domjenick Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 jak dla mnie-powinien być remis,ze wskazaniem na Marqueza, wiadomo, że tytuł wciąż miał by Pac man, ale szykowała by się kolejna ich walka...
Biszczan Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Marquez był lepszy! Musi dojść do walki Pacquiao z Mayweatherem!
wypsiu Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Opublikowano 13 Listopada 2011 Musi dojść do walki Pacquiao z Mayweatherem! ...i dla tego mamy wynik tej walki jaki mamy Pacquiao nie mógł tej walki przegrać ani zremisować bo menadżerowie wiedzą że walka z Mayweatherem to są do zarobienia ogromne pieniądze może nawet największe w historii boksu ... Marquez chciał aby ta walka była bez wnoszenia pasów do ringu chodziło mu tylko o to że Pacquiao nie jest najlepszy bo nie jest w stanie go pokonać i to udowodnił. Marquez dostał 8 mil.$ i jakiś procent z transmisji a Pacquiao 22 mil.$ W rankingach jest zapisane że Pacquiao pokonał dwa razy Marqueza a w pamięci wszystkich specjalistów,komentatorów i widzów że Pacquiao nigdy nie zdołał pokonać Marqueza...amen.
domjenick Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 ja myślę, że skuteczność Ich dwóch jest na podobnym poziomie i dlatego zawsze będą takie werdykty sędziów, podczas walk z Ich udziałem...
wypsiu Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Opublikowano 13 Listopada 2011 ja myślę, że skuteczność Ich dwóch jest na podobnym poziomie i dlatego zawsze będą takie werdykty sędziów, podczas walk z Ich udziałem... Nie Dominik ...takie werdykty są bo na walkach Pacquiao jest ogromna kasa. Zobaczycie że kiedyś po zakończeniu kariery Pacquiao powie że nie był w stanie pokonać Marquez i że w dwóch ich ostatnich walkach punktowanie było niesprawiedliwe... Po wczorajszej walce kibice wygwizdali Pacquiao i skandowali ... Marquez Marquez i w tym przypadku chyba lepiej wyglądałby remiz oczywiście dla popularności Pacquiao.
Biszczan Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 ja myślę, że skuteczność Ich dwóch jest na podobnym poziomie i dlatego zawsze będą takie werdykty sędziów, podczas walk z Ich udziałem... Nie Dominik ...takie werdykty są bo na walkach Pacquiao jest ogromna kasa. Zobaczycie że kiedyś po zakończeniu kariery Pacquiao powie że nie był w stanie pokonać Marquez i że w dwóch ich ostatnich walkach punktowanie było niesprawiedliwe... Po wczorajszej walce kibice wygwizdali Pacquiao i skandowali ... Marquez Marquez i w tym przypadku chyba lepiej wyglądałby remiz oczywiście dla popularności Pacquiao. Święte słowa!
wypsiu Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Opublikowano 30 Listopada 2011 Było zagrożenie że Diablo przegra tą walkę ale jednak ten jego lewy sierpowy jest bardzo ciężki ... [br]Dopisany: Listopad 30, 2011, 14:12:25_________________________________________________Diablo złamał mu nosa i szczękę ...
Wandej Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Piekna walka Diablo Jak dla mnie najlepszy Polski bokser
Biszczan Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Fajnie, że wygrał, ale...Dajcie mu mocnego przeciwnika, koniec z kelnerami jeśli chce coś naprawdę osiągnąć. Z Huckiem już tak łatwo nie będzie. Z Greenem miał szczęście bo w 5 rundzie spokojnie mógł się zakończyć pojedynek.
wypsiu Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jeśli chodzi o walkę z Huckiem to promotor Włodarczyka już od dawna próbował coś takiego zorganizować ale Helmutom zawsze coś nie pasuje i nigdy nie zgodzą się na walkę poza granicami DE i tego chyba nie trzeba tłumaczyć... Trener Marco Hucka obawia się takiej walki bo wie że Diabla bardzo mocno bije i wystarczy jeden cios i jest po walce gdzie jego pupilek może mieć problemy do pozbierania się. Trener Wagner własnie w podobny sposób stracił swojego słynnego Króla Abrahama i teraz dla Marco dobiera bardzo ostrożnie przeciwników i Diablo byłby bardzo złym wyborem ...
paput Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jeśli chodzi o walkę z Huckiem to promotor Włodarczyka już od dawna próbował coś takiego zorganizować ale Helmutom zawsze coś nie pasuje i nigdy nie zgodzą się na walkę poza granicami DE i tego chyba nie trzeba tłumaczyć... Trener Marco Hucka obawia się takiej walki bo wie że Diabla bardzo mocno bije i wystarczy jeden cios i jest po walce gdzie jego pupilek może mieć problemy do pozbierania się. Trener Wagner własnie w podobny sposób stracił swojego słynnego Króla Abrahama i teraz dla Marco dobiera bardzo ostrożnie przeciwników i Diablo byłby bardzo złym wyborem ... to Artur Abraham z kim przegrał
wypsiu Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 1. Andre Dirrellem ( przez dyskwalifikację) w tym przypadku Abraham nie dawał sobie rady i zachował się bardzo nie sportowo... Andre zakończył karierę gdzie doznał poważnych urazów głowy(prawdopodobnie wraca do zdrowia i jeszcze się pokarze na ringu ) ....Ward nie dal żadnych szans Abrahamowi... 2.http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Ward-nie-dal-szans-Abrahamowi,wid,13409029,wiadomosc.html A słynna COBRA go upokorzyła ... 3.http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Froch-upokorzyl-Abrahama,wid,12894108,wiadomosc.html Odnoszę wrażenie że jeśli Houck wyjedzie z DE gdzieś walczyć to czeka go to samo .... [br]Dopisany: Grudzień 01, 2011, 12:18:48_________________________________________________ Własnie się zaczęła gala w Wawie Dawid Kostecki - Byron Mitchell Gala w Helsinkach Powietkin Boswell Robert Helenius - Dereck Chisora A o 3:00 rano gala w Nowym Jorku Paweł Wolak - Delvin Rodriguez Miguel Angel Cotto - Antonio Margarito....
adamooo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 ja czekam na walkę Diablo vs Masternak
wypsiu Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 jak wynik Cotto-Margarito? Cotto zwyciężył przez techniczny nokaut walka została przerwana z powodu kontuzji oka Margarito ... Szkoda mi bardzo Wolaka dawał z siebie wszystko ale Rodriguez był lepszy i przerwał marzenie Pawła o walce i pas mistrza świata WBA z Cotto ...
Wąski Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Roman-Simakow-zmarl-po-walce,wid,14063586,wiadomosc.html?ticaid=1d85d smutne
wypsiu Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2011 http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Roman-Simakow-zmarl-po-walce,wid,14063586,wiadomosc.html?ticaid=1d85d smutne Własnie to zobaczyłem TRAGEDIA i wygląda na to że chyba po ciosie na wątrobę ... Paweł Wolak ogłosił że przechodzi na emeryturę i ma racje bo on toczył bardzo ciężkie walki ... [br]Dopisany: Grudzień 08, 2011, 22:26:19_________________________________________________Dzisiaj w nocy walka : Amir Khan - Lamont Peterson gala się zaczyna o 3:00 rano
Rekomendowane odpowiedzi