Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakiej firmy wahacze polecacie do Audi?

WAHACZE W NASZYCH A4 753 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie wahacze polecacie ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja montuje SKV we wtorek.Do przedlifta kosztuje 430zl a polifta 450zl.Ceny już z przesyłką.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 873,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja już zamontowałem SKV tak jak pisałem :) około 2 tyg temu , na razie jest spokój  pierwsze odczucie to auto sztywniejsze , zobaczymy dalej

Opublikowano

Zawieszenie Master sport po 6 tys przebiegu padly 2 wahacze banany. Moze padly wczesniej o od dluzszego czasu mi cos pukalo.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Ja montuje SKV we wtorek.Do przedlifta kosztuje 430zl a polifta 450zl.Ceny już z przesyłką.

Przecież to jednej ch**** czy polift czy przedlift czy C5 czy Passat.
Opublikowano

No ale takie ceny mi podali jak kupowałem.

Opublikowano

Od tygodnia SKV ile pojeździ, zobaczymy. Na razie ok.

Opublikowano

ruvilee to pakowacz razem z bosch. nie wiadomo co ci spakuja. jak bedziesz mial szczęście to wsadza np teknorota wloskiego. lub swaga niemieckiego. jak bedziesz miał pecha to ci wsadza jakies chinskie średniej jakosci. u siebie dolne mam ori trw górne nowe febi za 600zl za 4szt. są bardzo sztywne. nie ma porównania do. podróbek, że ręką je ruszasz jak chcesz i gumy widać ze sa super jakości 

Opublikowano

Ja SKV próbowałem ruszać drążkami, było bardzo ciężko, a do słabszych osób nie należę ;)

Opublikowano
3 godziny temu, Krycha70 napisał:

ruvilee to pakowacz razem z bosch. nie wiadomo co ci spakuja. jak bedziesz mial szczęście to wsadza np teknorota wloskiego. lub swaga niemieckiego. jak bedziesz miał pecha to ci wsadza jakies chinskie średniej jakosci. u siebie dolne mam ori trw górne nowe febi za 600zl za 4szt. są bardzo sztywne. nie ma porównania do. podróbek, że ręką je ruszasz jak chcesz i gumy widać ze sa super jakości 

Wszystkie nowe wahacze powinny być sztywne. Gdy nowy ma luzy to raczej traktowany powinien być jako odpad produkcyjny do recyklingu a nie część do samochodu ;)

Opublikowano

Panowie do wymiany mam wahacze górne, padło na  Lemforder, coś jeszcze warto wymienić przy okazji :?

Opublikowano
2 godziny temu, MilUl napisał:

Panowie do wymiany mam wahacze górne, padło na  Lemforder, coś jeszcze warto wymienić przy okazji :?

na gore szkoda kasy pakowac lmo. górne nawet ms wytrzymują 60k po dziurach. na dol tylko lmo trw moog na końcu febi. a górne to. ms starczy przynajmniej ci dolne nie padno za szybko. bo jak gorne masz lmo a dolne juz takie sobie to padna dolne. lepiej gore mieć mniejszej jakosci a dół dobry

Opublikowano

Dziś zamówione zostały wahacze firmy SKV jutro będą po świętach będzie montaż. Co z tego będzie zobaczymy co czas pokaże 

Poniżej zdjęcie wahacza Kamoki nie polecam.

WP_20170329_011.jpg

Opublikowano

BTW -kilka dni temu końcówki drążków zmieniałem w C4, po zimie jedna miała lekkie luzy. Obie znaczki Audi miały. Auto ze Szwajcarii. Pewnie oryginalne od 1996 roku...? Bez jaj.

Bo to papka wymyślona przez handlarzy i ciągle powielana, że sprowadzone to zawiecha nie wybita itd i że ori i w ogóle super. Zamierzasz długo jeździć i płacisz mechanikowi za wymianę? Kup lem, trw, moog. Wymieniasz sam, auto na krótko i zaraz pogonisz bierz ms, skv czy co tam jeszcze sobie znajdziesz. A te ori to ktoś mógł i ze złomu wsadzić i pogonić auto.

Opublikowano

Dziś przyszedł zamówiony zestaw SKV Paczka spakowana solidnie oznakowana ostrożnie szło, poszczególne elementy wahaczy popakowane w oddzielne opakowania. Na pierwszy rzut oka wygląda to nawet nawet po świętach montaż i zobaczymy jak wyjdzie w praniu podczas jazdy. 

1 (1).jpg

1 (2).jpg

1 (3).jpg

1 (4).jpg

1 (5).jpg

1 (6).jpg

Edytowane przez tusbru1988

Opublikowano

No cena niezla ,daj znac kiedy padnie jakis [emoji6]

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Cena jak za maxgear, zobaczymy jak jakość.

Opublikowano

ja w minioną sobotę założyłem komplet firmy Suspex, wyglądały dość solidnie; cenowo "stówkę" droższe niż wspominane maxgear'y ale mocno rekomendowane przez zaprzyjaźniony warsztat; niby 2 lata gwarancji mam na nie
czas pokaże 

pzdr

Opublikowano

ja mam wymienić przednie dolne w B7

i teraz nie wiem czy chodzi o 4 sztuki ( przód P,L przód tylny i dolny?) czy 2 sztuki?

które przyjmują pierwsza dziurę jak w nia wjedziemy?

Opublikowano

Dolne banany

Opublikowano
19 godzin temu, Karasik2 napisał:

ja mam wymienić przednie dolne w B7

i teraz nie wiem czy chodzi o 4 sztuki ( przód P,L przód tylny i dolny?) czy 2 sztuki?

które przyjmują pierwsza dziurę jak w nia wjedziemy?

przedni dolny to jest wahacz prosty ten do którego przykręcasz amortyzator