Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogo dziś obtrąbiłem :mysli: (sedan b5 ) KR**** ramki klubowe stojacego na środkowym pasie , około południa , Al. Niepodległości / Rakowieckiej jadacego z Centrum :hi:

Kolega rozmawiał przez telefon ....

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj Nosfer na wojska polskiego W Pruszkowie na wysokości dragona :hi:

Opublikowano

w Płocku na Królewieckiej blisko Tumskiej przy Kebabie czarne B6 w sedanie, z dwoma wydechami WPL LL~~ coś tam dokładnie nie pamiętam :>

Czekałem chwile na właściciela ale się nie zjawiał. ( ramki klubowe )

Pozdrawiam

Opublikowano

Wczoraj szary sedan B6 1.9TDI na WN***** jadące z Toruńskiej na Wisłostradę w kierunku centrum po 13:00-klubowe ramki i wlepka.pozdro :hi:

Opublikowano

Hugo widziany pod WSPA w piątek.

Zaparkował naprzeciwko mnie przez trawnik i nie widział :decayed:

Opublikowano

Pozdro dla kierownika srebrnego A4 B5 Avanta klubowe ramki rej. LU *** widzianego na Aleji Wilanowskiej niedaleko skrzyżowania z Puławską, stałeś na awaryjnych i kogoś wysadzałeś :hi:

Opublikowano

w sobote, bieruń nowy klubowe rameczki sedan b6, ST 95599 , lekko wymusil mi ppierszenstwo wjezdzajac z osiedla przy ul warszawskiej w kierunku oswiecimia :)

Opublikowano

Pozdro dla podróżujących klubową b5'tką w pięknym oryginalnym kolorze, na blachach "DW" :> Mrygałem Wam awaryjnymi z białego Iveco dziś na Bałtyckiej :hi:

Opublikowano

Wczoraj szary sedan B6 1.9TDI na WN***** jadące z Toruńskiej na Wisłostradę w kierunku centrum po 13:00-klubowe ramki i wlepka.pozdro :hi:

Również pozdrawiam :] :hi:

Opublikowano

Jasnozielony kombi B5 DB.... z naklejką klubową - Towarowa 7 przed chwilą :-) :hi:

Opublikowano

Wczoraj, około 19, Rondo Jazdy Polskiej, ciemne (czarne?) B6 sedan, WPR na kwadratowej rejestracji, a obok wlepa klubowa. Kierownik zorientował się i dał awaryjnymi, albo tylko podziękował za wpuszczenie na zjazd w trasę łazienkowską w kierunku lotnika - w odpowiedzi mrugnąłem długimi... Pozdrawiam!

Opublikowano

Wtorek Blue City (parking poziom "ptaka" :polew: ) około 17-stej czarne B6 z ramkami klubowymi WF32**C ............. :hi:

Opublikowano

Olsztyn-Kortowo-UWM WMiI

ciemne A4 b7 klubowe ramki na olsztyńskich blachach z tego co pamiętam :hi:

Opublikowano

Hugo widziany pod WSPA w piątek.

Zaparkował naprzeciwko mnie przez trawnik i nie widział :decayed:

Już się chwalił w Pytkach, że z jakimś kolesiem BMW i Mitsubishi zajumali :gwizdanie:
Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi i jego pasażerki w srebrnym avancie B5 tabl. rej. WMA ... naklejka klubowa na klapie. Spotkanych wczoraj ok. 17 na wlocie do Wawki za Zakrętem przed Kajki, łapka na pozdrowienie była, powitanie światłami również :hi: Pozdr! P.S. Gdybyś miał CB to byśmy pogadali chwilę :wink4:

Opublikowano

Dziękujemy i również pozdrawiamy :hi: Niestety pasażerce przeszkadza cb radio więc nie posiadam czsami szkoda.

Opublikowano

Dziękujemy i również pozdrawiamy :hi: Niestety pasażerce przeszkadza cb radio więc nie posiadam czsami szkoda.

eee tam :) a w czym jej to cb przeszkadza? :P Przecież non stop włączonego nie musisz mieć :wink4: No ale... do następnego spotkanka na trasie :hi:

Opublikowano

Czyje to :naughty:

DSC00346.jpg

sorry za kiepską fotkę ale ciemno i późno już było :drunk:

Opublikowano

Czyje to :naughty:

DSC00346.jpg

sorry za kiepską fotkę ale ciemno i późno już było :drunk:

toz to fotka ze spota ,nie widziałes ich w poblizu ???

Opublikowano

O kuźwa spot w moim garażu pod blokiem :shocked: no jak mogłem przegapić takie święto :decayed: