoczony jak dostałem telefon po odbiór auta.

Lampy fajnie sie poziomują po odpaleniu auta i jak na tamte czasy fajnie doświetlają sie zakręty 👏

• Lubię to 4
Opublikowano

Cant see the video , did you have normal H7 and then you install the Xenon ?

Opublikowano

I already had xenon and we installed a turning xenon.

Opublikowano (edytowane)

No to wczoraj szybka wymiana kolanka od odmy, moje nastawienie było okropne ale kumple odsunęli mnie od auta bo chyba widzieli, że nie ogarnę, cholera zrobili wymianę w 20 minut, ściągnęli przepustnice w celu rewizji przy okazji także wszystko gra teraz na nowo 😀

20250826_182955.thumb.jpg.499157d9d2bdb5af4cbd9d9cd800423c.jpg

Nastepnym tematem był wideorejestrator z Chin, działa dobrze, wykonanie fajne, znalazłem tylko mało pojemną kartę pamieci ale jestem ogólnie zadowolony 😁

20250825_154620.thumb.jpg.6e27e2ffa4bc694024595c14f0a77e16.jpg20250825_155121.thumb.jpg.c4a1f219776fe4508f1f833bdad92139.jpg20250825_155555.thumb.jpg.6b88eafef97a4806bbbce4c2f649a930.jpg

Edytowane przez Gorczyk
  • Lubię to 1
Opublikowano

Mega ten rejestrator, masz jakiś link do niego? Model?

• Lubię to 1
Opublikowano

Właśnie udało mi się znaleźć to na AliExpress: 

520,47zł | Kamera samochodowa Plug and Play 4K 2160P do Audi A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q3 Q5 Q7 TT 2004-2026 Wifi Rejestrator Samochodowy

https://a.aliexpress.com/_EHah2No

Wybrałem kolor i jakość nagrywania, w wiadomości prywatnej podajesz model rok i dokładnie w tydzień była u mnie.

Opublikowano

Kolanko wyszło w całości to i wymiana szybka 👍

• Lubię to 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Rob@k napisał(a):

Kolanko wyszło w całości to i wymiana szybka 👍

Dokładnie. Nawet nie wiesz jak bardzo sie cieszyłem 😁

Opublikowano
2 godziny temu, Gorczyk napisał(a):

Właśnie udało mi się znaleźć to na AliExpress: 

520,47zł | Kamera samochodowa Plug and Play 4K 2160P do Audi A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q3 Q5 Q7 TT 2004-2026 Wifi Rejestrator Samochodowy

https://a.aliexpress.com/_EHah2No

Wybrałem kolor i jakość nagrywania, w wiadomości prywatnej podajesz model rok i dokładnie w tydzień była u mnie.

Troche się dałeś naciągnąć, ta kamerka nie ma natywnego 4k, ma trochę ponad 2K, resztę dorabia procesor. Nie mniej 2k w 60 fps to spoko opcja, pytanie czy za te pieniądze warto 😅

Opublikowano
Teraz, Langista napisał(a):

Troche się dałeś naciągnąć, ta kamerka nie ma natywnego 4k, ma trochę ponad 2K, resztę dorabia procesor. Nie mniej 2k w 60 fps to spoko opcja, pytanie czy za te pieniądze warto 😅

O to dziękuję Ci za uświadomienie bo nawet nie wiedziałem, nagrywa spoko wiec myslalem, ze warte. 

Ale co zrobić, jestem tej myśli, że lepsze to niż nic 😁

Opublikowano

Zawsze możesz sobie porównać jak jakościowo te nagrania wyglądają na pełnym ekranie na monitorze/TV jeżeli nagrasz w 2k a w 4k. Może procesor dobrze sobie radzi i soft nie jest napisany do niego na kolanie.

• Lubię to 1