SZYCHA Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 ....SPOT..... Witam ... eeeeeeeee, a4-klub.pl nie ma swojego spota? Tylko taki 2 w 1. Chętnie zawitam, niedziela 25 02 2008 odpada...ale następna jest na celowniku. i pół litra peknie .... 3,2 % -ŁACIATE P.S Pamiętam jak udało się na wiosce u mojej kochnej Babci zintegrowąć CB-RADIOWCÓW....chłopaki KAMAZEM na ognisko przyjechali.... szkoda...że towarzycho nie było takie jak w eterze....trochę się zawidłem....ale to były czasy Czyli rozumiem że PIT-STOP jest co niedziela ....tylko patrzeć jak będą zawody w VAGOWANIU...Olimpiada niebawem. NA G®AZIE... SZYCHA.
wesoly1601 Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Koledzy może jakiś spot relaksacyjny? Park Wodny we Wrocławiu?! Co o tym myślicie?
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Koledzy może jakiś spot relaksacyjny? Park Wodny we Wrocławiu?! Co o tym myślicie? przy tym tłoku jaki tam teraz panuje to chyba nie jest najlepszy pomysł
wesoly1601 Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 Z rana nie ma tłoku a wieczorem nie byłem to nie wiem. Ale można by było o czymś takim pomyśleć
SZYCHA Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 ....Słyszałem, że da sie wjechać na zjeżdzalnie bez kolejki....tylko lusterka trzeba złożyć. SZYCHA
Pikuś Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Koledzy jak tam sytuacja teraz wyglada we Wrocku? Chodzi mi o jakies remonty, obiazdy itp. Wlot od Olesnicy mnie interesuje do centrum na Podwale (jak dobrze pamietam kolo komendy policji) Jutro wieczorkiem lece wiec nie chciałbym byc nei mile zaskoczony. Za info wielkie dzieki.
wojtas-audi Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 No to lecisz spokojnie, przed mostami szczytnickimi jest zwezenie i dalej jak byl zjazd na kłatke drewnianą, pozniej normalnie przez rondo lecisz i na podwale, wiecej niespodzianek niema, na trasie Olesnica - Wroclaw dolozyli fotoradarow, jest ich od Olesnicy do Wroclawia 4
carnivore1 Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Poza tym nadal aktywni są tam panowie w nieoznakowanych radiowozach z kamerami... Chyba jeden z ich ulubionych odcinków to między Wrocławiem a Długołęką, generalnie 2-pasmówka z ograniczeniami co chwile do 50 km/h... Na pewno jest tam ciemno zielony starszy mondeo...
schiller Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 BARDZO WAŻNE! PRZYŚLIJCIE MI NA PW DANE TZN IMIĘ I NAZWISKO WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW ZIMOWEGO ZLOTU W WISLE TZN OSOBY TOWARZYSZĄCE TEZ!!! DO WIECZORA MUSZE TO MIEĆ
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Domyślam się, że raczej wszyscy jadący na zlot z okolic Wrocławia będą jechali autostradą (którą nie muszą mówić bo za dużo ich nie mamy ). Meldujcie się o której wyjeżdżacie. Może byśmy się zebrali w jakimś punkcie i pofrunęli razem na zlot?
MAx Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Domyślam się, że raczej wszyscy jadący na zlot z okolic Wrocławia będą jechali autostradą (którą nie muszą mówić bo za dużo ich nie mamy ). Meldujcie się o której wyjeżdżacie. Może byśmy się zebrali w jakimś punkcie i pofrunęli razem na zlot? siema wszystkim a ja proponuje zrobic popoludniow ustawke. jesli ktoś z Was jedzie po pracy to mozmy sie spiknac na A4 i jak w zeszłym roku poleciec razem. Co Wy na to? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=26025.new;topicseen#new
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Będę jechał koło 9tej. Ustawiłem się z Schillerem że dołączę do ekipy z Opola o 10tej. Także jeśli ktoś jedzie przez Wrocław w godzinach porannych to możemy polecieć razem.
Gość son_czwa Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Siemanko! Jak widać w podpisie zbieram zdjęcia i nagrania wideo z Wisły, jak już zrobicie selekcję zdjęć i filmików prosiłbym o odezwanie się na priv Mam nadzieję, że tym razem sprawa zostanie potraktowana trochę poważniej niż po Letnim Zlocie, myślę, że każdy by chciał obejrzeć wszystko zmontowane w jeden film :th: Pozdrawiam
schiller Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 macie jakiś spocik dziś? bo będę chyba po południu we wrocku...
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 AKP pod milenijnym mostem. Jak się nie mylę 18.00. Jakbyś się strasznie nudził tutaj to jak coś masz mój numer.
Yelo Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Zapraszamy na spot kilkudniowy w Gołuchowie http://www.a4-klub.pl/smf/wielkopolskie/majowka_w_goluchowie-t28394.0.html
Szuder Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 "Niech króliczek przyniesie Ci w prezencie to, czego najbardziej pragniesz. To "coś" nie musi być ani widoczne ani dotykalne. Może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś, bez czego nie można i nie warto żyć" o czym mowa?? oczywiście chodzi o "MOC" naszych A4 :th: tego życzę wszystkim klubowiczom a także tradycyjnie Wesołych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych...
wojtas-audi Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 Ale spam Rowniez wszystkim wesolych pogodnych swiat .
wesoly1601 Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 Najlepszego koledzy! Zdrowia zdrowia i jeszcze raz pieniędzy Smacznego jajka i lanego w GARDŁO poniedziałku
NIUNIAA4 Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 No to co czy ktos ma zamiar przyjechac na spot do Wro? Widzialam pare juz a4 na miescie z ramkami klubowymi ale nikogo na spocie Zapraszamy wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi