krzysiek23 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 spotykają się 3 rekiny na Pacyfiku,jeden mówi zjadłem Francuza tydzień temu był tak naperfumowany że do tej pory mam zgagę,drugi mówi ja zjadłem rosyjskiego generała,miał pełno medali które dzwonią mi w brzuchu i płoszę ryby,trzeci mówi a ja zjadłem polskiego posła z PO miał tak pusty łeb że do tej pory nie mogę sie zanurzyć
Dev Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 maz wstaje rano do sklepu po zakupy. - kochanie ile mam kupic bulek ? - pyta zony. -Skarbie kup tyle bulek ile razy sie kochalismy. W sklepie - prosze 7 bulek, albo nie... prosze 4 bulki, 2 lody i czekolade...
Stichy Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 ada krawczyk - weselny klimat Drunk animals - Pijane zwierzęta
Tzieland Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Bóg stworzył faceta i powiedział "no całkiem nieźle mi to wyszło" stworzył kobietę i mówi "no Ty to będziesz musiała się malować" _________________________________________________ Kobieta na porodówce. Krzyk jej niesamowity. Łapie męża za rękę. Wyciągnijcie to ze mnie!! Dajcie mi jakieś leki!! - spogląda na męża - TO TY MI TO ZROBIŁEŚ!! TY TU POWINIENEŚ LEŻEĆ!! O ile dobrze pamiętam - odrzekł spokojnie mąż - chciałem ci go wsadzić w d*pę, ale powiedziałaś, że to będzie zbyt bolesne. _________________________________________________ - Czym się różni kobieta od komara?- Tym, że gdy komar ssie, to nie trzeba go głaskać po głowie. _________________________________________________ Żona do męża: - Kochanie, powiedz mi coś słodkiego... - Nie teraz, jestem zajęty. - Kochanie, no powiedz mi coś słodkiego... - Naprawdę, teraz nie mam czasu. - Ale kochanie, chociaż jedno słówko... - "Miód" i sp***dalaj! _________________________________________________ Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzaków wyskakuje wilk - stary zboczeniec i się drze:Ha Ha Kapturku, nareszcie cię pocałuję tam, gdzie jeszcze nikt cię nie całował! Kapturek patrzy na niego zdziwiona i mówi: Chyba, k**wa, w koszyk... _________________________________________________
Borisem Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Kto ma Quattro ten ma.... ....krzywe felgi! :polew: :polew: :polew: CO ty wiesz o Quattro ..Ubogi człowieku
kalik Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Bo w życiu trzeba umieć się ustawić... http://www.polityka.pl/kraj/analizy/1510676,1,szczytno-pomyslowy-bernard-ch.read
ktokolwiek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ja sie prawie posikałem ze śmiechu z polskimi napisami
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 No prosze...Krzysiu sie odezwal;D
leewang Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Hamowanie Lancera http://auto.fishki.net/comment.php?id=12934
kalik Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 http://poznan.gazeta.pl/poznan/51,36001,8780517.html?i=0
I r o Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 http://otomoto.pl/bmw-325-niepowtarzalny-optyczny-tuning-C16511870.html
michal_g84 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 mnie się ten dziub nie podoba ale ważne że właścicielowi tak żeby nie było ot
michal_g84 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 ROBO - Spimpowany Hardcor :JAKO COMMANDO - NIE DLA DZIECIAKÓW !!!
endriuu Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Kto chce sie bićsia? ROBO - Spimpowany Hardcor :NA RINGU UFC !!!
Nosfer Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Luzujcie z tymi komentarzami w tym dziale.. Nikogo one nie interesują
Tzieland Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 najlepszy komik na świecie jeden z jego występów ale obejrzyjcie sobie inne, szczerze polecam Jeff Dunham Very special Christmas special | Daughter gasoline story klip stary ale może nie było Erik Hartmanns fit of laughter in 'Boemerang' (edited version)
Rekomendowane odpowiedzi