Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVB] A4 S LINE Pakiet RS4 19" RNS E 193 320/300 mm BRD AL 188KM/380Nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co o tym sadzicie :decayed::naughty:

właśnie w Fifth Gear koleś bawi się takimi głośnikami w Astonie Martinie :decayed:

Opublikowano

A to najblizszy mod :decayed: czyli orginalna polka 8E0 857 925 B i okablowanie do RNS E pod i POD i iPHONE :naughty: dzieki Czaki :notworthy:

img5870x.jpg

img5872.jpg

Opublikowano
:mysli: :mysli: :mysli: :mysli: co jeszcze zmieści sie do B6stki... :mysli: :mysli: :mysli:
Opublikowano

moze to bedzie dziwnie smieszne pytanie , ale gdzie to sie upycha ?

Opublikowano

juz nie ma gdzie :decayed::polew:

a tak na powaznie w schowek pasazera z wersja na lodowke i polki :cool1:

Opublikowano

Grzesiek Twoje audi tyje szybciej od modow niz wieloryb w ciazy :decayed:

ile ta swinia teraz wazy? pewnie wiecej niz 2.5 tdi :gwizdanie:

Opublikowano

juz nie ma gdzie :decayed::polew:

a tak na powaznie w schowek pasazera z wersja na lodowke i polki :cool1:

w miejsce zmieniarki ?

Kurde troche tych modów tu siedzi :)

zrób zdjęcia solara jak mozna prosić :naughty:

Opublikowano

swietny gadzet no a B&O to najwyzsza jakosc :notworthy:

Tutaj bym się kłócił. Najwyższa fabryczna może tak, ale nie best of the best :hi:

Opublikowano

do tematu glosniczkow Bang & olufsen kiedys wrocimy :naughty:

zaczalem pisac mojego DIY-a na temat ukladu samopoziomowania xenon w B6 :)

kurna napocilem sie troche aby te pare rzeczy wstukac i podziwiam Bartka za jego opisy w Diyach :good:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164764.0

Opublikowano

super Grzesiek to na pewno się komuś przyda (może kiedyś i mi :evil:) :notworthy::good:

Opublikowano

Grzesiek jak stoję w miejscu a Ty się widzę dopiero rozkręcasz brachu :good::decayed:

Opublikowano

super Grzesiek to na pewno się komuś przyda (może kiedyś i mi :evil:) :notworthy::good:

jakbys cos robil w tym kierunku to wal smialo znajde ci tanio graty :naughty:

Grzesiek jak stoję w miejscu a Ty się widzę dopiero rozkręcasz brachu :good::decayed:

szykuje sie do fabrycznego alarmu i podlaczenie orginalnego interfejsu pod iPOD iPHONE :) mam wszystkie graty :decayed:

u mnie z rana luz :) odpalam webasto o 4.30 rano pije :kawa: wsiadam do cieplego auta i ogladam TV po drodze :beach: kupuje towar zawoze do swojej firmy i tuz przed siodma musze jeszcze zdazyc do roboty :evil:

Opublikowano

Na pewno będę wiedział do kogo się zwrócić :gwizdanie: :decayed:

Na razie pakiet moc EOT...

Opublikowano

wklej wykres jak tylko przyjedziesz bo jestem ciekaw jak tam turbinka wstaje :gwizdanie:

Opublikowano

szykuje sie do fabrycznego alarmu i podlaczenie orginalnego interfejsu pod iPOD iPHONE :) mam wszystkie graty :decayed:

u mnie z rana luz :) odpalam webasto o 4.30 rano pije :kawa: wsiadam do cieplego auta i ogladam TV po drodze :beach: kupuje towar zawoze do swojej firmy i tuz przed siodma musze jeszcze zdazyc do roboty :evil:

Zazdroszczę tego cholera, duże to koszta dołożyć? Jak długo musisz czekać, żeby w aucie było ciepło? U mnie nie dość, że jeszcze grzanie dupek nie podłączone to brak webasta, wsiadam do auta to w dupe tak zimno, że nie da się wytrzymać...

Opublikowano

Na pewno będę wiedział do kogo się zwrócić :gwizdanie: :decayed:

Na razie pakiet moc EOT...

kiedy wizyta u Rogala :naughty: no i czekamy na ladne cyferki :rolleyes:

Zazdroszczę tego cholera, duże to koszta dołożyć? Jak długo musisz czekać, żeby w aucie było ciepło? U mnie nie dość, że jeszcze grzanie dupek nie podłączone to brak webasta, wsiadam do auta to w dupe tak zimno, że nie da się wytrzymać...

koszt webasto w zaleznosci za ile dorwiesz i czy wszystkie graty beda :wink4: od 800-1000 PLN ZA KOMPLET :)

aha.....i w dupke tez cieplo :przebiegly:

Opublikowano

koszta dołożyć? Jak długo musisz czekać, żeby w aucie było ciepło? U mnie nie dość, że jeszcze grzanie dupek nie podłączone to brak webasta, wsiadam do auta to w dupe tak zimno, że nie da się wytrzymać...

koszt webasto w zaleznosci za ile dorwiesz i czy wszystkie graty beda :wink4: od 800-1000 PLN ZA KOMPLET :)

aha.....i w dupke tez cieplo

Jak długo zajmuje całe nagrzanie się auta? Dużo paliwa bierze to?

Opublikowano

na razie przy tych temperaturach co byly -3 C :) 15 Minut i jest cieplow aucie , silnik 90 C szybki odparowane

a spalanie wyczytalem ze 0.200 ml na godzine

Opublikowano

Aha, to nie wiem czy w sumie warto mi się bawić, mam 2 kroki do auta to lepiej chyba wyjść i zapalić samemu i 1000zł w kieszeni, ale np dla mieszkającego w bloku to super sprawa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...