Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój AJM ma przejechane obecnie 279tys. w 2008 roku miał ostatni serwis i miał nie całe 180tys sprawdzane w serwisie. 2010r sprowadzony do Polski i kupiłem auto w grudniu od pierwszego właściciela wiec sądzę ze przebieg oryginał

Opublikowano

A4 1.9 TDI afn avant quattro 301000 km

Opublikowano

Mój paździoch pokazuje na liczniku 332 tys.

Opublikowano

Kolędy u mnie już 350 tyś na liczniku pękło a silnik smiga w tym momencie na Mobil 5W30 a ubytków i wycieków brak ?

Opublikowano

AJM coś pod 500 tys już u mnie podchodzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kupiłem auto z przebiegiem 196 tys km aktualnie mam niecałe 420 tys km dalej na 5w40 latam

Opublikowano

A4 1Z 95r niby 307kkm ;)

Opublikowano

U mnie na liczniku 283000. Ale dzisiaj się dowiedziałem, że prawdziwy przebieg to około 500000 :decayed: Audi śmigała na mobilu 10w40, ja zmieniłem na 5w40 i śmiga dalej bez problemów :banan:

Opublikowano

U mnie na liczniku 283000. Ale dzisiaj się dowiedziałem, że prawdziwy przebieg to około 500000 :decayed: Audi śmigała na mobilu 10w40, ja zmieniłem na 5w40 i śmiga dalej bez problemów :banan:

i jak sie tego dowiedziałeś?

tu np. piękne audi i tylko 15tyś rocznie :-)

http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-1-9tdi-110km-lift-oplacony-recaro-bose-2000r-super-stan-ID6yhRol.html#5c39d59939

Opublikowano

Taa, niemiec jeździł do kościoła :D

Widać że auto odświeżone typowo pod handel.

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mialem AFNa jakies 8 lat temu i sprzedalem z przebiegiem ok 300tys a w rzeczywistosci mial 550tys. Troszke sie juz pocił ale chodzil jak rakieta.

Opublikowano

i jak sie tego dowiedziałeś?

tu np. piękne audi i tylko 15tyś rocznie :-)

http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-1-9tdi-110km-lift-oplacony-recaro-bose-2000r-super-stan-ID6yhRol.html#5c39d59939

Byłem na programie i dowiedziałem się, sterownik ma w rzeczywistości zarejestrowanie prawie 500tys km

Opublikowano

http://www.directupload.net/file/d/4273/2mxlogyq_jpg.htm

Pykło 10 lutego, nie kręcony, silniczek pracuje równo bez jakichkolwiek wycieków ani przepalania oleju :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja swoja b6 kupilem w 2010 z przebiegiem 220k km, niedawna peklo 400 a dokladnie to mam jakies 407k km i ciagle przybywa, przy silniku i zawieszce poki ci nic nie grzebalem, tylko sprzeglo i hamulce, wymiana filtrow taj jak trzeba i tyle, grama oleju nie bierze, i oby tak dalej

Edytowane przez heretic

Opublikowano

AUDI A4 B5 AJM 240 przejechane, zaraz wymiana oleju mnie czeka :D maszynka lata ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A4 B5 AFN 269 tys 99rok Nie chce mi się w to wierzyć ale licznik tak pokazuje ;)

Opublikowano

Mój AWX z 2002r. pokazuje obecnie 235tys. W 07.2015 roku miał ostatni serwis i miał 225tys sprawdzane u kolegi Stanley'a

Opublikowano

No moja 259k.

Edytowane przez luciferion

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie przy zakupie 261 000, od czerwca 2015 roku gdy ją zakupiłem, teraz wybiło 284 500 w dniu wczorajszym więc troche jest :D
A jak jest naprawde to nawet najstarsi górale nie wiedzą :D

Edytowane przez Bajak

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przy zakupie w 09' 176k, teraz 262k, blisko 90k w polskich warunkach; wymieniony ogrom osprzętu, aktualnie problemy z chłodzeniem (UPG?) po pełnym wytrysku płynu chłodniczego... Obstawiam dobrze ponad 400k w realu.