adamooo Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Moze i by bylo mozliwe gdybys mial 2 ECU Grześ ma 5 ecu.. silnik z fiata pandy 4x4 wymaga większej ilości obliczeń i wskazań.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 s = tryb sport..ecu się zmienia i przybywa 80 kucy ten mod z podgrzewaniem szyby mi sie podoba moze jak nie bedzie co z kasa zrobic to sie pomysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 yebani ..... moj slynny przycisk S No ale .... udalo mi sie wreszcie dopasc modul bluetooth Q http://www.allegro.pl/item1080610432_audi_a4_b7_modul_bluetooth_antena_8p0862335q.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Nooo to co to jest to S? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Nooo to co to jest to S? skoro nikt z wiedzacych nie chce ci powaznie odpowiedz,to ja sprobuje przycisk S byl montowany tylko w rs4 b7 i po jego wcisniecu,na zestawie wskaznikow zapalala sie zielona kontrolka S.Zmienialo to ustawienia samochodu tzn bardziej czuly pedal gazu,zmienionne nastawy ukladu kierowniczego...o niczym wiecej nie wiem wiec moze ktos jeszcze dopisze i przy okazji mnie poprawi jesli cos zle napisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ok, a u laguny to działa czy tylko taki pic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ok, a u laguny to działa czy tylko taki pic? pomysl,jakby to mialo u niego dzialac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ok, a u laguny to działa czy tylko taki pic? pomysl,jakby to mialo u niego dzialac ? u Grzesia wszystko działa, a nawet jak nie działa to zadziała :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 jak zakladalem START ENGINE kupilem wtedy ten przycisk S i uchwyt na kubek wszystko pochodzilo z RS4 B7 ..... tylko swieci 1J0973752 1J0919231 ta to mi dala w kosc ni cholery nie moglem znalezc w ETCE nawet jedyny kumaty gosc w ASO wyciagal ostatnie poty aby ja znalezc [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2010, 17:54_________________________________________________dzis przyszedl modul z literka Q nareszcie trafilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 zrób porządek w skrzynce, bo nie można wysłać PW :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 jak zakladalem START ENGINE Grzesiu możesz coś więcej napisać o montażu przycisku start. Numer części może link do stronki odnośnie podłączenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 MOD Przycisk START ENGINE RS4 spis czesci W standarcie inaczej jest umiejscowiona zapalniczka ze schowkiem czyli : 8E0 905 217 Wlacznik ASO 273 Pln 8E0 863 284E 5PR Schowek z zapaniczka ASO 256 Pln 8E0 972 112A Wtyka 12 pin ASO 10 Pln i kilka pinow schematu nie mam ale Bartek podrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Dzięki Grzesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 widze ze ceny za te pierdoly maja wyje.... za kawalek plastiku 280zeta to szok jest normlanie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Dzis zakonczony zostal projekt podgrzewanej szyby przedniej i montaz sterownika Pare fotek z rezanka Niedlugo pewnie jakis pionierski DIY wystukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Podgrzewana przednia szyba to rowniez bedzie moj mod... jak sie uporam ze swapem Grzesiu, jakbys trafil gdzies licznik S4 B6/B7 w wersji EU to bede wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniusiek28 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 może to głupie pytanie, ale czy ten sterownik (znajdujący się pod aku) nie zamoknie w czasie deszczu? nie wiem czy dobrze myślę ale w tamtej okolicy chyba jest spływ wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 jeszcze jak liści naleci ja miałem zalana puszkę ze sterownikiem i przekaźnikami auto jeździło tylko chłodzenie silnika sie włączało w nocy wroclaguna wielki szacun za robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Podgrzewana przednia szyba to rowniez bedzie moj mod... jak sie uporam ze swapem Grzesiu, jakbys trafil gdzies licznik S4 B6/B7 w wersji EU to bede wdzieczny spoko dam znac może to głupie pytanie, ale czy ten sterownik (znajdujący się pod aku) nie zamoknie w czasie deszczu? nie wiem czy dobrze myślę ale w tamtej okolicy chyba jest spływ wody tak tam sa odplywy wody sterownik jest wodoszczelny :gwizdanie: inzyniery tam go umiejscowili jeszcze jak liści naleci ja miałem zalana puszkę ze sterownikiem i przekaźnikami auto jeździło tylko chłodzenie silnika sie włączało w nocy wroclaguna wielki szacun za robotę mam zalozone oslony w podszybiu i nigdy tam nie mialem zadnych lisci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi