Kanar Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 no wiem ale non stop próbuje oszukać gościa :polew:
Kędzior Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 panowie jak możecie to weźcię na jutro komputerek i kabelek bo bym chciał żeby ktoś przesłuchał moją niunię
Kanar Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 kabel powinien dojechać być może zanim ja przyjade, kompa ktoś musi wziąć bo swojego sprzedaje
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 panowie jak możecie to weźcię na jutro komputerek i kabelek bo bym chciał żeby ktoś przesłuchał moją niunię tzn. ???
keżor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 panowie jak możecie to weźcię na jutro komputerek i kabelek bo bym chciał żeby ktoś przesłuchał moją niunię tzn. ??? bo kędziorowy ma za mało niutów
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 panowie jak możecie to weźcię na jutro komputerek i kabelek bo bym chciał żeby ktoś przesłuchał moją niunię tzn. ??? bo kędziorowy ma za mało niutów ale ja już go vagowałem i wie jakie były błędy :gwizdanie: nic więcje nie można zrobić...
keżor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 panowie jak możecie to weźcię na jutro komputerek i kabelek bo bym chciał żeby ktoś przesłuchał moją niunię tzn. ??? bo kędziorowy ma za mało niutów ale ja już go vagowałem i wie jakie były błędy :gwizdanie: nic więcje nie można zrobić... no tu coś zdupimy , co by miał na co kase wydawać jak na moc nie może :polew:
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 no tu coś zdupimy , co by miał na co kase wydawać jak na moc nie może :polew: :good: :good:
keżor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Krolu , widziałeś ? Miszka był i sie nie odezwał :gwizdanie: czyżby żona znalazła jego tajną kryjówke gdzie ma neta ??
Miszka82 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 z wieczora troche żeśta popisali dziś , jest jakiś chętny na jutro na kreske ? prócz:Rafała,Keżora,Stanleya,Kędziora...Wodzunia...i tej całej reszty... nie no świruje dziś nastąpił przełom :> będę miał kuchnie w domu i teraz w końcu ja wkroczę do akcji ...TV, jakieś kino, może Play3 (jak znajdę skrtyke przed moją albo jej powiem że to amplituner :gwizdanie:) i cała reszta tej elektroniki :>[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 00:15_________________________________________________ Krolu , widziałeś ? Miszka był i sie nie odezwał :gwizdanie: czyżby żona znalazła jego tajną kryjówke gdzie ma neta ?? kur.a jakbyś miał neta który chodzi tak jak auto Krola to też by Ci wszyscy tak pisali jak Ty mi, :wallbash: nieraz jak chce coś napisać to ładowanie strony trwa wieki [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 00:17_________________________________________________no tak człowiek jeb.e od rana do nocy :gwizdanie:, przyjdzie na forum to wszyscy ewakuacja i w kime to ja chyba też
stanley Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 ad.1 bo masz ad.2 mnie uratował wczoraj dupe i troche kasy :gwizdanie: ad.3 jeździj z dziołchą ad.4 to masz coś nie tak ja mam max 9 przy mega zapier... ad.5 podciągniesz moc to Ci pyknie 230 (sorki Stanley że sie kłóciłem , a poleciałem ostanio ponad 230 na zegarach ) pierwszy nie ma rzeczy niemożliwych a spalanie 9l to ja mam na 150km
krolu Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Miszka, to co ty masz, za neta że tak za***rdala ? U mnie hamulce są ciągle zaciśnięte (coś mam z tłoczkami) i z Toba tylko o pół długości auta przegrałem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 dziś spocik :beer1: Dobry! Ja dziś znowu w pracy ale może uda się wyjść wcześniej i wtedy się pojawię ale nie wiem jak to będzie? P.S. Coś mi się kontrolka świec żarowych miga! Może się dziś podłącze do VAGa jak ktoś będzie miał?
OKO Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 bry Ja również zobaczę jak skończę pracę ale postaram się zjawić na zielonym :gwizdanie:
keżor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 ja dziś biore kompa, ale Akjam , chyba Ci sie nie da wpiąć tak starego vaga :gwizdanie: musiałbyś zajechać do Gliwic jak będzie Dark Krolu , czemu jesteś ONLINE ?? masz być u mnie za 5 minut :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Siema wszystkim Keżor masz jakiś wolny termin żeby podjechać do Ciebie na warsztat?? Bo zakupiłem gwint FK takie jak Somes i zdało by się posadzić Audi na święta
Pucek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Rafał, no to ładnie, pochwal się gdzie go wyrwałeś i za ile widzę że wszyscy tylko gwint i gwint, to ja się chyba wyłamię i pójdę w same springi :>
Rekomendowane odpowiedzi