mrogal Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 wreszcie udalo mi sie zrealizowac kolejne z planowanych modow, a mianowicie chodzi o szybki ciemne i glebe, nie wiem jak wam ale mi osobiscie auto teraz zdecydowanie bardziej "lezy" w oku. Dla latwego porownania wstawiam 2 fotki, przed zalozeniem nizszego zawiasu i przyciemnieniem szyb i po: ] Hosse88 malo gleby, ale generalnie kox
Luka3s Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 kieruneczki na białe kolegoooo konieczność istnienia.
Buszek Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Zaufajcie ze na takiej glebie trze sie juz na progach tutaj
kubson Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 A na moją okolicę to także spora gleba :gwizdanie: Teraz wrzuć na przód poliftowe lampy +ksenon 6000k i biale kierunki i jest za***iście
TDI99 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Piękny avancik i fajny motor Powodzenia w modach
Hosse88 Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Opublikowano 31 Lipca 2010 dzieki meny co do kierunkow to jakos zbytnio mi pomaranczowe nie przeszkadzaja, wiem ze sa starodawne i troche przedpotopowe ale narazie nawet nie myslalem o ich zmianie, po waszych opiniach zastanowie sie nad tym ale nie jestem pewien czy biale pasuja P&P gleba tez jak na te tutejsze niekonczonce sie hopki jest w sam raz, i tak jak nieraz za szybko zaatakuje hopka to oslona pod silnikiem buczy a jest prawidlowo zapieta na wszystkie opaski i to samo zderzak z przodu nieraz tknie asfaltu ksenon mnie kreci ale jakos nie mam sie kogo poradzic co dokladnie gdzie i za ile zeby to mialo rece i nogi a teraz i tak dni dlugie i malo jezdze na swiatlach dzieki za wasze opinie gdyby ktos mogl poradzic mi jak z tymi kierunkami i ksenonem to bylbym bardzo wdzieczny
KANAL Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 dzieki meny co do kierunkow to jakos zbytnio mi pomaranczowe nie przeszkadzaja, wiem ze sa starodawne i troche przedpotopowe ale narazie nawet nie myslalem o ich zmianie, po waszych opiniach zastanowie sie nad tym ale nie jestem pewien czy biale pasuja P&P gleba tez jak na te tutejsze niekonczonce sie hopki jest w sam raz, i tak jak nieraz za szybko zaatakuje hopka to oslona pod silnikiem buczy a jest prawidlowo zapieta na wszystkie opaski i to samo zderzak z przodu nieraz tknie asfaltu ksenon mnie kreci ale jakos nie mam sie kogo poradzic co dokladnie gdzie i za ile zeby to mialo rece i nogi a teraz i tak dni dlugie i malo jezdze na swiatlach dzieki za wasze opinie gdyby ktos mogl poradzic mi jak z tymi kierunkami i ksenonem to bylbym bardzo wdzieczny Ehhh gosciu Zamiast sie pytac na PW to Ty robisz problem z kierunkami bocznymi Boczne kierunki pasuja P&P... i jak na moje to zakupilbym tak jak ja, biale od SKODY fabii czy octavii. Koszt za komplet niecale 20 PLN. Chyba ze jakies dymione ale to kwestia gustu, Tobie ma sie podobac. A co do lamp z przodu to tez zaden problem. Jak z xenonem nie poradzisz to wiesz kto poradzi jak przyjedziesz Ja juz zaraz rok bedzie jak jezdze na HIDach i jest bajka. Wlasnie zalozylem silniczki do regulacji lamp, ustawilem w koncu jak potrzeba lampy i jest kox Ja tu widze wlozyc jeszcze kilka stowek i autko bedzie wzor. Lampy przod i tyl po II lifcie, xenon i grill od eSki albo po II lifcie.
Buszek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 men dokladnie jak pisze Kanal kierunki p&p, a co do ksenia to rozkminiam ze mozna by podskoczyc na jakis szrot z autami i looknac cos moze trafimy na dwa polifciki w dobrej cenie sie lampki wylapie
KANAL Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 men dokladnie jak pisze Kanal kierunki p&p, a co do ksenia to rozkminiam ze mozna by podskoczyc na jakis szrot z autami i looknac cos moze trafimy na dwa polifciki w dobrej cenie sie lampki wylapie A ze to soczewka to spokojnie tam mozecie jezdzic, nawet wygodniej dla Was jak kupicie od Anglika. W Polszy przestawi sie soczewke na euro.
Hosse88 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ładne audi brawo dzieki [br]Dopisany: 15 Sierpień 2010, 09:18_________________________________________________wiec czas pokazac kolejnego modzika za 20zloty chodzi o: unikalne niepowtarzalne ciemne lampy rodem z calibry "tuning" mozecie sie smiac lachy drzec ale mi sie podoba i poki co zostaje :gwizdanie: zdjecie kiepskie ale niedlugo szykuje sie sesja to cos nowego wjedzie
pepik Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Co to za lampy? Jak je zrobiłeś albo gdzie kupiłeś?
gienek150 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 wreszcie wystawiłeś zdjecie z lampami??
slepy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ładne audi brawo dzieki [br]Dopisany: 15 Sierpień 2010, 09:18_________________________________________________wiec czas pokazac kolejnego modzika za 20zloty chodzi o: unikalne niepowtarzalne ciemne lampy rodem z calibry "tuning" mozecie sie smiac lachy drzec ale mi sie podoba i poki co zostaje :gwizdanie: zdjecie kiepskie ale niedlugo szykuje sie sesja to cos nowego wjedzie folia czy lakier?
Rekomendowane odpowiedzi