Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie auto zamierzacie kupić następne, dlaczego i co polecacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nastepna bedzie Bawarka na 99% .............. Audi jest za***iste, ale... B7 do mnie nie przemawia - niestety im czesciej je widze tym bardziej mnie zniecheca :confused4: :confused4: ., B6 nie ma mocniejszych silnikow w dieslu (zwolennikiem swapow nie jestem), a B8 jest drogie :wink4:

Bemka ma cos w sobie i jakos zawsze jak przechodze obok, nie wazne czy to e46/39 czy seria 60tek/90tek czy starsze e36, to mi sie micha usmiechnie i sie lepiej przyjrze :naughty: :naughty:

Wybor pewnie padnie na e91 (330d / xd) niestety nie ma 335d w manualu :confused4: :confused4:

Opublikowano

Przymierzam się do zmiany auta od 3 mieś. i gdyby nie problemy z silnikami 2.0 tdi to było by B7 2007> :wallbash:

a tak spogladam w strone BMW 1 lub 3 :) albo ...... :no:

Opublikowano

B7 1.8T Avant quattro :)

Opublikowano

ja chetnie bym sprzedał swoją b5 i kupił b6 wQ 1,8T albo seata cupre

choć ostatnio jechałem za allroad i mi sie cholernie spodobał :kox:

zwłaszcza jak zapusciłem się głęboko w las po zamontowaniu w swojej gwintowanego zawieszenia i czasem tęsknie za czymś z większym prześwitem :wink4:

coupra za fajny wygląd i dobry silniczek

jest wiele aut które mi sie podobają , bawarki ale głównie stare bryki z klasą

no ale pomażyc można

Opublikowano

Integra

B6

S6 C5

Opublikowano

Ja tylko Audi :) Chciałbym A6 tylko mnie nie stać narazie. Gdzieś muszę zamieszkać więc pewnie będę jeździł narazie a4 aż coś postawię, jakiś nie za duży domek i wtedy będę polował na A6.

PS Teraz też polowałem na A6 do 97 roku (rok czasu szukałem i nie znalazłem), czyli A6/100 i trafiła się A4. Więc pewnie będę brał co się trafi.

No chyba że ktos ma na sprzedanie mój ulubiony model A6:

1,9 TDI, Czarne w chromie, klimatyzacja i tempomat, koniecznie 3 dodatkowe zegary, rocznik od 94-97.

Opublikowano

ja raczej na 100proc.przesiadam sie na bmw e46-2004,lub juz nowsze modele z "x" i silnikeim 3.0d,chyba ze cos sie wydazy i diesel juz mi nie bedzie potrzebny to spelnie swoje male marzenie i kupie M3....ale to zobacze ile gotowki bedzie mi sie chcialo uskladac

Opublikowano

A6 C5 Allroad z silniczkiem 2.5 TDI BAU! Mi sie bardziej podoba starsza wersja-jak dla mnie bardziej osiągalna :tongue4:

Opublikowano

[

quote author=pucek2509 link=topic=90127.msg1024714#msg1024714 date=1249245513]

...jakoś A6 do mnie nie przemawia gdyż jej "pupa" jest beznadziejna...

Całe szczęście, że to tylko odosobniona opinia a nie fakt.

Moim zdaniem tyłek A6, szczególnie w wersji avant jest zajeb

isty!

bcae27870001ba7545d0a636

I takiego autka będę szukał jako następnego :)

Kolega chyba miał na myśli A6 C5. A6 C6 prezentuje się z tyłu za***iście!

Chętnie bym sobie takie sprawił, ale chyba jednak następne będzie BEEMWE. Z przykrością muszę stwierdzić, że w moim przypadku Audi nie spełniło oczekiwań. Kusi mnie beemka E46 coupe po lifcie albo E60 sedan, ale to drugie na razie jeszcze mało prawdopodobne.

Opublikowano

dla mnie osobiście b6 w sedanie na full opcji w z bdb silnikiem to spory konkuret e46

chociaż bawarki mają to cuś :gwizdanie:

Opublikowano

noo oczywiście że mi chodziło o A6 C5...

na inne - nowsze A6 mnie nie stać, nie powiem, jest ładna :wink4:

a tak z tańszego wyjścia to Leon 1M ale ARL :tongue4:

Opublikowano

A ja jak już nie bede musiał wózka wozić to stawiam na nowego Volkswagena Scirocco bo już chyba wiekszego auta nie bede porzebował....

Opublikowano

A ja bym chciał A4 B7 z silnikiem 2.5 lub 3.0 TDI albo Merca C 220 -270 CDI W203 po lifcie (albo W204 - te są narazie drogie).

BMW e46 też mi się podoba, ale jakoś mnie do niego nie ciągnie. Według mnie to najładniejsze BMW.

Opublikowano

A ja drodzy panowie mam już swoje typy na za jakieś 2 lata.

Audi A6 C6 3,0 d quattro

BMW e60/e61 3,0xD

BMW X5 3,0xD

Niestety, ale coś mnie strasznie ciągnie do marki ze śmigłem, a Audi troszkę mnie zawodzi. Moja B6 jest bezawaryjna i nic nie mogę jej zarzucić, bo sprawuje się cudnie, ale jak widzę np. A6 C6 w full wypasie i z ręczna regulacją siedzeń (albo jeszcze lepiej ostatnio - bez xenona i nawet bez soczewkowych :thumbdown:) za ok 100k, to mnie zwyczajnie zbiera na pawia. Za dużo trzeba za każdy drobiazg dopłacać, a w tej samej cenie ma się wypasioną BMW albo chociażby Lexus'a

BMW - świetna marka, świetna trakcja i Engine Of The Year (parokrotny) przemawia do mnie aż nadto. Gdyby e60 była tańsza jak kupowałem swoją B6, a e39 lepiej się kojarzyła (bez urazy dla nikogo), to już bym się cieszył 3,0 xD :naughty:

Nic to - dziecię mi podrośnie za te 2 lata i furkę se zmieni. I tak pewnie będzie jakiś SUV :gwizdanie: Jednak najpraktyczniejszy chyba na nasze warunki..

Opublikowano

Ja na pewno zmienię markę na Toyotę D4D np Avensis verso. Na audi ogólnie nie nażekam rok jazdy i z 4 usterki zawiecha,turbo,jakieś łożyska na visko,jakiś czujnik. Poszło z 2tyś w części. Raczej niewrócę do tego modelu chyba że A3.

Opublikowano

chyba E60 w sedanie :tongue4:

Opublikowano

ja mam wielka chec na a8. w zaleznosci od funduszy 2004-2006.

Opublikowano

A4 All Road :good:

Opublikowano

A5 sportback 2.0 tfsi Q + s tronic ewentualnie Q7