Golfer Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 naprzeciw tesco Mi osobiście też najlepiej się tam myje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ja bede a3 o 14:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicker Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ja dopiero ruszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 dobry spot był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golfer Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 dobry spot był nom, i dobra frekwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.m Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 tak powinno być za każdym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 tak powinno być za każdym razem nom ale bydzie ciężko:grin: kurna na tej focie taka luka jest:kwasny: wstaw kowi kickera bo go brakuje:decayed: ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti@R1 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 kilka fotek z telefonu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 dziura jest, bo się ustawiłem jakbym chciał a nie mógł na jedną fotkę nawet się osobiście załapałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziako Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 na jedną fotkę nawet się osobiście załapałem na fotkę załapał się mój cień koło ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysiek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 takie spoty to ja rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 ktos na spocie pytał sie o felgi takie jak moje, tu sa na deal http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/18-five-flat-wzor-a8-270810/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralfi_2006 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 ktos na spocie pytał sie o felgi takie jak moje, tu sa na dealhttp://a4-klub.pl/felgi-opony-156/18-five-flat-wzor-a8-270810/ Ja sie pytałem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 http://s24.postimg.org/sjar25g81/20130421_152359z.jpg to najfajniesiejsze/najwyraźniejsze zdjęcie w sumie to jest lepsza miejscówka na spota niż tam gdzie stawaliśmy do tej pory, tak bardziej na uboczu no i miejsca więcej jeśli wpada sporo aut ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 19:09 ---------- już się chłopaki rozmarzyli i comiesięczne spoty im w głowie, a do niedawna jednego w ciągu roku nie można było zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golfer Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 w sumie można by na Kazimierz wpaść którejś niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziako Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 już się chłopaki rozmarzyli i comiesięczne spoty im w głowie, a do niedawna jednego w ciągu roku nie można było zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicker Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 w sumie można by na Kazimierz wpaść którejś niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 w sumie można by na Kazimierz wpaść którejś niedzieli hopki na tej drodze do kazika są masakryczne, a póxniej dosc spory odcinek nie równej drogi maaaaasakra:facepalm:, no chyba że asfalt zrobili od tamtego roku:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi