Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ideał to 31bar, 28bar może być, a poniżej 25bar lipton

:hi:

Opublikowano

ideał to 31bar, 28bar może być, a poniżej 25bar lipton

bez awarii silnika czy w ogóle? bo nie licząc wahaczy, drążków uk.kier., łożysk w kołach, klocków, amorków tył, czujnika temp paliwa i styków w siedzeniach air bag ja powiem 4 lata bez awarii :> kto da więcej :polew: dodam że auto katowane, nie ma że boli :evil:

To są części eksploatacyjne ;> Tak ja np. w ciągu pół roku jak mam swojego AFN wymieniłem: połowę wahaczy (Meyle HD+Lemforder), końcówka drążka (Meyle HD), przegub (Metelli), łożysko w kole (SKF), odboje tył (maxgear :polew: ), tuleje pod tylną belką (Meyle HD), regulator napięcia w alternatorze (Bosch) , sprzęgło alternatora (Magneti Marelli) , pasek micro (Conti) + jego napinacz (Ina), świece żarowe (Iskra), czujnik temp. płynu chłodzącego (Ori Audi :naughty:), Koncentrat chłodniczy (Febi G12+), Termostat (Wahler) Oliwka 2x (Motul Xcess :decayed:) + wszystkie filtry MANN-a i to chyba na tyle :rolleyes:

Ano i wycieraczki Boscha + szyba Nordglass bo się spękała, klocki Textara, ale przy następnej zmianie wpadają nowe tarcze zimmermann'a :decayed: Ogólnie muszę uszczelnić motur bo przy pałowaniu wciągnie oliwki ;) Stawiam na popychacze + oring przy skrzyni :gwizdanie: A na dniach wlatuje nowy rozrząd - Contitech + 2x SKF i pompa GRAF'a :)

Btw ciahciah, Ty masz czujnik temperatury paliwa ? :decayed: Gdzie to jest i jak wygląda :naughty:

Opublikowano

260 na szawce i smiga jak ta lala :naughty:

Opublikowano

czujnik temp paliwa jest w nastawniku pompy wtryskowej.

Opublikowano

moj pasek ma 420tys turbo i dwumas jeszcze od nowosci lecz pompa wtryskowa zaczyna juz powoli padac....

Opublikowano

moj pasek ma 420tys turbo i dwumas jeszcze od nowosci lecz pompa wtryskowa zaczyna juz powoli padac....

Coś mi sie zdaje ze w AHU nie było jeszcze dwumasy. :hi:

Opublikowano

Mamy w domu 80 1.9 TDI i przebieg chyba już z 800 tyś :naughty:

Opublikowano

W 1Z nie ma dwumasa a w AHU już jest
Opublikowano

czujnik temp paliwa jest w nastawniku pompy wtryskowej.

O to dzięki, nie wiedziałem nawet, że coś takiego tam jest ;)

Opublikowano

u mnie napewno jest dwumas bo sam widzialem :wink4: wymianialem reszte sprzegla bo tarcza juz slaba byla przy 400tys :)

Opublikowano

mam golfa 4 tdi ma prawie 300tysi i lata jak ta lala :good:

Opublikowano

300 pykło :P a co do 1Z to zwykłe sprzęgło wiem bo ostatnio wymieniałem :hi:

Opublikowano

U mnie oryginalny przebieg 256000km. Jak kupiłem 7latka 170000km. Potwierdzony w ASO

Opublikowano

270 tyś w niedziele :wink4: Dotarł się :polew:

Opublikowano

288888km.

Opublikowano

Kolego ja mam A4 B5 1,9 TDI AFN 110KM z 1999r-sprowadzone z Włoch o teraz mam jakieś 320tyś. i narazie jest ok. Po środku też nie widać żeby była jakoś nadmiernie styrana, myślę że to normalny przebieg jak na taki rocznik w dieslu :kox: Ale wyjątki się zdarzają :>

Pozdrawiam!

Opublikowano

Ja mam u siebie ori 192 tys :wink4: .

Swoją drogą szukam auta dla kobiety i natknąłem się na Golfa z przebiegiem 199 999 km , sprzedający-handlarz, twierdzi że 100% oryginalny :decayed: Musiałem się powstrzymać żeby nie ryknąć :kox: Widząc takie coś to nawet vinu nie trzeba sprawdzać :naughty: Magiczna granica 200 tys , w Polsce to czy auto ma 5 czy 15 lat to prawie wszystkie mają poniżej 200 tys, na blacie oczywiście :gwizdanie:

Aha, co ciekawe w ogłoszeniu pisze tak:

100% oryginalny przebieg

1000% oryginalny lakier

Ciekawe czemu ten przebieg aż 900% mniej oryginalny od lakieru :polew:

Opublikowano

audi mam od nowosci to moja a4 b5 ma 213 tys

Opublikowano

moi rodzice mają audi 80 B4. Ma oryginalny przebieg 215tyś. Więc jakoś da się mieć niski przebieg w wiekowym aucie. Ale prawda jest tez taka, że prawie nie jeżdżą. Stoi nawoskowana w garażu i się kurzy.

Opublikowano

Moje cacko rok 2003 ma 254000 i pokrywa się z książka serwisową