GILI Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 co o tym sadzicie właśnie w Fifth Gear koleś bawi się takimi głośnikami w Astonie Martinie
wrclaguna Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 A to najblizszy mod czyli orginalna polka 8E0 857 925 B i okablowanie do RNS E pod i POD i iPHONE dzieki Czaki
simon__75 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 :mysli: :mysli: co jeszcze zmieści sie do B6stki... :mysli:
Kierownik Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 moze to bedzie dziwnie smieszne pytanie , ale gdzie to sie upycha ?
wrclaguna Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 moze to bedzie dziwnie smieszne pytanie , ale gdzie to sie upycha ? juz nie ma gdzie a tak na powaznie w schowek pasazera z wersja na lodowke i polki
David Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Grzesiek Twoje audi tyje szybciej od modow niz wieloryb w ciazy ile ta swinia teraz wazy? pewnie wiecej niz 2.5 tdi :gwizdanie:
Kierownik Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 moze to bedzie dziwnie smieszne pytanie , ale gdzie to sie upycha ? juz nie ma gdzie a tak na powaznie w schowek pasazera z wersja na lodowke i polki w miejsce zmieniarki ? Kurde troche tych modów tu siedzi zrób zdjęcia solara jak mozna prosić
Remik-A4 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 co o tym sadzicie swietny gadzet no a B&O to najwyzsza jakosc
Denis Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 swietny gadzet no a B&O to najwyzsza jakosc Tutaj bym się kłócił. Najwyższa fabryczna może tak, ale nie best of the best
wrclaguna Opublikowano 16 Października 2010 Autor Opublikowano 16 Października 2010 do tematu glosniczkow Bang & olufsen kiedys wrocimy zaczalem pisac mojego DIY-a na temat ukladu samopoziomowania xenon w B6 kurna napocilem sie troche aby te pare rzeczy wstukac i podziwiam Bartka za jego opisy w Diyach http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164764.0
miro_x Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 super Grzesiek to na pewno się komuś przyda (może kiedyś i mi )
Bart-S Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Grzesiek jak stoję w miejscu a Ty się widzę dopiero rozkręcasz brachu
wrclaguna Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 super Grzesiek to na pewno się komuś przyda (może kiedyś i mi ) jakbys cos robil w tym kierunku to wal smialo znajde ci tanio graty Grzesiek jak stoję w miejscu a Ty się widzę dopiero rozkręcasz brachu szykuje sie do fabrycznego alarmu i podlaczenie orginalnego interfejsu pod iPOD iPHONE mam wszystkie graty u mnie z rana luz odpalam webasto o 4.30 rano pije wsiadam do cieplego auta i ogladam TV po drodze kupuje towar zawoze do swojej firmy i tuz przed siodma musze jeszcze zdazyc do roboty
miro_x Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 super Grzesiek to na pewno się komuś przyda (może kiedyś i mi ) jakbys cos robil w tym kierunku to wal smialo znajde ci tanio graty Na pewno będę wiedział do kogo się zwrócić :gwizdanie: Na razie pakiet moc EOT...
virus Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 wklej wykres jak tylko przyjedziesz bo jestem ciekaw jak tam turbinka wstaje :gwizdanie:
Młody_drog Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 super Grzesiek to na pewno się komuś przyda (może kiedyś i mi ) jakbys cos robil w tym kierunku to wal smialo znajde ci tanio graty Grzesiek jak stoję w miejscu a Ty się widzę dopiero rozkręcasz brachu szykuje sie do fabrycznego alarmu i podlaczenie orginalnego interfejsu pod iPOD iPHONE mam wszystkie graty u mnie z rana luz odpalam webasto o 4.30 rano pije wsiadam do cieplego auta i ogladam TV po drodze kupuje towar zawoze do swojej firmy i tuz przed siodma musze jeszcze zdazyc do roboty Zazdroszczę tego cholera, duże to koszta dołożyć? Jak długo musisz czekać, żeby w aucie było ciepło? U mnie nie dość, że jeszcze grzanie dupek nie podłączone to brak webasta, wsiadam do auta to w dupe tak zimno, że nie da się wytrzymać...
wrclaguna Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 super Grzesiek to na pewno się komuś przyda (może kiedyś i mi ) jakbys cos robil w tym kierunku to wal smialo znajde ci tanio graty Na pewno będę wiedział do kogo się zwrócić :gwizdanie: Na razie pakiet moc EOT... kiedy wizyta u Rogala no i czekamy na ladne cyferki super Grzesiek to na pewno się komuś przyda (może kiedyś i mi ) jakbys cos robil w tym kierunku to wal smialo znajde ci tanio graty Grzesiek jak stoję w miejscu a Ty się widzę dopiero rozkręcasz brachu szykuje sie do fabrycznego alarmu i podlaczenie orginalnego interfejsu pod iPOD iPHONE mam wszystkie graty u mnie z rana luz odpalam webasto o 4.30 rano pije wsiadam do cieplego auta i ogladam TV po drodze kupuje towar zawoze do swojej firmy i tuz przed siodma musze jeszcze zdazyc do roboty Zazdroszczę tego cholera, duże to koszta dołożyć? Jak długo musisz czekać, żeby w aucie było ciepło? U mnie nie dość, że jeszcze grzanie dupek nie podłączone to brak webasta, wsiadam do auta to w dupe tak zimno, że nie da się wytrzymać... koszt webasto w zaleznosci za ile dorwiesz i czy wszystkie graty beda od 800-1000 PLN ZA KOMPLET aha.....i w dupke tez cieplo
Młody_drog Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 koszta dołożyć? Jak długo musisz czekać, żeby w aucie było ciepło? U mnie nie dość, że jeszcze grzanie dupek nie podłączone to brak webasta, wsiadam do auta to w dupe tak zimno, że nie da się wytrzymać... koszt webasto w zaleznosci za ile dorwiesz i czy wszystkie graty beda od 800-1000 PLN ZA KOMPLET aha.....i w dupke tez cieplo Jak długo zajmuje całe nagrzanie się auta? Dużo paliwa bierze to?
wrclaguna Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 na razie przy tych temperaturach co byly -3 C 15 Minut i jest cieplow aucie , silnik 90 C szybki odparowane a spalanie wyczytalem ze 0.200 ml na godzine
Młody_drog Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Aha, to nie wiem czy w sumie warto mi się bawić, mam 2 kroki do auta to lepiej chyba wyjść i zapalić samemu i 1000zł w kieszeni, ale np dla mieszkającego w bloku to super sprawa
Rekomendowane odpowiedzi