Nosb Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Prawie jak AEB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_leon Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Fajnie, fajnie chłopaki że działacie. Ja niestety auto nie ogarnięte i musiałem wpaść bąkiem Dzięki Jacek za zaworki Nie ma sprawy - jak coś bedziesz potrzebował pisz. Nie straciłeś za wiele .... miejscówka porażka i już spalona na starcie. Jak już zrobisz tą swoją bestię to wpadnij oblukamy co to bedzie za pocisk. Panowie - może poza jedzieniem i VAG-owaniem wymyslimy jakies inne spotwe zajęcia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Panowie - może poza jedzieniem i VAG-owaniem wymyslimy jakies inne spotwe zajęcia ? Możemy się ustawić np. na jakieś kręgle czy inszy bilard, bo nie wiem, co tu w okolicy można innego robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Panowie - może poza jedzieniem i VAG-owaniem wymyslimy jakies inne spotwe zajęcia ? Możemy się ustawić np. na jakieś kręgle czy inszy bilard, bo nie wiem, co tu w okolicy można innego robić Agencji towarzyskiej w Ostrowcu nie macie bylo by fajnie na zadnym spocie nie mieli by lepiej no i wydaje mi sie ze frekfencja znowu by wzrosla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Panowie - może poza jedzieniem i VAG-owaniem wymyslimy jakies inne spotwe zajęcia ? Opijemy sie następnym razem :naughty: Albo jakies obce laski by sie przydały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 hę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 fotki widze fajne wyszły no i frekfencja wieksza , a co z tym jedzeniem gdzie tym zazem zawitaliscie????? bo cos marne nastroje widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 najszybszy fast fuuuud w Ostro na 11Listopada :thumbdown: :thumbdown: Agencji towarzyskiej w Ostrowcu nie macie bylo by fajnie na zadnym spocie nie mieli by lepiej no i wydaje mi sie ze frekfencja znowu by wzrosla na następnym spocie jedziemy na Starachowice :polew: tak się kręci biznes podobno.Można na jakiś browar wyskoczyć tylko wtedy kto będzie prowadził :mysli: jak bedziemy po spożyciu :beer1: :beer1: ? jakby był jeszcze jeden weekend ciepiepły tak jak ktoś temat poddał grilla byśm,y mogli zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darulez Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Panowie sorrki ze troszke przyspamuje ... Jest ktos uczyny z np z Opatowa lub okolic niedalekich, kto mołby ogarnac wzrokiem Asterixa w komise w Opatowie i zdac relacje? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10079080 wyglada fajnie ale wiadomo jak to bywa w zyciu, ogloszenie swoje a reczywistosc potrafi byc okrutna Chodzi mi o to czy generalnie na tzw oko to wozidło nie zdradza jakies katastroficznej przeszłości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 mam zajęcie na następny spot- trzeba rozkminić jak sie tak zakręcić i jazda kto więcej kółek zrobi :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 to które rondko blokujemy do tej zabawy???? : :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 tyle rond narobili ze po jednym dla kazdego bezie http://vag-ostrowiec.pdg.pl rosnie nam konkurecja co prawda z tego co widze to same golfy prawie ale audi tez sie trafiaja :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Eeeee tam konkurencja... chłopaki pod tesco tez konkurencja ??eeee ?? Następnym razem poprosze o spota w jakimś lokalu z ciepłym piwem jakies choróbsko zaciągnęłem na początku tygodnia i męczy mnie do teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Przecież VAG to też Audi więc to żadna konkurencja. Byłem na pierwszym spocie i całkiem fajnie się zapowiada. Ale cóż z tego jak tylko dwie sztuki marki Audi tylko zawitało :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 to do spotu nie ma co czekażęby póżniej po alko nie jeżdzić-ja proponuję może żeby się na galę na browar gdzieś umówić w sobotę- walniesz grzańca reszta zimna piana i każdy będzie zadowolony Eeeee tam konkurencja... chłopaki pod tesco tez konkurencja ??eeee ?? Następnym razem poprosze o spota w jakimś lokalu z ciepłym piwem jakies choróbsko zaciągnęłem na początku tygodnia i męczy mnie do teraz [br]Dopisany: 23 Październik 2009, 13:02_________________________________________________Maciek klub casto jest bezkonkurencyjny :polew: :polew: http://vag-ostrowiec.pdg.pl rosnie nam konkurecja co prawda z tego co widze to same golfy prawie ale audi tez sie trafiaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Przecież VAG to też Audi więc to żadna konkurencja. Byłem na pierwszym spocie i całkiem fajnie się zapowiada. Ale cóż z tego jak tylko dwie sztuki marki Audi tylko zawitało :gwizdanie: to moze zawitamy kiedys z wizyta na spocie vag ostrowiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Czemu by nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Marcinie widze ze jestes aktywnym userem na vag ostrowiec co nie wejde w jakis topic to twoj post juz tam jest a myslalem ze bede pierwszy ze nie wspomne o fotostory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 no to kiedy wbijamy sie cala ekipa A4 na tego VAG-spota , pokarzemy jak sie szlachta bawi , ja wezne paluszki slone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Dzis jest coś czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi