Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Gołota vs Adamek - Kto wygra ?

Kto wygra pojedynek ??  

1. 1. Kto wygra pojedynek ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...ale by byly jaja... :polew: :polew: :wink4::tongue4:

na miekko :naughty:

Opublikowano

Tylko żeby Golota nie pojechał Adamka w jajo :polew:

Opublikowano

Tylko żeby Golota nie pojechał Adamka w jajo :polew:

że niby co :mysli: nie pojawi się na walce :mysli::cool1::polew:

Opublikowano

Wygra Promotor , a walka wiadomo wynik z góry , przecież nikt z was tak naprawdę nie wierzy w to że chłopaki będą się napieprzać w imię czego, :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

im dłużej będą walczyć tym więcej kasy z reklam bedzie splywac do ich kieszeni. takze knock outu nie bedzie.

a wygra endriu na pkt. :gwizdanie:

Opublikowano

Dokładnie o to chodzi koledzy dostaną nie złe siano za to że w ogóle wyjdą na ring no i oczywiście przed walką podgrzeją atmosferę jakimiś docinkami, sama walka to już dobry spektakl , przecież Adamek czy wygra czy przegra nic nie traci ani nic nie zyskuje a Andrzej jak to Andrzej dla kasy zrobi wszystko

Opublikowano

a Andrzej jak to Andrzej dla kasy zrobi wszystko

nawet padnie w I rundzie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a mi sie wydaje że wyskoczy jakis zaspały kibic i krzyknie koniec z PZPN :polew:

wygra Polak na punkty tylko który :mysli:

Opublikowano

Eee, myśle że nie będzie tak źle. Dla Adamka ta walka to taka mała przepustka do wagi ciężkiej, Gołota jaki by nie był jest rozpoznowalny w cięzkiej i jeśli Góral go pokona wyrobi sobie nieco marke w ciężkiej. Proste. Dlatego stawiam na Adamka.

Już jutro będe oglądał tą walke live, pomidory przygotowane na Gołote jak spier.. w pierwszej rundzie, oczywiście w puszcze :polew: :polew:

Opublikowano

Oglądałem wczoraj walkę Gołoty z przed chyba dwóch lat i powiem że zmienię zdanie kto wygra :gwizdanie:

Gołota :good:

Opublikowano

Gołota bez dwoch zdań :)

Opublikowano

Myślę że Gołota, chciałbym żeby wygrał Adamek :tongue4::hi:

Opublikowano

Eee, myśle że nie będzie tak źle. Dla Adamka ta walka to taka mała przepustka do wagi ciężkiej, Gołota jaki by nie był jest rozpoznowalny w cięzkiej i jeśli Góral go pokona wyrobi sobie nieco marke w ciężkiej. Proste. Dlatego stawiam na Adamka.

Już jutro będe oglądał tą walke live, pomidory przygotowane na Gołote jak spier.. w pierwszej rundzie, oczywiście w puszcze :polew: :polew:

tez tam bede, ale kibicowac bede Gołocie :naughty:

Opublikowano

Liczę tylko, że będzie walka, a nie zabawa. Mogło by któremuś odbić, żeby na serio, serio się poboxować. Może by drugiego sprowokował i popatrzyli byśmy na dobrą zaciekłą walkę.

Opublikowano

Gołota wybije Adamkowi wage ciężką z głowy :)

Opublikowano

Mam szacunek dla Andrzeja, choćby za to, że żaden Polak w boksie tak daleko nie zaszedł, jednak jego czas już przeminął.

EEEEE Michalczewski??? Gołota się zbłaźni jak zawsze...

Opublikowano

Mam szacunek dla Andrzeja, choćby za to, że żaden Polak w boksie tak daleko nie zaszedł, jednak jego czas już przeminął.

EEEEE Michalczewski??? Gołota się zbłaźni jak zawsze...

Prawdziwą wartość Michalczewskiego można by było poznać gdyby walczył w Stanach z prawdziwymi pieściarzami, Roy Jones, Mosley itp. No ale wolał Europe i kelnerów.

Zaraz ktoś zacznie porównywać Włodarczyka bo jest/był jakimś mistrzem, do Gołoty :) Nikt z Polaków nie zaszedł dalej w zawodowym boksie niz Gołota i taka jest prawda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...