Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i dziś w Ostródzie ok 16 na BP bordowe B5 w sedanie na blachach NOS**** pozdro dla rodzinki :decayed:

dzięki :> :good: trzeba było zagadać :>

już ruszyłeś, za późno Cię namierzyłem :hi:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 690,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kto bawil sie na weselu marka i magdy w minsku w sobote?? b6 w avancie na blachach WM ....88?? ramki klubowe :>

Opublikowano

dzisiaj 26.4.2010 o 5:30 rano w Grodzisku Mazowieckim koło PKP stało ciemnozielone B5 w sedanie z numerami WGM GW05 czy jakoś tak. pozdrawiam szofera , wlepka na klapie

Opublikowano

Wczoraj tj. 26.04.2010r Namierzone czarne B6 avant WJ XXXX na ramkach klubowych migłem awaryjnymi jak jeszcze za mną jechałeś :naughty: ale bez odzewu. Od Sulejówka przez Rembertów aż do Radzymińskiej w Warszawie - Troszkę się pośledziliśmy :kox:

Ja jechałem tym obdrapanym już prawie z każdej strony zielonym sedanem :gwizdanie:

POZDRAWIAM

Opublikowano

Dzisiaj przed 9 na Marywilskiej mijałem szare a4 LZA xxxxx z podwójnym wydechem.

Opublikowano

Pewnie Lukas :)

Opublikowano

dzisiaj 26.4.2010 o 5:30 rano w Grodzisku Mazowieckim koło PKP stało ciemnozielone B5 w sedanie z numerami WGM GW05 czy jakoś tak. pozdrawiam szofera , wlepka na klapie

Kolega z Milanówka :wink4:

Opublikowano

Pozdro dla kierownika czarnego avancika B6 na WE 03*** na rondzie ONZ

Opublikowano

Wczoraj o godz. 16 z TNT ul.Annopol wyjechała szara a4 b5 avant ramki klubowe,goniłem ale skręciła w Daniszewską ,kierowca prawdopodobnie laseczka ,trąbiłem i na cb wołałem. Zero odpowiedzi....Pozdrowienia :hi:

Opublikowano

hmmmmmmm, a było P na końcu ? :>

Opublikowano

hmmmmmmm, a było P na końcu ? :>

:>

była na pewno naklejka klubowa z lewej strony :naughty:

Opublikowano

A czyja czerwona niunia stoi na parkingu w TNT ul Annopol 19 numery WM 80052 ,widziałem tylko przód ale ramki klubowe są.pozdrowienia :hi: :hi:

Opublikowano

pozdro dla kierownika czarnego B5 sedan zaparkowanego na inflanckiej przy basenie

Ramki byly a w nich blachy WZ 50XXA

Kto to ?

PS :kox: felga :)

Opublikowano

Skierniewice dzisiaj 18 godz czrny awant B5 1.9 TDI z rameczkami i CB :hi:

Opublikowano

Wczoraj za W-wą na trasie na Sandomierz mijane A4 b6 avant, blachy chyba WKZ. któryś raz już je mijam w piątek

Opublikowano

1 maja po 22 Lukas patrolował Starówkę :naughty:

i zbyszek512 bawił się na dancingu w Nadziei :banan: przynajmniej tak mi się wydaje bo samochodzik był zaparkowany przed lokalem

Opublikowano

27 kwiecień godz około 18:20 zielone B5 sedan nr rej GSP 87.... trasa Dąbrowa Górnicza - Olkusz

Opublikowano

Pozdrawiam wlasciciela A4 B5 Avant z ramkami klubowymi, z trumna na dachu oraz z tabl. rej. L*** , widzianego dzis na al. Tysiaclecia :). Myslalem, że depniesz i pokazesz jak lata 2.5 TDi :)

Opublikowano

:hi:

Pozdrawiam właściciela granatowego sedana B5 (klubowe ramki) tabl.rej. "WPR............" parkującego dzisiaj ok. 20:00 niedaleko apteki przy ul.Prusa w Pruszkowie.

Opublikowano

W Mińsku Mazowieckim na Kardynała Wyszyńskiego widziane B5 sedan granat TDI na numerach WGM.pozdro