oZiX Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 ]no i dobrze jak z rana będziesz miała humor to potem przez cały dzień się utrzyma hyh a ja od 6 w robocie :kox: Na humor mam już od rana zarąbisty, DZIĘKI :> nie ma problemu Odrobisz w polu ;D fantasta nawet traktor dostaniesz
oZiX Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 ]no i dobrze jak z rana będziesz miała humor to potem przez cały dzień się utrzyma hyh a ja od 6 w robocie :kox: Na humor mam już od rana zarąbisty, DZIĘKI :> nie ma problemu Odrobisz w polu ;D fantasta nawet traktor dostaniesz zgodnie z hasłem PRL-u ,,kobiety na traktory" :> :> :> pasuje taki :?:
oZiX Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 :kox: :kox: piekny, różowy, taki może być bluzka spodnie i klapki w komplecie dostajesz bielizna nie wskazana do ciężkiej pracy w polu :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 :kox: :kox: piekny, różowy, taki może być bluzka spodnie i klapki w komplecie dostajesz bielizna nie wskazana do ciężkiej pracy w polu :gwizdanie: dzięki Królu ale co do bielizny to się nie zgadzam, w fajnej bieliźnie lepiej się wygląda niż bez niej a do tego jest co zdejmować - taka mam teorię :> ale w polu się może zniszczyć dlatego przy wejściu na pole bielizna out, a przy wyjściu in takie out/in [br]Dopisany: 22 Maj 2009, 08:09_________________________________________________"Gdy ciemna noc zapada, Księżyc bajki opowiada. Wszystkie gwiazdki go słuchają I na piękny sen czekają. Ja bez zbędnych, Długich słów Życzę Tobie słodkich snów!"
tomaszu Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Tomaszu o co kaman z tą 16-stą, ?????? Nic nic. Mam pewien deal w Wawie, fajnie jakbym ok. 16:00 tam dotarł, ale nie martw się - to nie jest mus, więc nikogo nie mam zamiaru poganiać.
oZiX Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Tomaszu o co kaman z tą 16-stą, ?????? Nic nic. Mam pewien deal w Wawie, fajnie jakbym ok. 16:00 tam dotarł, ale nie martw się - to nie jest mus, więc nikogo nie mam zamiaru poganiać. ja Ci mogę załatwić tego dila :gwizdanie:
KiniaJ Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 witam Radomski squad:) moze Was dzisiaj nawiedze na spocie, chociaz troche pozniej gdyz tak ok 17 wyjezdzam z krk, mam pasazerow wiec na 19 sie raczej nie wyrobie mam nadziej ze tak do 21/22 stoicie na parkingu? :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 witam Radomski squad:) moze Was dzisiaj nawiedze na spocie, chociaz troche pozniej gdyz tak ok 17 wyjezdzam z krk, mam pasazerow wiec na 19 sie raczej nie wyrobie mam nadziej ze tak do 21/22 stoicie na parkingu? :gwizdanie: niestety o tej godzinie to leżymy i kwiczymy we fregacie;/
tomaszu Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 moze Was dzisiaj nawiedze na spocie No wreszcie. :> Zapraszamy, będziemy czekać. :th:
oZiX Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 moze Was dzisiaj nawiedze na spocie No wreszcie. :> Zapraszamy, będziemy czekać. :th: :bicz3: :bicz3:
KiniaJ Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 moze Was dzisiaj nawiedze na spocie No wreszcie. :> Zapraszamy, będziemy czekać. :th: :bicz3: :bicz3: az sie boje
oZiX Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 moze Was dzisiaj nawiedze na spocie No wreszcie. :> Zapraszamy, będziemy czekać. :th: :bicz3: :bicz3: az sie boje jak przeczytasz zaległe posty to dopiero możesz tak napisać :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 :bicz3: :bicz3: A właściwie to o co Ci chodzi?? Nie chce Ci się czekać, czy Cię nie będzie na spocie?? :>
mcm Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Opublikowano 22 Maja 2009 a jeszcze cos musze zapytac. Bryniu, do ktorej przewidujesz byc w Ulezu? Da rade zrobic tak, zebym ok. 16.00 byl w Wawie? wątpię ale ja mogę Cie tu zastąpić a tak w ogóle to dzień dobry i co będziemy dziś robić?? :evil:[br]Dopisany: 22 Maj 2009, 06:27_________________________________________________MCM wypełnij i daj żonie >>TUTAJ<< wypełniłem, złożyłem, czekam na odpowiedź :>[br]Dopisany: 22 Maj 2009, 10:33_________________________________________________ :bicz3: :bicz3: A właściwie to o co Ci chodzi?? Nie chce Ci się czekać, czy Cię nie będzie na spocie?? :> nie będzie go :?:YES YES YES !!! :>
oZiX Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 a jeszcze cos musze zapytac. Bryniu, do ktorej przewidujesz byc w Ulezu? Da rade zrobic tak, zebym ok. 16.00 byl w Wawie? wątpię ale ja mogę Cie tu zastąpić a tak w ogóle to dzień dobry i co będziemy dziś robić?? :evil:[br]Dopisany: 22 Maj 2009, 06:27_________________________________________________MCM wypełnij i daj żonie >>TUTAJ<< wypełniłem, złożyłem, czekam na odpowiedź :>[br]Dopisany: 22 Maj 2009, 10:33_________________________________________________ :bicz3: :bicz3: A właściwie to o co Ci chodzi?? Nie chce Ci się czekać, czy Cię nie będzie na spocie?? :> nie będzie go :?:YES YES YES !!! :> a kto tak pozwiedzał?? :gwizdanie: :gwizdanie: kupie tylko nowe baterię
mcm Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Opublikowano 22 Maja 2009 podanie pozytywnie rozpatrzone [br]Dopisany: 22 Maj 2009, 10:43_________________________________________________żartowałem oZiU bardzo się cieszę że będziesz
oZiX Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 podanie pozytywnie rozpatrzone [br]Dopisany: 22 Maj 2009, 10:43_________________________________________________żartowałem oZiU bardzo się cieszę że będziesz no i kox! masz super żonę. Ja jak parkieciarz wyjdzie w normalnych godzinach to przyjadę jak nie to go zabiję a potem siebie;/
Gość Michał Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 BRY ALL Ale sie wyspałem KiniaJ , dasz rade na 19-tą, wierzymy w Twoje mozliwości oZiu , podanie KOX
mcm Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Opublikowano 22 Maja 2009 KiniaJ , dasz rade na 19-tą, wierzymy w Twoje mozliwości jeśli KiniaJ jeździ tak jak Brynia (choć w akcji jej nie widziałem) to pewnie będzie na 18 :>
oZiX Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 BRY ALL Ale sie wyspałem KiniaJ , dasz rade na 19-tą, wierzymy w Twoje mozliwości oZiu , podanie KOX ale Ci fajnie ja już od 5 godzin w pracy ;/
Rekomendowane odpowiedzi