Maciek pm-motorsport Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Nietety z przyczyn technicznych musielismy przełozyc strojenie auta.Okazało sie ze nie jest sprawne w 100% albo cos mamy uszkodzone w wiazce albo nie domaga nam wtrysk.Na poczatku tyg.nie ma wolnych terminów u Bobika na hamowni ale postaramy sie szybko usunac usterke i jakos sie gdzies wcisnac bedziemy informowac. [br]Dopisany: 01 Październik 2009, 21:46_________________________________________________Doprowadziłem auto do strojenia sprezanie na cylindrach sprawdzone rozzad na miejscu jescze czekam na nowa przepływke i gotowe do storjeniea niestety znowu musimy poczekac bo jade z BEBENKAMI RALLYART na rajd dolnslaski ale za raz po nim hamowanie nawet intertuning ogarnał auto wiec niedługo wyniki jakies beda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Wczoraj osobiście byłem i sprawdziłem stan prac. pierwszy widok jaki zobaczyłem to : Pierwszy raz widziałem auto ze zderzakiem kochane zegar'ki Auto czeka na strojenie, tylko teraz pytanie na czy stroic ? na tym ... czy na tym dzwięk wydechu filmik'>http://www.youtube.com/watch?v=kistwwK9kF8&feature=player_detailpage"]filmik wydechu nie wiem jak go dodać by widać było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Tam w tyle widze mojego Scoobiego hehe Ja to radze stroić albo na tym czerownym albo na czymś ze 120 oktanów :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Piękny łapacz muszek i innych owadów Lepiej na tym czarnym, mocniejszy Do baku dowalić 120 oktanów, a w kierowce ze 3 te czarne i każdy asfalt będzie zbyt mokry wtedy na każdym biegu :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 co tu powiedzieć auto piękne jak będziesz we wrocku to daj znać pracuje 200m od jetronika i naprawdę chciał bym go zobaczyć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 na strojenie trzeba będzie dalej poczekac, wysrała się pewna rzecz mechanicznie, kilka dni opóżnienia . . . no to teraz się zaczną pytania i opinie :> ech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Maska sie zamyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Te spinki od maski musza byc zarabiscie mocne zeby dwie takie pipki utrzymaly maske.A auto mocy troszke ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Piękna maszyna :slina: Jak juz ostatecznie wystroisz nagraj filmik jak to startuje Do kompletu Carbonu jeszcze RNS-E tylko tak jak na tej fotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 RNS-E jest u mnie już od 2 lat jest na dole na foto w kolejce czeka to : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 :slina: Cudnie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 RNS-E jest u mnie już od 2 lat jest na dole na foto Znaczy chodziło mi o panel RNSe w carbonie jak na fotce A kierownica ona jest P&P do B5?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 W tym samochodzie to już chyba nie ma nic co pasowałoby P&P :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 na strojenie trzeba będzie dalej poczekac, wysrała się pewna rzecz mechanicznie, kilka dni opóżnienia . . . no to teraz się zaczną pytania i opinie :> ech Co się wysrało ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel72 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Co by nie było to w PM naprawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 projekt zacny, po złożeniu wygląda wyśmienicie sid linki w podpisie ci nie działają mają błędy, tak na marginesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 15 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 dzięki - już poprawiłem linki wysrał się pasek w czasie jazdy, silnik już złożony - jutro auto znowu będzie jezdziło i czekało na hamownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiniak Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 czekamy, mam nadzieje ze bedzie robic regularnie niskie 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Świetny projekt Przeczyałem go już chyba trzeci raz i nadal mnie zadziwia A oprucz tego że drzemie pod machą niezłe bydle to autko wygląda prawie jak aniołek i niestraciło nic na funkcionalności i nadal można nim z rodzinką skoczyć na urlop w góry a po trasie kilować wszystkie sportowe fury [br]Dopisany: 16 Październik 2009, 22:38_________________________________________________A i z niecierpliwością czekam na wynik strojenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Auto dzis zaliczyło strojenie wynik : 521 KM i 553 Nm ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi