wojtek79 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 W tym sklepie macie promocje na opony, polecam ja już zakupiłem Ultra Gripy 8 InOpony - sklep internetowy :banan: Widzę że gerex.pl ma UG8 w rozmiarze 195/65/15 za 209 zł bez rabatu a sklep inopony.pl ma tą samą oponę za 215 zł i to po 38% rabacie. Nie widzę tu żadnej rewelacji i tym sklepie inopony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guerrero Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 W tym sklepie macie promocje na opony, polecam ja już zakupiłem Ultra Gripy 8 InOpony - sklep internetowy :banan: Widzę że gerex.pl ma UG8 w rozmiarze 195/65/15 za 209 zł bez rabatu a sklep inopony.pl ma tą samą oponę za 215 zł i to po 38% rabacie. Nie widzę tu żadnej rewelacji i tym sklepie inopony. I na inopony można trafić na oponki z dot z 2011 roku, wiem bo dostałem od nich maila z taką informacja, a na gerex.pl kupiłem z dot 2413 Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 A ja zakupiłem GY UG8 w rozmiarze 195/65/15 za 209zl sztuka Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2 UG8 rewelka, przejezdzilem jak narazie na nich jeden sezon, ale jestem w 100% zadowolony, kleja sie do kazdej powierzchni. Ja jezdze na 205/55/16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVD Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Dzień dobry:) Panowie mam taki dylemat jak każdy z was jakie zimowe opony zakupić? Często jeżdżę w góry na deskę więc, chcę kupić opony dobre, mam spory fundusz na nie bo oszczędzałem całe lato:). Co polecacie godnego uwagi? W okresie letnim jeżdżę na "dunlop maxi sport" opony rewelacyjne jestem bardzo zadowolony:) Wiec tak myślałem nad dunlopem, lub coś z wyżej półki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekWSH Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Goodyear UG8, Michelin Alpin A4, Continental TS850 - opony z wyższej półki, nie poczujesz żadnej różnicy pomiędzy tymi trzema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybus85 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ja dziś kupiłem Opony Uniroyal MS Plus 66 195/65.Prawie nieużywane.Jeszcze są włoski na oponie.Bieżnik elegancki.Felgi stalowe do odnowienia.Trochę gdzieniegdzie rdzawego nalotu.Ale kupione za dobry pieniądz więc nie narzekam.Się odnowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balbolek Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Oponki w dobrej cenie na ten sezon NEXEN Winguard 195/65. Miałem okazje jeździć na nich. Bez zarzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelo_leczna Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Będę użytkowal Nokiany WR A3 juz drugi sezon. Za te pieniądze lepszego kapcia nie kupicie. Czy głęboki śnieg , czy błoto samochód nie traci przyczepności , gorzej na lodzie , ale tutaj żadna guma nie pomoże , tylko rozsądek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierro1906 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Witam Zastanawiam się nad zakupem tych opon Dayton DW510 205/55 R16 91H. Miał ktoś może do czynienia z tymi oponami? Będę wdzięczny za uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ja mam Nokiany Wrd3 w 16 calach i są godne polecebia z czystym sumieniem. Kupiłem nówki bo wcześniej miałem używki Michelin Alpin czy jakoś tak i to była katastrofa ... Wysłane z telewizora Note2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Ja mam Nokiany Wrd3 w 16 calach i są godne polecebia z czystym sumieniem. Kupiłem nówki bo wcześniej miałem używki Michelin Alpin czy jakoś tak i to była katastrofa ... Wysłane z telewizora Note2 Hmmm... Jeszcze w Vectrze jezdzilem na Alpinach i rewelacja, moze malo mieska mialy uzywki albo guma juz stara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Ja mam Nokiany Wrd3 w 16 calach i są godne polecebia z czystym sumieniem. Kupiłem nówki bo wcześniej miałem używki Michelin Alpin czy jakoś tak i to była katastrofa ... Wysłane z telewizora Note2 Hmmm... Jeszcze w Vectrze jezdzilem na Alpinach i rewelacja, moze malo mieska mialy uzywki albo guma juz stara... Ja równiez na Alpin A3 nie narzekałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magicman Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Ja kupilem debica frigo rocznik 2013 na te zime rozmiar 205/55/16 Ktos mial je bo zastanawiam sie czy dobrego wyboru dokonalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz0417 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Ja mam Nokiany Wrd3 w 16 calach i są godne polecebia z czystym sumieniem. Kupiłem nówki bo wcześniej miałem używki Michelin Alpin czy jakoś tak i to była katastrofa ... Wysłane z telewizora Note2 Hmmm... Jeszcze w Vectrze jezdzilem na Alpinach i rewelacja, moze malo mieska mialy uzywki albo guma juz stara... Ja równiez na Alpin A3 nie narzekałem Ja jeździłem na Alpinach A3 i jeżdżę na A4 (oczywiście mowa o nowych a nie używkach) to nie narzekam, w końcu to Michelin, a do drugiego samochodu niedawno zakupiłem CONTINENTAL ContiWinterContact TS 850 i myślę, że będą równie dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Zakupilem wczoraj Michelin Pilot Alpin PA3 235/55/17, juz zalozone. Pierwsze wrazenie bardzo dobre, przede wszystkim sa ciche Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Ja kupilem debica frigo rocznik 2013 na te zime rozmiar 205/55/16Ktos mial je bo zastanawiam sie czy dobrego wyboru dokonalem To dobre opony,troszkę głośne ale na śniegu dobrze się trzymają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniuh Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Ja ze swojej strony polecam Barum polaris 3 jeździłem na takich przez dwie zimy w rozmiarze 205/55R16 i muszę przyznać, że spisywały się bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Dacz Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 ZIMA SIĘ ZBLIŻA - Jeśli potrzebujecie serdecznie zapraszam ! Opony w każdym rozmiarze tel: 604-956-764 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Ja polecam Bridgestone Blizzak LM32, do drugiego samochodu kupiłem kilka dni temu Nokiany WR D3 i będę miał jakieś porównanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbam Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Ja się przymierzam do Conti ts850, bardzo dobrze wypadają w recenzjach i kumpel poleca bo jeździł ostatni sezon, a i cena przystępna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi