skrab Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 No ku..a niezły sprzęt pozdrawiam właściciela :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Ile juz wsadziles w auto $ podejrzewam, że sporo... i pewnie to, co wsadził + wartość B6 dałaby bardzo, ale to bardzo dobrą B7 S-line... ale to tylko moje zdanie :gwizdanie: Ale jak potem otworzy garaż i zobaczy jak wygląda auto a jak wyglądało to to jest bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Ile juz wsadziles w auto $ podejrzewam, że sporo... i pewnie to, co wsadził + wartość B6 dałaby bardzo, ale to bardzo dobrą B7 S-line... ale to tylko moje zdanie :gwizdanie: Ale jak potem otworzy garaż i zobaczy jak wygląda auto a jak wyglądało to to jest bezcenne Pierwszy normalny post. Te furki mierzy się sercem a nie dukatami :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 mysle jak skoncze z modzeniem ( a to nie wiem kiedy ) to napisze ze mam full opcje a na razie jest to seria Wczoraj dojechala szybka a to moje spostrzezenia . Od strony wewnetrznej ma taki fajny odcien kolorku niebieskawego przygladalem sie i nie moglem dojrzec tych lameli grzewczych . No i kabel od szyby z wtyka Jezeli chodzi o uklad samopoziomowania to koszta mniej wiecej: - Sterownik automatycznej regulacji zasiegu swiatel 4Z7 907 357 1 szt. ALLEGRO 100-150 pln - Sruba imbusowa samozabezpieczajaca sie N 014 745 4 2 szt. ASO 3.00 PLN - Wtyka do sterownika 8E0 972 420 C 1szt. ASO 4.50 PLN - czujnik poziomu przod 8E0 941 285 J 1 szt. ALLEGRO 150-200 PLN - sruba imbusowa N 101 148 02 2 szt. ASO 2.50 PLN - nit mocujacy N 902 631 04 2szt. ASO 4.60 PLN - czujnik pozimu tyl 8E0 616 571 D 1 szt. 150 -200 PLN - sruba z lbem szesciokatnym N 010 287 3 ASO 1 szt. 2.00 PLN - podkladka N 011 547 7 1 szt. ASO 0.80 PLN - Wtyka 4D0 972 623 2 szt. ASO 12.00 PLN - wtyka 4D0 972 643 2 szt. ASO 12.00 PLN - wtyki 7M0 973 119 2 szt. ASO 40 PLN - piny i przewody 30 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Ile juz wsadziles w auto $ podejrzewam, że sporo... i pewnie to, co wsadził + wartość B6 dałaby bardzo, ale to bardzo dobrą B7 S-line... ale to tylko moje zdanie :gwizdanie: Ale jak potem otworzy garaż i zobaczy jak wygląda auto a jak wyglądało to to jest bezcenne wiem ale tylko napisałem ile podejrzewam, że jest wsadzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 E no to aż tak drogo ten samopoziom nie wyjdzie. A ludzie pisali, że po 5k hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 jak Grzesiu skończy rezac sprzeda mi auto jak serie. a sam kupi B8 i zacznie od nowa :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudiusz Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 No słit autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 podgrzewana szybka przednia zalozona niedlugo montaz sterownika i instalacji tylko czekam na wtyki z Niemcowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Podejrzewam że jak jedziesz gdzieś cos robić to każdy się zachwyca :kox: nawet na myjni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 podgrzewana przednia szyba miałem to w moim Mondeo, bardzo przydatna sprawa w zimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 z tym ze jest roznica miedzy szyba Forda a AUDI w wygladzie U mnie szyba ma taki kolorek nazwalbym to blue color i nie ma zadnych paskow itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 no fakt, w Fordzie są takie małe prążki na szybie widoczne dopiero z bliska - jedno jest pewne tylko chwilka i szyba będzie od razu odmarznięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 podgrzewana założyłeś to już Ci widzę nawet wycieraczki nie bardzo potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 podgrzewana założyłeś to już Ci widzę nawet wycieraczki nie bardzo potrzebne bystre masz oko wuju poprostu koles w AUTOSZYBACH zgubil nakretke od wycieraczki i musze zamowic ASO Roznica w widocznosci jest duza w starej szybie bylo pelno drobnych odryskow i dwa wieksze oczka ( dowod do zabrania ) a teraz jest nowka sztuka Ciekowostka jest ta podgrzewana szyba przednia w A4 jak zamawialem w ASO wtyki do sterownika to nikt nie mial pojecia ze cos takiego jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 podgrzewana założyłeś to już Ci widzę nawet wycieraczki nie bardzo potrzebne bystre masz oko wuju poprostu koles w AUTOSZYBACH zgubil nakretke od wycieraczki i musze zamowic ASO Roznica w widocznosci jest duza w starej szybie bylo pelno drobnych odryskow i dwa wieksze oczka ( dowod do zabrania ) a teraz jest nowka sztuka Ciekowostka jest ta podgrzewana szyba przednia w A4 jak zamawialem w ASO wtyki do sterownika to nikt nie mial pojecia ze cos takiego jest No bo jaki odsetek A4 ma podgrzewana przednia szybe :> 1 na 1000? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Lagun już jesteś taki zboczek trochę wszystko co możliwe to muszę mieć hehe, jak dla mnie to auto ideał. A co za fotele masz u siebie? B7 s line? Co to za przycisk takie S na desce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 s = tryb sport..ecu się zmienia i przybywa 80 kucy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 to jest takie wlaczanie/wylaczanie chipa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Moze i by bylo mozliwe gdybys mial 2 ECU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi