aju Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 jako że skasował się mój post i nie wiadomo gdzie jest napiszę krótko.... kupa i jeszcze z dziurą w fotelu a ten oryginalny tuning to chyba w szopie był robiony
Iverson Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 proponuję więcej nie jechać po koledze , tylko spróbować nawrócić go na "prawdziwe rezanie" - zaczynamy. następne posty z kupami itd są kasowane :kox:
aju Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 1. wywalić wszytko co nie jest oryginalne z zewnątrz 2. wywalić dywaniki 3. wywalić to radio 4. zmienić/naprawić fotel
domjenick Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 następne posty z kupami itd są kasowane :naughty: bede mial na uwadze Twoja podpowiedz...
Iverson Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 bede mial na uwadze Twoja podpowiedz... ucz się ucz od doświadczonych kolegów
Buba Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 auto trzeba doprowadzic do stanu oryginalnego ewentualnie jak lubisz rezac to isc w body s4. podstawa to delikatna gleba, ladne 17'stki, sciema szyb i zenon. od tego sie zaczyna i wtedy wyglada najlepiej
Skyliner89 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Długa droga przed Tobą..., ale nie jest za późno, żeby się nawrócić :>. Minusy: Dywaniki, brewki, 15" felgi giną w wiejskim tuningu..., radio też nie pasuje, progi, a tylna dokładka do zderzaka do niczego nie pasuje i jeszcze ma inny kolor od całego samochodu... , a plus to kolor nadwozia... Audi nie lubi wiejskiego tuningu bo łatwo je oszpecić niż poprawić im wygląd... :gwizdanie:
majkel_majki Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Plus za automat. Szkoda trochę, że nie tip bo miałbyś 5 biegów, ale i tak wygoda w aucie to podstawa
majkel_majki Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Nie rozumiem skąd to zdziwienie. Kwestia preferencji, jeden lubi wachlować, drugi nie. Ja osobiście nie lubię, autor wątku zapewne też nie skoro kupił automat. Koniec OT.
Olaf Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 dajcie chlopakowi czas nie wszystko od razu na to cza czasu wysluchal uwag od wszystkich jesli bedzie chcial doprowadzi auto do stanu na ori wersje to znaczy ze ma dobrze poukladne w glowie no chyba ze lubi wioske i gorace 15-stki ktore leca na takie furki
tomek7820 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 Plus za automat. Szkoda trochę, że nie tip bo miałbyś 5 biegów, ale i tak wygoda w aucie to podstawa U mnie jest 5 biegów
majkel_majki Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Rzeczywiście, spojrzałem na wybierak i zwracam honor nie wiem tylko po co zaraz tak się spinasz.
Armi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Jak go jeszcze nie zarejestrowałeś to sprzedaj i kup sobie normalne seryjne auto, które będzie lepsze niż TO
Maciek80 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Tomek 7820 jak Ci się podoba to nic nie zmieniaj, najważniejsze żeby się Tobie podobało
Rafal1988Lodz Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 calkiem fajna furka ale lepiej bez tych brewek by wygladala
kred Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 no koledzy - taka krytyka nieładnie. autko do małych poprawek ale bez przesady. nie jest tak zle. chłopak kupił takie bo takie mu sie spodobało. w niektórych miejscach troche przesadzone ale dajmy mu dorosnąc. podejrzewam że za kilka miesięcy bedzie szukał pakietu "s". niech służy długo i bezawaryjnie
tomek7820 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 Tak naprawde to nie kupiłem tego auta tylko zamieniłem bez dopłat za Lagune Ph1(mysle ze okazja).bedzie ciepło to biore sie za design.
Rekomendowane odpowiedzi