bialy986 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ja montuje SKV we wtorek.Do przedlifta kosztuje 430zl a polifta 450zl.Ceny już z przesyłką.Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
yuch Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 ja już zamontowałem SKV tak jak pisałem około 2 tyg temu , na razie jest spokój pierwsze odczucie to auto sztywniejsze , zobaczymy dalej
avangarde1988 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zawieszenie Master sport po 6 tys przebiegu padly 2 wahacze banany. Moze padly wczesniej o od dluzszego czasu mi cos pukalo.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
darek995 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ja montuje SKV we wtorek.Do przedlifta kosztuje 430zl a polifta 450zl.Ceny już z przesyłką.Wysłane z mojego D6503 przy użyciu TapatalkaPrzecież to jednej ch**** czy polift czy przedlift czy C5 czy Passat.
bialy986 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 No ale takie ceny mi podali jak kupowałem.Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
tass Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Od tygodnia SKV ile pojeździ, zobaczymy. Na razie ok.
Krycha70 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 ruvilee to pakowacz razem z bosch. nie wiadomo co ci spakuja. jak bedziesz mial szczęście to wsadza np teknorota wloskiego. lub swaga niemieckiego. jak bedziesz miał pecha to ci wsadza jakies chinskie średniej jakosci. u siebie dolne mam ori trw górne nowe febi za 600zl za 4szt. są bardzo sztywne. nie ma porównania do. podróbek, że ręką je ruszasz jak chcesz i gumy widać ze sa super jakości
Langista Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ja SKV próbowałem ruszać drążkami, było bardzo ciężko, a do słabszych osób nie należę
Mojzesh71 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 3 godziny temu, Krycha70 napisał: ruvilee to pakowacz razem z bosch. nie wiadomo co ci spakuja. jak bedziesz mial szczęście to wsadza np teknorota wloskiego. lub swaga niemieckiego. jak bedziesz miał pecha to ci wsadza jakies chinskie średniej jakosci. u siebie dolne mam ori trw górne nowe febi za 600zl za 4szt. są bardzo sztywne. nie ma porównania do. podróbek, że ręką je ruszasz jak chcesz i gumy widać ze sa super jakości Wszystkie nowe wahacze powinny być sztywne. Gdy nowy ma luzy to raczej traktowany powinien być jako odpad produkcyjny do recyklingu a nie część do samochodu
MilUl Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Panowie do wymiany mam wahacze górne, padło na Lemforder, coś jeszcze warto wymienić przy okazji :?
Krycha70 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 2 godziny temu, MilUl napisał: Panowie do wymiany mam wahacze górne, padło na Lemforder, coś jeszcze warto wymienić przy okazji :? na gore szkoda kasy pakowac lmo. górne nawet ms wytrzymują 60k po dziurach. na dol tylko lmo trw moog na końcu febi. a górne to. ms starczy przynajmniej ci dolne nie padno za szybko. bo jak gorne masz lmo a dolne juz takie sobie to padna dolne. lepiej gore mieć mniejszej jakosci a dół dobry
tusbru1988 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Dziś zamówione zostały wahacze firmy SKV jutro będą po świętach będzie montaż. Co z tego będzie zobaczymy co czas pokaże Poniżej zdjęcie wahacza Kamoki nie polecam.
mszark Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Cytuj BTW -kilka dni temu końcówki drążków zmieniałem w C4, po zimie jedna miała lekkie luzy. Obie znaczki Audi miały. Auto ze Szwajcarii. Pewnie oryginalne od 1996 roku...? Bez jaj. Bo to papka wymyślona przez handlarzy i ciągle powielana, że sprowadzone to zawiecha nie wybita itd i że ori i w ogóle super. Zamierzasz długo jeździć i płacisz mechanikowi za wymianę? Kup lem, trw, moog. Wymieniasz sam, auto na krótko i zaraz pogonisz bierz ms, skv czy co tam jeszcze sobie znajdziesz. A te ori to ktoś mógł i ze złomu wsadzić i pogonić auto.
tusbru1988 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Dziś przyszedł zamówiony zestaw SKV Paczka spakowana solidnie oznakowana ostrożnie szło, poszczególne elementy wahaczy popakowane w oddzielne opakowania. Na pierwszy rzut oka wygląda to nawet nawet po świętach montaż i zobaczymy jak wyjdzie w praniu podczas jazdy. Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez tusbru1988
rrrudy25 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 No cena niezla ,daj znac kiedy padnie jakis [emoji6]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
k232 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Cena jak za maxgear, zobaczymy jak jakość.
koscielny Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 ja w minioną sobotę założyłem komplet firmy Suspex, wyglądały dość solidnie; cenowo "stówkę" droższe niż wspominane maxgear'y ale mocno rekomendowane przez zaprzyjaźniony warsztat; niby 2 lata gwarancji mam na nie czas pokaże pzdr
Karasik2 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 ja mam wymienić przednie dolne w B7 i teraz nie wiem czy chodzi o 4 sztuki ( przód P,L przód tylny i dolny?) czy 2 sztuki? które przyjmują pierwsza dziurę jak w nia wjedziemy?
wyzyk83 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 19 godzin temu, Karasik2 napisał: ja mam wymienić przednie dolne w B7 i teraz nie wiem czy chodzi o 4 sztuki ( przód P,L przód tylny i dolny?) czy 2 sztuki? które przyjmują pierwsza dziurę jak w nia wjedziemy? przedni dolny to jest wahacz prosty ten do którego przykręcasz amortyzator
Rekomendowane odpowiedzi