Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Snajper1998:naughty:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam

dzis ok 16 osowa w kierunku chwaszczyna niebieskie a4 b6 sedan GA 905.. klubowe ramki pozdrawiam :naughty:

Opublikowano

Dokładnie to auto :)

Robi wrażenie :)

Opublikowano

Dziś 21:50 ul.Nowogrodzka przy teatrze Roma,widziana czarna A4 w avancie na WPR.... Z klubowymi ramkami.Pozdrawiam.

wysłane za pomocą tapki2

Opublikowano

łiii tam :decayed: taka tam padaka :decayed::facepalm:

A teraz moja kolej:

Wczoraj (niedziela) 16.12.2012 ok. godz. 18-19, W-wa, stacja BP przy ul. Kopińskiej, czarny sedan B6, tabl. rej. WSC ... ramki klubowe. Kolega wsiadał do autka a ja się na niego gapiłem, miałem machnąć ręką ale... nie wyszło :facepalm: Wyrzucałem coś do śmieci a potem wsiadałem do CC :decayed: Chyba zauważyłeś że jakiś człek się gapi :decayed: Pozdr :hi:

Opublikowano

tydzień temu w środę widziane zielone A4 z ramkami klubowymi na blachach Hrubieszowskich,pod Decathlonem w lublinie

Opublikowano

dziś przy pomniku lotnika w wawie przed światłami w stronę grójeckiej srebrny avant B7 blachy POS 9..6 z ramkami klubowymi z tyłu,

pozdro dla kierownika :decayed:

Opublikowano

A ja serdecznie pozdrawiam kierowce B6 sedan z ramkami klubowymi (nie pamietam rejestracji), ktory 18/12/2012 ok 17:40 na emili plater pod złotymi tarasami prawie mnie przejechal na przejsciu dla pieszych :facepalm:

Opublikowano

to pod arkadia czy na emili plater?

Opublikowano

Pozdro dla kierownika czarnego avanta b6 z dwururką z tyłu W.. 888.. widzianego wczoraj na węźle Łopuszańska w Warszawie, jechał w kapturze i mnie nie widział :D

Opublikowano

Dzisiaj w lublinie pod lidlem na kunickiego ok 17-18 B5 LZ....... i ramka klubowa pozdro :hi:

Opublikowano

B6 avant ciemne zaparkowane na Aleji Krakowskiej po godzinie 14 w stronę centrum.Stare ramki klubowe numery WU

Opublikowano
Wczoraj około 19:40-20 czarne audi chyba a4 w kombi na klubowych ramkach spotkane pod tesco w Łęcznej na chełmskiej ;) Kto to ? :) Numery LLE ;)

hmmm to mogłem być ja :kox:chociaż niekoniecznie czarne :):hi:

Opublikowano

Dzisiaj w Ciechanowie na Pułtuskiej parę minut po 12.00 ciemny sedan b5 na klubowych ramkach. Kto to ?

Pozdro dla Kierownika.

Opublikowano
Wczoraj około 19:40-20 czarne audi chyba a4 w kombi na klubowych ramkach spotkane pod tesco w Łęcznej na chełmskiej ;) Kto to ? :) Numery LLE ;)

Nie nie To nie Ty ;) Tam jednak była a6 ;) na ksenonach mocno niebieskich :)

Ciebie za to widziałem na lotosie w jakiś piątek, tankowałeś jakoś po 3 w nocy bodajże było. Wracałeś chyba z podróży bo z jakimś kumplem i bagaże mieliście w bagażniku :)

Opublikowano

Nie nie To nie Ty ;) Tam jednak była a6 ;) na ksenonach mocno niebieskich :)

Ciebie za to widziałem na lotosie w jakiś piątek, tankowałeś jakoś po 3 w nocy bodajże było. Wracałeś chyba z podróży bo z jakimś kumplem i bagaże mieliście w bagażniku :)

Do krk na zajecia jechałem :)

Opublikowano

Stałem przed lotosem Ciemno zieloną A4 B5 z długa antenką CB :) Kumpel superbem obok się tankował ;) Miałem krzyczeć później na CB ale jakoś dopiero w domu o tym pomyślalem ;) Pozdrawiam :)

Opublikowano

W niedzielę Czarne B6 Avant spotkane przy wjeździe na Bemowo od A2 , blaszki WF***** na ramkach klubowych.

Leciałeś z kobietą spojrzałeś się nawet w lewo , ja leciałem czarną skodą fabią . Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

łiii tam :decayed: taka tam padaka :decayed::facepalm:

A teraz moja kolej:

Wczoraj (niedziela) 16.12.2012 ok. godz. 18-19, W-wa, stacja BP przy ul. Kopińskiej, czarny sedan B6, tabl. rej. WSC ... ramki klubowe. Kolega wsiadał do autka a ja się na niego gapiłem, miałem machnąć ręką ale... nie wyszło :facepalm: Wyrzucałem coś do śmieci a potem wsiadałem do CC :decayed: Chyba zauważyłeś że jakiś człek się gapi :decayed: Pozdr :hi:

To ja byłem na tej stacji :decayed:

Zamyślony byłem, bo chwile wcześniej RS4 B7 w szarym kolorze zajechał :slina:

Pozdro

Opublikowano

Dzisiaj około 12.00 na Towarowej widziałem przejeżdżającego zielonego sedana przedlifta B5 z ramkami i tablicą LBI... Pozdro!