Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

B8 sedan CT... z ramkami klubowymi widziany dzisiaj w Jastrzębiej Górze ;)

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Truskawa i Mateusz widziani dzisiaj w Bytowie, najpierw na rynku a później u nich pod domem :D

;-)
Opublikowano

czarne B6 sedan rej WND klubowe ramki, widziane dzis na s8/a2/starej poznańskiej :) jechales przede mną, potem za mną, w Błoniu odbiłeś na leszno :) ja jechałem grafitowym a3 z wgniotką na klapie :decayed: pozdro

Opublikowano

Chwilę temu ciemny sedan B5 ZKL z ramką z przodu (z tyłu nie było :-) na Warynskiego w Kołobrzegu. Pozdrowienia dla Pani Kierowniczki :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

czarne B6 sedan rej WND klubowe ramki, widziane dzis na s8/a2/starej poznańskiej :) jechales przede mną, potem za mną, w Błoniu odbiłeś na leszno :) ja jechałem grafitowym a3 z wgniotką na klapie :decayed: pozdro

Pozdro :-) chciałbym żeby było czarne ale niestety jest granatowe :-P

Pozdro :-) chciałbym żeby było czarne ale niestety jest granatowe :-P
Opublikowano

Pozdro dla kierownika grafitowego B8 kombii na WL z ktorym mijam sie codziennie ok 6:30 na kolejowej w wawie :D

Edytowane przez Króliczor

Opublikowano

Pozdrawiam kierownika niebieskiej B5 w sedanie SZY 1KH* który zaparkował auto na Parkowej we Władysławowie 20.08 po 19 :)

Mieszkałem na przeciwko

Opublikowano

Widziany avant b6 na krakowskich numerach na przejściu między chorwacja a węgrami gdzies w nocy 15 sierpnia.

Opublikowano

wczoraj na wjezdzie do Grodziska od Radziejowic wyprzedzałem czerwone B5 DJA....... z naklejka na klapie , waliłem awaryjkami ale kierownik chyba nieogarnięty....

Opublikowano

Wczoraj widziana ciemna B5 avant PP ........ w Obornikach WLKP naklejki batalionu były mrugałem długimi potem awarykami ale chyba pani kierownik nie skumała

Opublikowano

16.07 albo 17.07 ....w Gdyni, w godzinach ja wiem to bylo chyba po 17 ale nie jestem pewny, niedaleko Akwarium, jechalem za kims z klubowaymi ramkami :) Teraz mi sie przypomnialo, ciekawe kto to byl :_)

Opublikowano

95bc6dee045dee1d99cd4928e82748f1.jpg

Przed chwila, Wwa skorosze :-)

Opublikowano

Pozdro dla ziomkow z granatowego sedana na ladnych felgach CWL :) mijalismy sie z lodzi na wlokniarzy :)

Opublikowano

16.07 albo 17.07 ....w Gdyni, w godzinach ja wiem to bylo chyba po 17 ale nie jestem pewny, niedaleko Akwarium, jechalem za kims z klubowaymi ramkami :) Teraz mi sie przypomnialo, ciekawe kto to byl :_)

Jak 16.07 czarny Avant B8 to jest szansa że się spotkaliśmy :wink:

Opublikowano

bordowa B5 avant o nr SR 8... przemknęła dziś obok mnie na krajowej 1 między Piotrkowem a Częstochową... kurde nie pamiętam w którym dokładniej miejscu ;)

pewnie mnie nawet nie zauważył ;)

pozdro z zielonego avanta B5

Opublikowano

Kolega z czarnego sedana b5 z ramkami obtrabiony na gorczewskiej. :)

Opublikowano

Pozdro dla kierownika srebrnej B6 z którym wczoraj próbowałem na CB rozmawiać w Jeleniej Górze około 18.00

Opublikowano

pozdrowienia dla kierownika zielonej b5 o nr. EL ...SV z klubową naklejka na klapie widziany dzisiaj w łodzi o godzinie 20.24 na skrzyżowaniu ul.piłsudskiego z ul.śmigłego rydza stałeś na światełkach

Edytowane przez xXPiotrekXx19

Opublikowano

Pozdrowienia dla Kierownika z srebrnego A4 B6 sedan na numerah SY 74*** z klubowymi ramkami, jechałem za Tobą Kolego ul. Piłsudskiego a potem Legionów w Tarnowskich Górach.

Opublikowano

Moze nie na drodze ale dzisiaj u mnie pod praca na kopalni w stefanowie stala5x28f3ps.jpg

Edytowane przez krzysiekvtec