aju Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Witam, wiem że nie są one full profi i np odstają od renomowanych firm. Jednak dla kogoś kto nie zajmuje się sportem nie pali hamulców przy jednym hamowaniu będą wystarczać przynajmniej powinny. Chciał bym zaczerpnąć opinii użytkowników lub przemyśleń odnośnie opłacalności zakupu. http://www.mikoda.pl/ przykład http://www.mikoda.pl/public/sklep.php?Content=det&id=1531 Cena: 96.49 zł. tuningowa (frezowana i nawiercana) + 36.60 zł/szt.
piotrsob1 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Ceny mają dobre, może ktoś jeździ na tych tarczach?
Dev Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 tarcze jak najbardziej :good: :good: :good: gładkie jak i nacinane montowałem juz wiele kompletów ZERO reklamacji !!!!!!!!!!!!
Cristoforo Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 do normalnej jazdy z normalnym klockiem jak najbardziej miałem kiedyś taki zestaw P+T w b4 i było ok. do mocniejszego "hamowania" lub tzw. tunningu raczej są za słabe nie polecam tej tarczy z twardymi klockami np. DS lub EBC
marewel Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Mam zamontowane u siebie zobaczymy co z tego wyjdzie,od razu mowie ze cudów nie oczekuje komplet 312 za około 320zl.
aju Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 no to ja się też skuszę, tego auta używam do normalnej jazdy
Wąski Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 no to ja się też skuszę, tego auta używam do normalnej jazdy cdo tego się nadają.Polskie to nie oznacza od razu złe
aju Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 ja nie mówię że złe, po prostu chiałem się co nieco dowiedzieć
Wąski Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 ja nie mówię że złe, po prostu chiałem się co nieco dowiedzieć ale dużo osób tak uważa -
Dev Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 no to ja się też skuszę, tego auta używam do normalnej jazdy tylko zapodaj do tego jakies lepsze klocki TRW, Ferodo Premier albo Bosch-a
rav Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam W poprzednim aucie miałem założone tarcze MIKODA i nie bardzo przypadły mi do gustu. Skuteczność przeciętna, no i na dodatek pokrzywiły się. Jedynym ich atutem był wygląd. :gwizdanie: Może trafił mi się felerny komplet, a może po prostu miałem pecha. Myślę, że lepszym rozwiązaniem jest zakup gładkich tarcz Brembo. Nie są zbyt drogie, i jakościowo są całkiem OK ________________ Pozdrawiam Rafał
aju Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 ja w fiacie coupe 16vT miałem nacinane zimermany i pękły więc nie będę się już wygłupiał z firmami
Dev Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 ja w fiacie coupe 16vT miałem nacinane zimermany i pękły więc nie będę się już wygłupiał z firmami nacinane Zimmermanny ??????
Wandej Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam W poprzednim aucie miałem założone tarcze MIKODA i nie bardzo przypadły mi do gustu. Skuteczność przeciętna, no i na dodatek pokrzywiły się. Jedynym ich atutem był wygląd. :gwizdanie: Może trafił mi się felerny komplet, a może po prostu miałem pecha. Myślę, że lepszym rozwiązaniem jest zakup gładkich tarcz Brembo. Nie są zbyt drogie, i jakościowo są całkiem OK ________________ Pozdrawiam Rafał brembo tez sie wyginają i ate również :gwizdanie: Ogólnie szit jakiś ostatnio produkują
aju Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 ja w fiacie coupe 16vT miałem nacinane zimermany i pękły więc nie będę się już wygłupiał z firmami nacinane Zimmermanny ?????? nawiercane, zamyśliłem się
Cristoforo Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 nie będę polemizował czy zimmerman sport pęka czy nie na otworach widać małe pękniecia no chyba że u Ciebie poszło po całości typowe jeśli sie nie czyści otworów i złych klocków używa
aju Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 no u mnie poszły całe wokół otworów i wzdłużnie... używałem ich z klockami FIATA nei wiem co fiat stosuje Kartonik fiata Wyglądało to mniej więcej tak
aju Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 chłopy czytać MIAŁEM FIATA COUPE na nim klocki z ASO fiata i do tego tarcze zimermana nie byłem wyjątkiem w klubie fiata http://www.forum.fiatcoupe.pl/viewtopic.php?t=12272&highlight=zimmerman+tarcze np taki temat ale to nie ten co chiałem znaleść
Dev Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 aaaa... Sorry, pisze na forum przez handy, i nie widze calosci, fiat stosuje klocki bosch-a i galfer-a
Rekomendowane odpowiedzi