akjam Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Siema z wieczora yebany, widzę, że masz cały czas kontakt z bazą A jak...
stanley Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Miszka, motór sprzedany ? Bo wiesz... jak go opchniesz to musimy to oblać w CR
Miszka82 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Miszka, motór sprzedany ?Bo wiesz... jak go opchniesz to musimy to oblać w CR chwilowo nie sprzedaję ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ---------- ale napić się można ale tak inaczej z kulturą, a nie do zjebania
Miszka82 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 żeby nie było walę wodę mineralną jutro nic, sobota nic
stanley Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 miałem dzisiaj nic nie pić, ale raz psyt można zrobić
Polko_V Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 ja se zapomniałem spyta kupić... Akjam i Stanley i za pewne o Hammerka zachoczę...nie długo mogę mieć dużo pytań związanych z czymś co się zwie CAHA:whistling: curwa...zwami zacząć jakiś temat:facepalm: i cała noc zrypana:polew: ---------- Post dopisany at 23:33 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ---------- idę dobranoc:hi:
stanley Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 ja se zapomniałem spyta kupić...Akjam i Stanley i za pewne o Hammerka zachoczę...nie długo mogę mieć dużo pytań związanych z czymś co się zwie CAHA:whistling: curwa...zwami zacząć jakiś temat:facepalm: i cała noc zrypana:polew: ---------- Post dopisany at 23:33 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ---------- idę dobranoc:hi: z chęcią bym Ci pomógł, ale ja nie znam się na motoryzacji Diman jest w temacie ogarnięty trzymaj się
Polko_V Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 spoko Dimana też "zmolestuje":decayed: no 3m się
akjam Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 ja se zapomniałem spyta kupić...Akjam i Stanley i za pewne o Hammerka zachoczę...nie długo mogę mieć dużo pytań związanych z czymś co się zwie CAHA:whistling: curwa...zwami zacząć jakiś temat:facepalm: i cała noc zrypana:polew: ---------- Post dopisany at 23:33 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ---------- idę dobranoc:hi: z chęcią bym Ci pomógł, ale ja nie znam się na motoryzacji Diman jest w temacie ogarnięty trzymaj się Tylko z kolektor może mieć problem.
Polko_V Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 wiedziałem normalnie czułem, że poruszysz ten temat:grin: ale każdemu może się zdarzyć
Rekomendowane odpowiedzi