adamooo Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 i tu się mylisz..samochód nie powinien się dogrzewać na postoju..webasto jest super sprawą również kiedy masz zasnieżony samochód..nie musisz skrobać szyb i dodatkowo ogrzewa wnętrze samochodu nie pobierając dużo paliwa i energii..dodatkowo przydaje się w lato bo uruchamia obieg powietrza...
czaki22 Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 racja silnik nie powinien zaczynac nagrzewac sie na biegu jałowym
Młody_drog Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 No tak, ale jak włączę silnik powiedzmy na 3 minuty, to już szyby odpuszczą trochę i ruszę i zaraz ciepłe powietrze zaczyna lecieć. Jest write-up na zrobienie webasto? To forum jest jak choroba... Co chwilę coś nowego chcę A nie ma skąd funduszy brać hehe
Brysio Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 racja silnik nie powinien zaczynac nagrzewac sie na biegu jałowym a to niby dlaczego? bo co bo wam szkopy powiedzialy zeby nie dogrzewac na jalowym??
virus Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Webasto to webasto odpalasz i po chwili siedzisz jak w saunie Ja już wszystkie części mam tylko zamontować na dniach będziemy u mnie zakładać :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 No tak, ale jak włączę silnik powiedzmy na 3 minuty, to już szyby odpuszczą trochę i ruszę i zaraz ciepłe powietrze zaczyna lecieć. Jest write-up na zrobienie webasto? To forum jest jak choroba... Co chwilę coś nowego chcę A nie ma skąd funduszy brać hehe sprawdz czy nie masz u siebie cos takiego :gwizdanie: czyli dodatkowe ogrzewanie
miro_x Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Grzesiek pakiet moc jutro. ale to na inny temat.
wrclaguna Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 Grzesiek pakiet moc jutro. ale to na inny temat. czekamy na wynik z Mineralnej
Bart-S Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 sprawdz czy nie masz u siebie cos takiego :gwizdanie: czyli dodatkowe ogrzewanie To ma każde TDI w A4
virus Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 tylko u mnie coś to słabo grzeje
wrclaguna Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 Nastepny mod sie szykuje nie wiem co i jak bedzie hulac w moim RNS E 2010 , ciekawi mnie czy ktos ma takie coooosiK w swoim AUDI
Młody_drog Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 To się podłącza w miejsce zmieniarki czy oddzielne kable? Do concerta jest taki ipod adapter?
wrclaguna Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 mlody_drog ...tak jest taki intrfejs a siebie mam taki ostatnio troszke porezalem sobie dokonczylem sprawe z MCE i modulem HIGH 8E0 907 279 F ( nareszcie dopadlem :cwaniak1: ) podlaczeniem AUTO swiatel czujnika i coming home i nabralo mnie na montaz fabrycznego alarmu z kolega virus01 oczywiscie musiala byc zmiana Modulu Komfortu pod ALARM Troszke kabelkow znow doszlo do auta
David Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 czego to jeszcze w tym aucie nie ma??
Bart-S Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 czego to jeszcze w tym aucie nie ma?? To na pewno jeszcze nie koniec
wrclaguna Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 czego to jeszcze w tym aucie nie ma?? To na pewno jeszcze nie koniec BARTKU tak to juz jest a u Ciebie pewnie tez jeszcze nie koniec doposazania furki :gwizdanie:
Brysio Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 dobre dobre )) kur... nie boisz sie ze od tych kabelkow sie schajcuje masz 3 extra gasnice????
wrclaguna Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 dobre dobre )) kur... nie boisz sie ze od tych kabelkow sie schajcuje masz 3 extra gasnice???? ... noz kurna sie ich narobilo :gwizdanie: jeszcze sie tam pare wcisnie
Brysio Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 no niezle niezle to juz chyba wsztyko masz w tej maszynie?? czy sa jakies extrasy ktorych jeszcze nie posiadasz?? ale naprawde podziwiam za checi
wrclaguna Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 jest jeszcze pare drobiazgow :gwizdanie: w najblizszym czasie tuz przed mrozami zmiana kierownicy na podgrzewana ( tylko na zime )
Rekomendowane odpowiedzi