kkam Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Mi się fele podobają, co prawda kolor taki sobie, ale zwracają uwage. Co to za b6 była w tle?
MARCIN607 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Młody-D daj jakiś filmik jak wszystko wygląda w ruchu koło cal za mała moim zdaniem ale do stylu auta pasują.
Młody_drog Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 W tle b6 kumpla. Filmik wrzucę w weekend Tap Tap
slepy Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 W tle b6 kumpla. Filmik wrzucę w weekendTap Tap Młody to jest ten sam kolor co u Tasa?, bo u Ciebie jakoś bladszy, chyba ze to wina fotek, jest nieźle przód jeszcze troszkę na zewnątrz i pozamiatane:naughty:
Młody_drog Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Trochę ciemniejszy, jest ciemny pomarańcz w pochmurny dzień ale jak słońce przygrzeje to się super mieni:wink: Zaraz właśnie jedziemy kombinować z dystansami
slepy Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Trochę ciemniejszy, jest ciemny pomarańcz w pochmurny dzień ale jak słońce przygrzeje to się super mieni:wink: Zaraz właśnie jedziemy kombinować z dystansami no to pakuj dystanse, i jakieś konkretne foto w pogodny dzień i atakuj kalendarz:wink:
Kowi87 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Tył tez by sie przydało wyrzucić bardziej na zewnatrz:wink: dla mnie połaczenie kolorystyczne jest dobre, tylko mogłby bardziej wystawać, szkoda ze to nie Quattro wtedy miałbyś z tyłu negatyw i ładnie by sie felga chowała pomimo wiekszego ET, nie wiem jak w B6 ale B5 FWD niestety tył nie wpada w negatyw przy obnizeniu Rób lepsze fotki to Ci krytykujący zmienią szybko zdanie, bo na huiowej fotce to i RS4 z d*py wyjdzie:wink:
Reggi Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Mat.. koło nie pasuje totalnie, a rant dodatkowo je pomniejsza. Kolor spoko..ale ja widziałbym tak zupełnie inne toczydła. Tobie się podoba i jest
miedzikos Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Na pewno prezentuje się lepiej na żywo, co nie znaczy że jest źle, tu na forum każdy już przyzwyczajony do modów typu zderzak od sline/S4 itp . dla mnie to koło na duży + , bo w końcu nie jest to kolejna replika fabrycznych kół czy też innych tj. blq czy lm.
iconslave Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Trochę ciemniejszy, jest ciemny pomarańcz w pochmurny dzień ale jak słońce przygrzeje to się super mieni:wink: Zaraz właśnie jedziemy kombinować z dystansami Kiedy ty miałeś słońce?
lemon_lmn Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Nie jest zle ale lepiej by pasowala nawet felga od tej pomaranczki - a4 Twojego kolegi albo cos z rotiform' ów a jezeli chodzi o spory rant to dla mnie BBS LM to mistrz:slina: . Wiem, wiem, ze to wszystko swoje kosztuje ;P mimo wszystko caloksztalt na + !!!
Fr0styyy. Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Mnie to nie podchodzi, ale Tobie ma się podobać Co nie zmienia faktu, że wrażenie robi
carrera369 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Jakie masz dokładne rozmiary opon ?
RS Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Może niektórym się aż tak nie podoba bo zbyt wielka wage przywiązują do felg? Dobra, dobranie kolorystyczne, to sprawa indywidualna młodego. Ma projekt Black/Orange- i jest "in progress". Spasowanie rozmiarów jest super, ale jazda na tym do polski będzie jak spacer dziwki na 10cm obcasach po kocich łbach -coś za coś.
badboy Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 na pewno zmiany w aucie młodego wywołały poruszenie i kontrowersje byli samemu właścicielowi autko cieszy oko, to najwazniejsze:wink:
marcintuchola Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Kozacko teraz wygląda i lepiej niż na felgach od RS6 tym bardziej, że kolega idzie w taki pakiet czarno pomarańczowy to zobowiązywało do pomalowania coś na pomarańczowo
JotAeN Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Młody dawaj jeszcze lustra, lotkę i listwy drzwiowe pod kolor felg to będzie to git wyglądalo. Można też nad dachem sie zastanowić ^^
Tony Stark Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Młody dawaj jeszcze lustra, lotkę i listwy drzwiowe pod kolor felg to będzie to git wyglądalo. Można też nad dachem sie zastanowić ^^ no to poleciales po calosci buhahahaha
marcin_o23 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 lusterka w kolor felg w a4 to trochę już myszką trącają, a jeśli chodzi o nowe felgi młodego to w sumie ok, w końcu właścicielowi mają się podobać, chociaż do takiego projeku to felga musiałaby być jakaś bardziej gruba, ta mi jednak do vw bardziej pasuje
Rekomendowane odpowiedzi