Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy ktoś z was wie coś na temat tej firmy?

http://www.pitstop.slupsk.pl/

Chipy maja chyba ze Słowacji.Drogo.Zainwestowali muuultum kasy w dobry sprzet.

Opublikowano

mozna sie dogadac :wink4:

Opublikowano

Ma ktoś może namiary na tunera w Parczewie ??? miałem kiedys numerek do niego tu z forum i gdzieś mi się zapodział....szukam i szukam i nie mogę znaleźc tego tematu...

Opublikowano

Powiedzta mi a w lbn Pany jest jakiś szpec co by się zajął moim furaczem AJM 115 PD. Czy smigac do rogala? Chodzi mi o sam programik :gwizdanie: Dodam ze smigam za granice 1600 km i niechce by mi sie auto po drodze zesrało. :polew:

Opublikowano

Jedź do Rogala, zapisz się na grupówkę na forum golfa.

900zł a zupełnie inna jazda :)

Opublikowano

Ja moge z czystym sumieniem polecic Pana Piotrka z Kłodzka ;) Byłem u niego kilkukrotnie i zawsze wyjezdzalem zadowolony, ogarnie wszystko co potrzeba w TDI za niewielkie pieniadze, hamownie ma stacjonarna, jednak radzi sobie wyborowo i robi wszystko z glowa.

http://soft-tuning.pl/

Tutaj filmik z kolegi ASZ w serii 142 ps po prog 165.. Koncowka filmu to juz wykonanie wlasciciela auta! :)

Pozdrawiam

Opublikowano

wiadac ze kolega ma podrobione niemieckie blachy w dodatku nedznie podrobione bo litery nie sa asymetryczne poprostu wiocha

Opublikowano

ale temat chyba nie dotyczy tablic tego samochodu ? i nie wiem po co ten komentarz :] poza tym kupic celne za 200e zeby przez miesiac jezdzic autem :polew:

Opublikowano

cześć wszystkim;

tak sobie czytam i wpadł mi do głowy pomysł. ciężko jest przejść za jednym "czytaniem" 72 strony. może podzielić cały wątek na mniejsze np. z podziałem wojewódzkim. wtedy mamy stron mniej i osoby z różnych regionów czytaja to co ich interesuje

Opublikowano

Polecam chłopaków z AZ Automechanika Gdańsk w składzie Piero (Olek), Bartek, Marcin, którzy ogarnęli mi 3.0 tdi :)

Opublikowano

Witam forumowiczów,

szczerze polecam firmę Tune-up.pl.Chłopaki znają się na rzeczy i wiedzą co robią.

Zanim moje auto zostało zawirusowane (1.8T BFB) to musieli doprowadzić je do ładu i składu, no i się udało.

Niestety o większości warsztatów nie mogę tego samego powiedzieć gdyż metodą prób i błędów szukają przyczyny, nie zawsze ze skutkiem.

Tune up posiadają zarówno wiedzę jak i doświadczenie.Profesjonalne podejście do sprawy daje 100 % rezultaty a i na miłą obsługę nie trzeba narzekać. :good:

Wielkie dzięki! :>

Pozdro dla całej ekipy (Roberta, Krystiana , Michała) :hi:

Opublikowano

Co powiecie o vtechu z krakowa :gwizdanie: lub coś dobrego bliżej wielkopolski i lubuskiego?

Opublikowano

Co powiecie o vtechu z krakowa :gwizdanie: lub coś dobrego bliżej wielkopolski i lubuskiego?

A przeczytałeś chociaż wątek ? chyba nie :wink4: Poczytaj....

Dynosoft Wrocław http://www.dynosoft.pl/ lub MR-Motors http://www.mrmotors.pl/index.php

Opublikowano

Najbliżej ma chyba do Goodhope-a. Naprawdę dobry fachowiec.

Opublikowano

Polecam z czystym sumieniem Rogala pomimo dalekiej drogi ok.300 kilosów to i tak zawitam w Warszawie (czipowałem nie jedno auto i poleciłem nie jednemu koledze gdzie jest każdy zadowolony w 100%) :>

Opublikowano

Panowie co powiecie o geko cars mam chyba najblizej prócz goodhoope (z tym ze goodhoope nie zrobi mi chipa na wiekszym turbo wtryskach itd)

Opublikowano

Ja polecam COMP SPORT z czystym sumieniem, auto po programie jeździ rewelacyjnie i co najważniejsze bezawaryjnie

Opublikowano

witam :hi: a może jakaś nowa lista na grupowy chip do Rogalotti Ja był bym chętny , może ktoś jeszcze?? czy tylko forum golfa trzeba

Opublikowano

grupowe chipy hmm nie lepiej jechac pojedynczo i powoli a dokładnie