Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj widziane szare RS4 B5 na Wolskiej skręcające w Sowińskiego. Od nas z forum?

• Odpowiedzi 7.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj widziane szare RS4 B5 na Wolskiej skręcające w Sowińskiego. Od nas z forum?

designer :gwizdanie:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowcy czarnego sedana b6, zaparkowanego wczoraj po 21 pod gymnasionem przy puławskiej na ursynowie

Opublikowano

:hi:

Piątek 9 lipca ok 15.30 granatowy avancik b5 WN0xxxx jechał w kierunku PKP Piaseczno ja stałem na światłach w stronę Zalesia kolega zagadany był z pasażerami. Próbowałem na CB wywołać bo duży bacik widziałem na dachu ale nie udało się pozdro.

Opublikowano

Środa 08.07 Wawa ul.Raszyńska czerwone B5 o nr WH z ramkami klubowymi

Dzień pózniej praktycznie w tym samym miejscu ciemne B6 avant z naklejka nr juz ni pamietam

pozdrowionka :hi:

Opublikowano

czwartek 8 lipca Pułtusk. Korek na moście w kierunku Wyszkowa. B5 Kombi z naklejką na klapie rejestracja z Wyszkowa....

Opublikowano

dzis ok 14 na ul. Pulawskiej widziany czerwony avant B5 z rameczkami klubowymi, poczatek numerow WN ****

Pozdro dla kierownika i zaprawszam na spoty :cool1:

Opublikowano

dzis Lublin ul Narutowicza godz 11 za skrzyzowaniem ze Strazacka srebrne b5 ze starymi ramkami klubowymi. Kto to?

Opublikowano

dzisiaj w Lublinie ok godz 19 na ul. zana stala zaparkowana czerwona b5 sedan LU 48.... z naklejka na tylnej klapie :):hi:

Opublikowano

dzisiaj w Lublinie ok godz 19 na ul. zana stala zaparkowana czerwona b5 sedan LU 48.... z naklejka na tylnej klapie :):hi:

kamilos_zelo :)

dzis Lublin ul Narutowicza godz 11 za skrzyzowaniem ze Strazacka srebrne b5 ze starymi ramkami klubowymi. Kto to?

To nie ja :decayed: niestety...

Opublikowano

no nie Ty bo to nie było kombi

Opublikowano

w lublinie ok godz 9 na ulicy grazyny widziana czerowna b5 sedna TAXI LU 94.... z tylu na klapie naklejka klubowa :hi:

Opublikowano

w lublinie ok godz 9 na ulicy grazyny widziana czerowna b5 sedna TAXI LU 94.... z tylu na klapie naklejka klubowa :hi:

To Hugo dorabia do nowego serwera :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

to moja :)

Opublikowano

to moja :)

ladna czysciutka rzuca sie w oczy :wink4:

Opublikowano

13.07 zaparkowane A4 B6 avant srebrne na numerach ZS z pogniecionym prawym przednimk błotnikiem pod pływalnią MUSZELKA na Targówku

Opublikowano

dziś koło 14 widziałem czarne(albo jakieś inne ciemne mocno) B5 sedan rej. LZ z naklejką klubową z prawej strony, skręcało z górczewskiej w lewo w powstańców śl. ja jechałem prosto z pasa obok. zauważyłem dosłownie w ostatniej chwili więc nie wiem czy przed- czy polift i czy klekot czy nie, nawet trąbnąć nie zdążyłem ;) pozdro

Opublikowano

pewnie zamojski wysłannik do stolicy Paraf :P

Opublikowano

Wczoraj tj 14 około 20 zaparkowanew Piasecznie ul. Jarząbka Kazimierza 20 niebieskie B5 przed liftowe na blachach WGMxxxxxx Pozdro!!

Opublikowano

13 lipca widziałem czarną B6 w sedanie i z klubową naklejką (rejestracja zaczynała się na ES) na skrzyżowaniu trasy z Łyszkowic z trasą Łowicz-Stryków. Niestety ja nie byłem swoją niunią wieć nie mrygałem światłami żeby nie wyjść na wariata :>