-adek Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Wrocław Mirass z Dynosoftu, gość zdecydowanie zna się na rzeczy i gwarantuję, że będziecie zadowoleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomigsi Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Wrocław Mirass z Dynosoftu, gość zdecydowanie zna się na rzeczy i gwarantuję, że będziecie zadowoleni. podzielam uwagę kolegi , dobra cena za profi robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipcio Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 :)ja jak większość polecam Rogala. Nie żal 300 km jakie zrobiłem aby do niego przybyć.... wracałem z "rogalami" (wypiekami) na twarzy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 witam, Admin Adamq ładnie się rozpisał w temacie o chiptuningu, poniżej jego tekstu widnieje link do stronki Pana Goduli w Krakowie... niestety ja nie polecam tego Pana mimo reklamy... wydałem u niego prawie 3 tys na poprzedni tzw program w 1.9 tdi. Pojechałem zaraz w traskę i też miałem wypieki na twarzy i podobało mi się bardzo... niestety Pan Tuner nie zaważył, że spod pompy wtryskowej wycieka paliwo, uszczelkę zmieniłem u swojego stałego mechanika i zaraz po wyjeździe z warsztatu okazało się, że kuce uszły w pole... pojechałem do Pana G. aby zawołał kuce z powrotem, na co on, że nowy program i wogóle... gdybym wiedział że po tuningu u nich będę musiał ich pytać czy mogę puścić bąka we własnym aucie, i czy skutkiem tego nie będzie spadku mocy to pewnie bym zrezygnował... chorzy ludzie... co więcej po kilku spotach z łaską wielką i dopłatami z mojej strony mister G pokazał mi wykres z hamowni, że niby jest tak samo... po kilku miesiącach auto sprzedałem ... nowy właściciel zrobił test na hamowni u znajomych... i między panem G a niezależną firmą bylo ponad 20 koni mniej... o które mi chodziło właśnie, ale on wmawiał mi że mi się wydaje... NIE POLECAM, BRAK PROFESJONALIZMU. FAKTURA WYSTAWIONA - REGULACJE SILNIKOWE. gdyby był poważnym tunerem usługa na fakturze byłaby inaczej nazwana... a jak ktos będzie obstawał za ich profesjonalizmem, to prześlę mu historię maili od tej firmy- chodzi o zapytanie o instalację gazową... śmiechu warte... i jeszcze podpisuje się jako Pan Godula, choć śmiem wątpić, że to on koresponduje... wymijające odpowiedzi, odsyłanie do linka z cennikiem, który zwiera ogólne ceny itd... nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Wszyscy piszą o gnojowozach a o benzynach nikt. W mazowieckim polecam: www.sportmile.pl www.vtg.pl www.unitronic.pl a śląsk lub małopolska- ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 w Małopolsce nikogo dobrego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Wszyscy piszą o gnojowozach a o benzynach nikt. W mazowieckim polecam: www.sportmile.pl www.vtg.pl www.unitronic.pl a śląsk lub małopolska- ?? www.kocar.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo222 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Wszyscy piszą o gnojowozach a o benzynach nikt. W mazowieckim polecam: www.sportmile.pl www.vtg.pl www.unitronic.pl a śląsk lub małopolska- ?? www.kocar.pl/ to chyba wielkopolska :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Wszyscy piszą o gnojowozach a o benzynach nikt. W mazowieckim polecam: www.sportmile.pl www.vtg.pl www.unitronic.pl a śląsk lub małopolska- ?? www.kocar.pl/ to chyba wielkopolska :gwizdanie: o kutfa....faktycznie w małopolsce do benzyn...1.8T ogarnie Comsport w Bielsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Wszyscy piszą o gnojowozach a o benzynach nikt. W mazowieckim polecam: www.sportmile.pl www.vtg.pl www.unitronic.pl a śląsk lub małopolska- ?? www.kocar.pl/ to chyba wielkopolska :gwizdanie: o kutfa....faktycznie w małopolsce do benzyn...1.8T ogarnie Comsport w Bielsku podjadę się dowiedzieć jak sprawa wygląda i zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Jak małopolska to tylko chlopaki z TTC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 co powiecie na temat VTG w warszawie i klekota?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Z klekotem najlepiej jedź do Rogala ul. Mineralna 26, VTG ogulnie nie polecam... ort: ogólnie / Poziek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Jak małopolska to tylko chlopaki z TTC. daj spokój, podejscie do klienta poniżej krytyki ... sprawdzanie stanu auta przed chipem, też nie bardzo a o samym programie sie nie wypowiem bo sie nie znam, ale zapewno sporo osob zrobi to lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Robilem u nich auto, i to "troche" wiecej niz chipa i efekty sa naprawde bardzo dobre. Oni po prostu wiedza co robia. A podejscie do klienta, hm po prostu maja duzo pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Jak małopolska to tylko chlopaki z TTC. Myślę że Compsport to lepszy wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SerRoberto Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Czy ktoś może polecić dobra firmę na górnym śląsku która zajmuje się CHIP TUNINGIEM ??? DZIĘKI ZA INFORMACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Jedz do Bielska.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Czy ktoś może polecić dobra firmę na górnym śląsku która zajmuje się CHIP TUNINGIEM ??? DZIĘKI ZA INFORMACJE bielsko comsport ja jadę w pzryszłym tygodniu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietia75 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Witam....mam pytanko...macie może jakieś doświadczenia z tą firmą www.godula.cc.pl/ ...pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi