lukul Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Sprawdze to ale dopiero za miesiac.. Teraz Norge - robota
maruninho Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 witam sciagnalem z strony peb linki o ktorych mowa byla wyzej... kazdy ma po 27 kb .. wiec na pewno nie jest to mapa, pliki sa spakowane i do tego nie ma mozliwosci rozpakowania ich, nie mowiac juz o mozliwosci wpisania hasla..? czy tylko ja mam ten problem ? pozdrawiam
bouzuki Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Ściągnij jeszcze raz,ja pare dni temu ściągałem i było o.k.
carnivore1 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 to na pewno cos nie tak, ta mapa ma ok. 300 mb.
ksiadz99 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 koledzy, sory za kotleta, czy te mapki podejda do takiego ustrojstwa ? http://www.giga-tec.de/ebay/audi/Navigation192S.JPG Chce zmienic jezyk menu i przy wyborze innego niz obecny woła o plyte z navi..
julo23 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Panowie mam RNS-E i juzktoś mi przerobił menu na PL, kupiłem nową mapę. Ale nadal mi gada nawigacja po angielsku. Z tego co czytałem forum wystarczy włożyć starszą mapę z lektorem PL a później wrócić do najnowszej mapy. I będzie lektor PL. Teraz pytanie czy ktoś ma już niepotrzebną starą mape z lektorem PL ?
GRazny Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 no z tą starszą mapą w celu wgrania polskiego lektora to nie w RNS-E bo tej navi temat nie dotyczy... a czy RNS-E tak też się robi to wątpię
shadi3 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 czy ktos wie gdzie mozna sciagnac z neta najnowsza wersje teleatlasu i ewentualnie instrukcje jak ja wypalic, probowalem juz wypalic wersje sciagnieta z torrenty.org ale nie dalo rady. z gory dzieki za podpowiedz :hi:
simon__75 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 czy ktos wie gdzie mozna sciagnac z neta najnowsza wersje teleatlasu i ewentualnie instrukcje jak ja wypalic, probowalem juz wypalic wersje sciagnieta z torrenty.org ale nie dalo rady. z gory dzieki za podpowiedz :hi: Ja zarówno 2008/2009 jak i te najnowsza 2010 zasysalem z wyzej opisanego "portalu" - link wyżej... Co do wypalania plytek...hm...nie powiem ze troszke sie z tym morodwałem...testowalem nagrywarki i w sumie jedna jedyna w pracy i druga w domku firmy LITE ON dala rady... reszta niby nagrale te plytki ale to byl awielka porazka w sumie zniszczylem jakies 10...moze 15 CDków na tych calościowych próbach :/ co nie zmienia faktu ze wiem juz na czym nagrywac Wazne tez jest zeby zaladowac odpowiedni profil nagrywania do clona bez tego ani rusz
shadi3 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 wielkie dzieki kolego za rade jutro sprobuje wlasnie wypalac na liteonie stara nagrywarka i mam nadzieje ze pociagnie. pozdrawiam
guziczek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 ja wypalałem tez na liteonie mapę 2008/2009 i dała rade :> wiec polecam spróbować
darki74 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Witam. Jestem nowym (szczęśliwym) posiadaczem a4 b6 z radiem RNS-E. Czy trzeba coś grzebać przy navi żeby działały te mapki?
simon__75 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Witam. Jestem nowym (szczęśliwym) posiadaczem a4 b6 z radiem RNS-E. Czy trzeba coś grzebać przy navi żeby działały te mapki? Pod RNS-E nie będą latały :/
zen64 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 też się morduję z nagraniem tych map, niby wszystko ok navi płytkę ładuje i jest taki komunikat is being activatsd please wait i tu jest ok powinna się pokazać mapka a tu zonk cd-reading error please check cd-rom, może ktoś też miał taki problem?
GRazny Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 też się morduję z nagraniem tych map, niby wszystko ok navi płytkę ładuje i jest taki komunikat is being activatsd please wait i tu jest ok powinna się pokazać mapka a tu zonk cd-reading error please check cd-rom, może ktoś też miał taki problem? a jakis stary oryginał masz? działa?... może napęd kuleje...
dlaczego Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Wydaje się że mam dosyć świeżego newsa - audi wydało płytę do Navi RNS-E 2010 rok (wydanie dwupłytowe) - cena w ASO - zabójcza coś około 1600zł Może ktoś testował ???
Piero Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Jeździ już kilka Mapek 2010 u nas na Forum więc na pewno da się... Potwierdzam, że są zauważalne zmiany w mapie, nawet na małych uliczkach które oddano do użytku w 2009r. Nie byłem jeszcze na A1 ale i tam zapewne autostrada nie kończy się w połowie
GRazny Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 stara miała już wystarczające... korzystam
Piero Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja również sprzedałem tel z AutoMapą, wydaje mi się zbędna. A przy 2010 jest już pokrycie nawet małych i nowych ulic których brakowało mi w 2009r. Jak na razie nie było jeszcze miejsca którego w tych mapach 2010 by nie było... a to dobry znak!
woocashpl Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam, odświeżę trochę temacik, moja pierwsza zabawa w navi z audi wcześniej Opel Signum kolorowym wyświetlaczem, no ale teraz mam kolorowy tylko FIS z navi i pytanie; w bagażniku mam czytnik ale nie mam płyty, (koleś który mi miesiąc temu sprzedawał auto przy pierwszej jeździe pokazywał że działa itp a jak już odbierałem auto za dwa dni to prawdopodobnie wyciągnął... ) więc jestem bez navi obecnie a dokładniej samej płyty czy oprócz ASO mogę gdzieś jeszcze dostać taką płytkę w miarę świeżą??? może ktoś z szanownych kolegów taką dysponuje lub wskaże miejsce gdzie mogę hmmm..... "pobrać" :gwizdanie: ?
Rekomendowane odpowiedzi