Yelo Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Ale daje do przodu z tymi głosami ponad 2400 ,a reszta nawet tysiaka niema Reszta daleko za murzynami
Iverson Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 przecież to nie Twoje auto - :polew:
zlota1977 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 też dołożyłam swoje 3 grosze a raczej 66 gwiazdek :gwizdanie: widać że konkurencja odpada!!!!! no ale....Prezes to prezes [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 20:10_________________________________________________sorry 6 palec mi zjechał
jasam Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Ten gościu powinien wygrać!!! http://konkurs.felgi.pl/zdjecie/Seat-Toledo-z-Advanti-Racing-Adv-50H_137 oczywiście za najbardziej bezczelny fotomontage :oklaski:
Yelo Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Jest tam i więcej takich :gwizdanie: http://konkurs.felgi.pl/zdjecie/Audi-A4-z-INOVIT-Rotor-black_100 Ale PREZES na prowadzeniu nadal [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 08:45_________________________________________________Zgodnie z obietnicą, dzisiaj poszła 6 po raz trzeci
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 No kolejna szóstka Hmmm Coś mi to przypomina :gwizdanie: Hugo jak wygrasz to wyślę ci mój numer konta na PW żebyś mógł podziękować
taktuś Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 ooooooooooooo łotry ( te organizatory jedne) :bicz3: Zmienili główną nagrodę :evil: ma nią być teraz: "Wagon śledzi odstawiony na bocznicy w Lublinie" Panie Prezesie, co Pan na to ? :gwizdanie:
Cristoforo Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 ooooooooooooo łotry ( te organizatory jedne) :bicz3: Zmienili główną nagrodę :evil: ma nią być teraz: "Wagon śledzi odstawiony na bocznicy w Lublinie" Panie Prezesie, co Pan na to ? :gwizdanie: Kobiety w czasie ruji
Hugo Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 Widzę ,że forum golfa i seata toledo ruszyło do boju
david_n Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 No to cobyś nie odpadl - 6 :gwizdanie:
Szuszu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Jak na zmiennym IP zagłosować po raz kolejny? Trzeba coś kasować? czy wystarczy tylko zmienić IP Ale i tak prezes na czele
KENOiX Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Jak na zmiennym IP zagłosować po raz kolejny? Trzeba coś kasować? czy wystarczy tylko zmienić IP Ale i tak prezes na czele wyczyść pliki cookie w przeglądarce
Rekomendowane odpowiedzi