paput Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 Pany gdzie w puławach znajde jakis sesnownyt sklep ze spodniami jeansowymi, musze cos sobie kupić do sylwka, a w tych rykach to jakaś tragedia, a z alegro juz nie chce zamawiać, kiedys był sklep firmowy wrangler/lee, chodzi mi o coś takiego tyle że w cenach do przyjecia, bo tam to pamietam 100% przebitki było wzgledem cen alegro:thumbdown: no w zielnoej masz sklep z jeansami i chyba w tej nowej pseudogaleryjce coś otworzyli
Kowi87 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 dobra, spodnie kupiłem na miejscu:decayed: teraz koszule, ale po to już poajde do tej zielonej zobaczyć, bo u mnie szału nie ma:facepalm:
DarkMind Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 koledzy, w takie mrozy myjecie swoje autka? jest sens? jade za pare dni w trase do rodzinki a dawno auto myłem polecilibyście jakąś dobrą dbającą o auto myjnie w puławach? ps. pizza ze 108 bardzo dobra
paput Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 koledzy, w takie mrozy myjecie swoje autka? jest sens? jade za pare dni w trase do rodzinki a dawno auto myłem polecilibyście jakąś dobrą dbającą o auto myjnie w puławach? ps. pizza ze 108 bardzo dobra ja myję na samoobsługowej na ul. Lubelskiej za Groszkiem - tym obok stacji Statoil, ale to raczej jak mróz puści:decayed:
dziako Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Klubowicze życzę Wam Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt
paput Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2012 Klubowicze życzę Wam Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt Wzajemnie:hi:
Daniotkd Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Robiłem kiedyś pizze w 108:P wesołych świat wszystkim życze
paput Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2012 Robiłem kiedyś pizze w 108:P wesołych świat wszystkim życze Dodawałes cos od siebie?
diablo1987x Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 siema chlopaki ma ktos na zbyciu przetwornice do ksenonow?na allegro jak zamowie to nie dojdzie mi do sylwestra
Sherlock Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 siema chlopaki ma ktos na zbyciu przetwornice do ksenonow?na allegro jak zamowie to nie dojdzie mi do sylwestra ja mam przetwornice używane bez canbus na zbyciu. za flaszeczkę i kw ją twoje.
dziako Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Gdzie w Puławach kupię baterię za w miarę dobrą cenę? u Niedziałka za 450-500zł odpada
paput Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 Gdzie w Puławach kupię baterię za w miarę dobrą cenę?u Niedziałka za 450-500zł odpada ul. Składowa 6 Hurtownia Akumulatorów tam się mieści
DarkMind Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Koledzy a jakaś nie samoobsługowa myjnia? Bo w necie nie bardzo mogę cos znaleźć. Pizza 108 już parę razy przetestowana - dobra:-D Kolejne pytanko wiecie coś może o kimś kto w okolicy wymienia napędy w rns-e? Do warszawy nie bardzo kalkuluje mi się jechać. Wysłane z Androida przy pomocy Tapatalk
Kowi87 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Koledzy a jakaś nie samoobsługowa myjnia? Bo w necie nie bardzo mogę cos znaleźć. Pizza 108 już parę razy przetestowana - dobra:-D Kolejne pytanko wiecie coś może o kimś kto w okolicy wymienia napędy w rns-e? Do warszawy nie bardzo kalkuluje mi się jechać. Wysłane z Androida przy pomocy Tapatalk Ja polecam w Rykach kolege prowadzącego myjnie ręczną Auto Myjnia Ryki - Piotr Kwiatkowski
DarkMind Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Byłem korzystałem, chłopaki dobrze myją, bylem zadowolony, ale chętnie bym coś w Pulawach znalazł. Wysłane z Androida przy pomocy Tapatalk
diablo1987x Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 chetnie wymienie sie gierkami na xbox360 ---------- Post dopisany at 07:34 ---------- Poprzedni post napisany at 07:31 ---------- kolego miedzy Carrefourem a Kauflandem
DarkMind Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dzięki kolego, przejeżdzałem, faktycznie jest, może wstąpie do nich, chociaż dziś pogoda nie sprzyja, nie znam jeszcze zbyt dobrze Puław, ale mam wrażenie, że wiecej, przynajmniej lepiej widocznych, jest myjni samoobsługowych. Tapatalk
paput Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 Siemanko chopacy witka kopę lat:decayed:
..::chudy::.. Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 A no trochę czasu zleciało, człowiek zaganiany całe życie :/ co tam slychowac ?? jakies cos w LPU sie szykuje zlot ?
Rekomendowane odpowiedzi