Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakiej firmy wahacze polecacie do Audi?

WAHACZE W NASZYCH A4 753 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie wahacze polecacie ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale nie do B6?.........

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 873,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czemu nie między b6 a b5 ruznica raptem w 1 wachaczu napisz do któregoś z nich to może dadzą ci dobra cenę

By HTC Desire 820

Opublikowano

Gdzieś tu nawet w wątku jeden z nich pisał, że RTS do B6 to 1100zł.

Opublikowano

Czemu nie między b6 a b5 ruznica raptem w 1 wachaczu napisz do któregoś z nich to może dadzą ci dobra cenę

niestety nie my tylko firmy ustalają cenniki

w RTS różnica jest spora, różni się tylko wahacz nośny + łączniki stabilizatora.

Czy wiecie ile różnicy jest w przypadku cennika lemfordera ? Około 800zł... a różni się raptem w 1 wahaczu i 1 łączniku.

Niestety nic na to nie poradzimy.

Rtsa - bardzo polecam, wiele osób z forum już lata.

Opublikowano

Witam sam wsadzilem MS do pasata b5 calosc oprocz galkek bo mialem okolo rok wczesniej zmienione na mooga nie ukrywam duzo na forum passata czytalem i potwierdza sie tam co piszecie lepiej kupic 2 komplety MS niz jeden LM jeszcze jak ktos sobie sam zmienia i nic go robota nie kosztuje to wychodzimy na duzy plus obecnie minelo 2,5 roku przebieg jakies ponad 40k i bede musial zagladnac bo cos zaczyna sie odzywac. Moze to koncowki drazkow bo maja nalatane ze 12k wiecej. Pozdrawiam

Opublikowano

audi a4 b6 avant, wielowachacz febi założony w marcu 2015 roku, do dziś przejechane 25 tys km, dodam że gania to często po drogach gdzie jazda 70km/h to max, jak narazie brak śladów zużycia,

jedyny minus to że po 5 tys km zaczęło "kwiczeć", po popuszczeniu dolnych śrub amorów i ponownym dokręceniu śmiga jak złoto i cicho.

widziałem krafta po półrocznej eksploatacji, przebieg max 10 tys km, i luzy na tulejach większe jak na zawieszeniu ori audi po 300 tys km, więc jak dla mnie porażka

Opublikowano

U mnie MS wytrzymał już 13 tyś. zobaczymy dalej

Opublikowano

Mam ok 6 razy tyle na MS i cisza :-)

Opublikowano

ja przetestowałem wahacze firmy Kamoka.

i ...? lepiej smigac na starych ?

jak się nie zmieni to tak.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opublikowano

pozwalam sobie wkleić info od klienta nt jakości i wytrzymałości RTS -a. Takie wiadomości to miód dla sprzedawcy a my naprawdę wiemy że to super produkt. Każdemu kto chce kupić coś taniego polecam rozważyć dozbieranie i zakup właśnie tego produktu.

Pozdrówki

"Witam ponownie,

jako ze jestem bardzo zadowolony z wahaczy rts (zrobiłem od marca prawie 50 tys i są jak nowe) wracam z prośbą o ofertę na poduszki silnika (lewa i prawa) do mojego passata b5, rocznik 97, silnik afn. Interesują mnie oczywiście ori/avon 004.gif

Pozdrawiam
Radek"

Opublikowano

@up Ile sobie cenisz za 4szt górnych? Zastanawiam się jeszcze nad meyle HD. Poślij ofertę na Pw :)

Edytowane przez lukas231

Opublikowano

a ja przedwczoraj wysłałem RTSy do reklamacji ...

Opublikowano

a ja przedwczoraj wysłałem RTSy do reklamacji ...

...a co siadło...?? Tuleje czy "gałki" ??

Opublikowano

Na drugi dzień od razu po montażu wahaczy górnych rts wahaczy zaczęło mi coś za***iscie stukać przy małych predkosciach szczególnie gdy Zawiecha dostała temperatury od hebli i w korkach. Przez 3 miechy szukałem co to może być łącznie z wymianą magla itp. Ostatecznie okazało się że to te wahacze. Wychodzi na to że od razu po montażu dwa wahacze rts miały za ciasno spasowane sworznie..... I to one ruszając się stukaly.... Tak jakby zatarte były. Po wymianie na stare lemy z przebiegiem 200tys jak ręką odjal... Nie sądzę żeby to była reguła ale ja na takie trafiłem :-)

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez soul87

Opublikowano

Tomek daj mi nr tych wahaczy które miałeś zamontowane i informuj proszę jak przebiegła reklamacja i jak szybko dostałeś nowy towar. Ja jeszcze never problemów nie miałem.

Pozdrówki
Marcin

Opublikowano

Tomek daj mi nr tych wahaczy które miałeś zamontowane i informuj proszę jak przebiegła reklamacja i jak szybko dostałeś nowy towar. Ja jeszcze never problemów nie miałem.

Pozdrówki

Marcin

Napiszesz mi po ile masz te wahacze?
Opublikowano

Miał ktoś do czynienia z Skv Germany?

Bo mam dylemat czy właśnie te skv czy Ms-a.

Na Masters już jeździłem w poprzedniej a4 i złego słowa nie powiem.

Opublikowano

Też jestem ciekaw SKV chociaż z MS jestem zadowolony.

Opublikowano

wtrace pare slow ;)

ori zawias lema wytrzymal bez problemu 312 tysi, napisalem ze bez problemu bo nie jeden jeszcze chcialby miec wahacze w takiej kondycji

gorne wahacze w dobrym stanie, dolne proste byly najslabsze co nie znaczy ze posypane, sworzen byl miekki ale bez luzu gora dol

jedna koncowka teraz nie pamietam ktora byla juz slaba i sie odzywala

ciekawe czy RTS wytrzyma polowe tego