gofer Opublikowano 7 Maja 2007 Opublikowano 7 Maja 2007 A czy na spociki Wrocławskie można udać się też bez fury ... Przyjmiecie na takim spocie osobę z drugiego końca Polski??
wojtas-audi Opublikowano 7 Maja 2007 Opublikowano 7 Maja 2007 Mozna a czemu by nie, chociaz chetnie oblookalibysmy ladną B6
gofer Opublikowano 7 Maja 2007 Opublikowano 7 Maja 2007 Właśnie i tu się pojawia problem bo gdybym ja był tutaj we Wrocku tą B6 to by był cud miód a tak A4 stoi w Radomiu i mój ojciec nią jeździ a ja jestem na forum i staram się dowiedzieć poczytać pogadać z ludźmi jak najwięcej na ten temat
wojtas-audi Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 Żyjecie tu Pany ?? Nikt sie nie odzywa jak zwykle , obudzcie sie !! :bicz:
PiotrW Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 Hej, jestem chętny z przyjacielem na zlocik. Proponuje za tydzień 2 czerwca w sobote. Mieszkam na kosmonautów.
wojtas-audi Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 Spociki są ogolnie w niedziele o godz 18 pod mostem milenijnym Ja akurat w nastepny wekend nie dam rady bo mam wesele, ale bedzie napewno stala ekipa !! Takze wszystkich chetnych zapraszam !!
NIUNIAA4 Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 czy ktos widzial na miescie takiego pieknego RS4 czerwonego, jezdzi nim mlody chlopak ale zawsze tak szybko smiga ze nie widac ani naklejki ani ramek, autko ma piekne, nowe B7, miodzio... czy jest on moze od nas z klubu?????
wit.s Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 FOCHemot Konkurso – szybkie wiadomości. Szanowni Panowie, no i piękne Panie – koniec propozycji, czas na głosowanie, Tutaj macie wątek : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=11319.0, weźcie to na głowę – wybieramy FOCHA, ale nie osobę, Jeden głos oddaje każdy, byle nie na siebie, jak się coś pochrzani to Hugo … ochrzani Nikt się nie ociąga-ma być dużo głosów, w końcu na tym Forum cztery tysie (? ) osób Do piątku, południa potrwa głosowanie, no, a zaraz potem Zwycięzcy ogłaszanie,
NIUNIAA4 Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 help hilfe pomocy!!!! http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=11951.0
kozaTD Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 Jest szansa by w tą niedzielę na spocie był ktoś kto zrobi mi logi? Ostatnio autko zaczęło mi kopcić przy przyspieszaniu, a wiem, że diagnoza bez logów to jak wróżenie z fusów. PS. Oczywiście nie omieszkam się odwdzięczyć
Aniol Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 zapraszam do zapisow na polowki http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=11981.msg146412#msg146412
wojtas-audi Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 Jest szansa by w tą niedzielę na spocie był ktoś kto zrobi mi logi? Ostatnio autko zaczęło mi kopcić przy przyspieszaniu, a wiem, że diagnoza bez logów to jak wróżenie z fusów. PS. Oczywiście nie omieszkam się odwdzięczyć Mozliwe ze ktos bedzie mial vaga, moze ktos z AKP, po prostu wpadnij , napewno ktos pomoze
cayenne Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 Też chętnie przybyłbym na zlocik,bo jeszcze mnie nie było. Jakby była taka opcja to także chcetnie skorzystałbym z VAG'a PS. Tylko jak ja tam trafie?...
cayenne Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 W pierwszym poscie jest mapa ...która zbyt wiele mi nie mówi Na co się kierować jadąc od strony Bielan?
wojtas-audi Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 No albo jedziesz do centrum i tam lecisz kazimierza wielkiego, na legnicką, albo z drugiej strony, moze ktos jeszcze poda Ci dokladny dojazd, albo po prostu sprawdz na www.map24.com
Sprinter Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 Panowie, więcej bezinteresowności. Spoty są przyjemnością, niedzielną frajdą gdzie można postać, pogadać, porównać autka, pooglądać, podpatrzeć jakieś rozwiązania. Nie każcie kolegom stać z VAG'iem pół wieczoru, a tu widzę już kolejka chętnych jest... Tak czy inaczej warto na spociki wpadać, do czego zachęcam. Tak apropo miejscówki, to jest to bardziej kierunek wylotowy na Zieloną Górę, wystarczy od Legnickiej skręcić w Wejherowską i jechać do końca, aż znajdziecie się pod mostem.
Rekomendowane odpowiedzi