Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj ok 17:15 na Głębockiej w kierunku CH Targówek niebieskie A4 B? na WWL z klubowymi rameczkami.Pozdrawiam :hi:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj tzw. wczoraj w godzinach 18:00-19:00 widziany w Skawinie na światłach koło Avity granatowy Audi A4 B5 Avant 1.9 TDI na klubowych ramkach i naklejkach. Pozdrawiam :hi:.

Opublikowano

zeszly czwartek, blond niewiasta w czarnym sedanie (B7, QT) ok. 18 skrecala z przyczolkowej w lewo w vogla

pozdrawiam

Opublikowano

Dziś przed 14:00 na ślimaku przy Wyb.Kościuszkowskim pod Mostem Poniatowskiego zaparkowany czarny avancik A4B6 na WE***** z klubową naklejką na tylniej szybie.Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

ciemne B6 Avant na ogromnej 5 ramiennej feldze (nie ori) dzisiaj ok 18 plac bankowy wawa (kierunek) praga. Ramki klubowe rejestracja LOK lub KOL (skleroza) - ja lecialem skuterkiem wiec nie mogles mnie poznac

pozdrawiam

Opublikowano

musti dzisiaj wyprzedzony na alejach jerozolimskich w stronę Żyrardowa na wysokości Reguł.Jechałem czarnym golfem 3 kombi.pozdro

Opublikowano

musti dzisiaj wyprzedzony na alejach jerozolimskich w stronę Żyrardowa na wysokości Reguł.Jechałem czarnym golfem 3 kombi.pozdro

ta padaczke to ostatnio dorożka w dwa kunie w środku Grodziska chodnikiem wyprzedzała :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

dzięki :hi: nie widziałem bo się śpieszyłem do roboty ale jakiegoś golfa pamiętam bo wyprzedałem :decayed:

ta padaczke to ostatnio dorożka w dwa kunie w środku Grodziska chodnikiem wyprzedzała :kox: :kox: :kox:

pitol pitol a i tak sam jak na razie powozisz się dislem :polew:

Opublikowano

pitol pitol a i tak sam jak na razie powozisz się dislem

Przyzwyczai się do dreizilinderdiesel i moskalowa będzie eSą ganiać.

Opublikowano

pitol pitol a i tak sam jak na razie powozisz się dislem :polew:

Przyzwyczai się do dreizilinderdiesel i moskalowa będzie eSą ganiać.

Panowie , co wy wiecie o krainie 7500rpm ?? :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

EOT

Opublikowano

Kogo spotkalem dzis na Pileckiego w strone Pulawskiej o 9 ?

B6 Avant, delfin, z tylu ledy, z przodu zderzak s-line, blachy EP - jechales w kierunku Poleczki, minalem Cie.

Oczywiscie klubowe ramki.

Przedwczoraj z bajkiem spotkalismy tez B5 Avant [chyba granatowe] na blachach WN, klubowe ramki, w mega korku na Armii Ludowej :gwizdanie:

Opublikowano

ciemne B6 Avant na ogromnej 5 ramiennej feldze (nie ori) dzisiaj ok 18 plac bankowy wawa (kierunek) praga. Ramki klubowe rejestracja LOK lub KOL (skleroza) - ja lecialem skuterkiem wiec nie mogles mnie poznac

pozdrawiam

Jeśli rejestracja LOP to mogłem być ja. Leciałem w tych godzinach na Bródno.

Opublikowano

dziwne w c zęstochowie nie spotkałem audi z naszego klubu .Ale ważne jest to że mam kontakt z klubem

Opublikowano

Pozdro dla kierownika czarnej B7 w avancie na WM widzianego ok 6 rano przy ul. Zabranieckiej....jechalem za toba i mignalem swiatlami przy P&G :hi:

to ja :hi: pierwszy raz mnie ktoś wypatrzył a już 2,5 roku w klubie :good:

Opublikowano

pozdrawiam

Jeśli rejestracja LOP to mogłem być ja. Leciałem w tych godzinach na Bródno.

a sebka z LOP z nasz?

Opublikowano

Popraw sobie kolego profil bo pierwszy raz widze S4 w ośce :D

Opublikowano

kto parkuje na Broniewskiego czerwonym avantem b5 na WY 144... ?

Opublikowano

a ja wczoraj widzialem W1 SEB.. kolo godz 22ej na trasie Łódź ==> Warszawa :)

Opublikowano

Dzisiaj A4B7 w niebieskim kolorze kombi widziane zaparkowane niedaleko Wydziału Fizyki w Katowicach na parkingu UŚ koło 13 ;) rejestracji zapomniałem :embarrassed: ale ładne obklejone na tylnej klapie i małe naklejki na bocznych tylnych szybkach o ile dobrze pamiętam. Może jutro znowu uda się je trafić ;) to zapamiętam początek rejestracji ;)

Opublikowano

Popraw sobie kolego profil bo pierwszy raz widze S4 w ośce :D

Się niechcący przestawiło :kox: