Gość mmcv Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Panowie bez jaj bylo juz setki razy http://www.soccer-live.pl/ Bardzo chcialbym zeby Albert wygral ale uwazam ze jest to ... wielce malo prawdopodobne, Kliczko to nie jakis tam przybleda to jeden z najlepszych zawodnikow wagi ciezkiej .
adamooo Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Albert solidnie się przyszkował na walkę - pot zalewał całą sale..ale czy to wystarczy ? raczej nie...doświadczenie oraz warunki fizyczne Kliczko ma znacznie lepsze.. chociaż chciałbym zobaczyć kliczko po raz 3 na pozycji przegranej
Gość mmcv Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 kliczko po raz 3 na pozycji przegranej Wg mnie on przegral tylko raz , a wlasciwie ... to trudno to tez nazwac porazka bo w walce z Byrdem doznal kontuzji reki i przegral przez TKO . Co do porazki z Lenoxem ... to tam Kliczko wygrywal walke ale dostal jedna torpede ktora rozciela mu luk brwiowy i sedzia przerwal walke. Wiec ...tak naprawde nikt go tak do konca nie pokonal !! przez 41 walk tyle chyba ma?. szanse Alberta oceniam na 2% bo moze mu wyjsc jakis cios zycia.
adamooo Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 z lenoxem ładnie miał twarz rozwaloną..wiem że nie było nokautu w obu walkach ale wynik jest wynikiem więc 2 walki przegrane...porównując go do obecnych pięściarzy to nie ma sobie równych.. Niedługo Gołota wraca na ring zobaczymy co pokaże
Matthew1309 Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 przez TKO . Co do porazki z Lenoxem ... to tam Kliczko wygrywal walke ale dostal jedna torpede ktora rozciela mu luk brwiowy i sedzia przerwal walke. Wiec ...tak naprawde nikt go tak do konca nie pokonal !! przez 41 walk tyle chyba ma?. niestety bądź stety zawsze jest ten pierwszy raz człowiek nie maszyna zaczyna przegrywać z czasem ja osobiście jestem za Sosnowskim ale wiem że będzie bardzo ciężko
truckmaniac Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Niedługo Gołota wraca na ring zobaczymy co pokaże Chyba będzie zamiast lasek nosił kartony z numerem rundy
adamooo Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 tutaj filmik z ważenia.. widać że Albert dobrze przygotowany również psychicznie zadowolony jak nigdy
moskal Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 i kto wygrał? ważenie ??? :kox: walka to chyba dzisiaj , bedzie transmisja na C+Sport ??? bo cos w radio słyszałem :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Walka dzisiaj w nocy. Niestety Polsat dał d*py i trza bedzie ogladać w necie
moskal Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Walka dzisiaj w nocy. Niestety Polsat dał d*py i trza bedzie ogladać w necie trza se było cyfre kupić :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Walka dzisiaj w nocy. Niestety Polsat dał d*py i trza bedzie ogladać w necie trza se było cyfre kupić :gwizdanie: Tia. Dla jednej walki, bo cała reszta i F1 są na Polsacie
moskal Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Tia. Dla jednej walki, bo cała reszta i F1 są na Polsacie nie , przede wszystkim dla GP na żużlu :naughty: :naughty:
grippen Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 mam jakieś dziwne przeczucie że dziś Sosnowski przegra
krzyniek Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 mam jakieś dziwne przeczucie że dziś Sosnowski przegra to pozbądź się tego przeczucia i to szybko
mlodyy Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 a moze ktos poda linka gdzie mozna bedzie w necie obejrzec walke
truckmaniac Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Tia. Dla jednej walki, bo cała reszta i F1 są na Polsacie nie , przede wszystkim dla GP na żużlu :naughty: :naughty: Żużel jest spoko.Mam na Polsacie Ligę Angielską
grippen Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 to pozbądź się tego przeczucia i to szybko
domjenick Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 i kto wygrał? ważenie ??? :kox: walka to chyba dzisiaj , bedzie transmisja na C+Sport ??? bo cos w radio słyszałem :gwizdanie: k**wa muszę przestac pić przez jakiś czas-tracę kontakt z rzeczywistościa...
Rekomendowane odpowiedzi