bidzio1 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 To chyba się skończy tak ze pojadę do Cwiary i on mnie zaprowadzi do swojego kolegi. Skoro on poleca to musi być dobrze.
kaju Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 To chyba się skończy tak ze pojadę do Cwiary i on mnie zaprowadzi do swojego kolegi. Skoro on poleca to musi być dobrze. przeca od początku Ci to godom....
emay Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 za***ista pod renowację: Audi 100 LS 1974 OKAZJA !!! OLDMOBILE OLDTIMER !!! (3867349282) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Lolek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 10:50 ---------- Auto odebrane od lakiernika, cacunio haha dodatkowo w cenie prysnęli klamkę i całe auto umyli aaaa mało tego ustawili opadnięte drzwi kierowcy. Lakiernik do mnie - a bo tak się dziwnie zamykały i denerwowało mnie jak skrzypią ---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:05 ---------- zapomniałem dodać, wymieniłem zacisk na urzywkę, póki co nie cieknie i wszystko działa jak należy. Zobaczymy jak długo
Damiandix Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Mój mechanik powiedział że mi kata nie wyciągnie bo palnika nie posiada. Dlaczego mam zawsze pod górkę? Polecacie jakiegoś fachurę?
kaju Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Mój mechanik powiedział że mi kata nie wyciągnie bo palnika nie posiada. Dlaczego mam zawsze pod górkę? Polecacie jakiegoś fachurę? po c**j mu palnik?! z całą puchą wycinasz i w to miejsce wspawać rure - ile to roboty!?
kaju Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 kajak zdrowie no ja pływam, ale po prochach
szczuraz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 Mój mechanik powiedział że mi kata nie wyciągnie bo palnika nie posiada. Dlaczego mam zawsze pod górkę? Polecacie jakiegoś fachurę? po c**j mu palnik?! z całą puchą wycinasz i w to miejsce wspawać rure - ile to roboty!? Trzeba grzac. Dobrze gada na zimno nie ruszy flanszy przy turbo Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
banan87 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 "Kolejna A4, która zmieniła właściciela Skradziono B7, czarna, avant, chrom pakiet. Ostatnio widziana we Wrocławiu w okolicach ul. Pereca. Blachy LTM 10109. Może ktoś coś wie, więc proszę o kontakt." https://www.facebook.com/Audi.A4.Klub.Polska
nitroo Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Koledzy, ogarnia ktoś z Was naprawę pękniętej tapicerki? Mój problem dotyczy tylnego prawego boku w bagażniku: Ktoś przede mną ściągał tapicerkę i zrobił to - jak widać - nieudolnie, przez co strasznie trzeszczy. Potrafiłby ktoś to ogarnąć, czy zostaje mi tylko spawanie plastiku w jakimś zakładzie?
Gniady Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Mój mechanik powiedział że mi kata nie wyciągnie bo palnika nie posiada. Dlaczego mam zawsze pod górkę? Polecacie jakiegoś fachurę? po c**j mu palnik?! z całą puchą wycinasz i w to miejsce wspawać rure - ile to roboty!? Trzeba grzac. Dobrze gada na zimno nie ruszy flanszy przy turbo Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Niekoniecznie u mnie problemu nie było żadnego.
Lolek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Mój mechanik powiedział że mi kata nie wyciągnie bo palnika nie posiada. Dlaczego mam zawsze pod górkę? Polecacie jakiegoś fachurę? po c**j mu palnik?! z całą puchą wycinasz i w to miejsce wspawać rure - ile to roboty!? Trzeba grzac. Dobrze gada na zimno nie ruszy flanszy przy turbo Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Niekoniecznie u mnie problemu nie było żadnego. Dokładnie u mnie też nie było żadnego problemu, hehe zależy jaki specjalista
goldi Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Tylko że tu jest mowa nie o tdi a tak wogle dobry z pracy Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk
szczuraz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 Mój mechanik powiedział że mi kata nie wyciągnie bo palnika nie posiada. Dlaczego mam zawsze pod górkę? Polecacie jakiegoś fachurę? po c**j mu palnik?! z całą puchą wycinasz i w to miejsce wspawać rure - ile to roboty!? Trzeba grzac. Dobrze gada na zimno nie ruszy flanszy przy turbo Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Niekoniecznie u mnie problemu nie było żadnego. Dokładnie u mnie też nie było żadnego problemu, hehe zależy jaki specjalista Specjalista od 1.8T a nie od 1.9TDI. W 1.8T turbo świeci jak żyrandol po przegonieniu i wszystko się zapieka. Mechaniory wołają zwykle koło 300 pln za wywalenie bo wiadomo ze będa jaja z odkręceniem.
Lolek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 szczuraz masz racje, dokładnie jest tak jak piszesz. Przypomniałem sobie jak kiedyś koleszka z 1.8T pałował się z katem i faktycznie bez palnika się nie obeszło. A powiedzcie mi ostatnio wymieniłem lewy tylny zacisk bo stary ciekł, niby odpowietrzyłem i leciał już sam płyn, więc niby spoko. Problem polega na tym, że podczas jazdy naciskam na hamulec i miękko wpada, dopiero za drugim razem jest okej. Co może być przyczyną? powinienem odpowietrzyć też drugą stronę?
Rekomendowane odpowiedzi