Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Codziennie widzę A4 B6 Avant – czarna, zaparkowana pod biurowcem przy marynarskiej. (obok Orange LAB)

I srebrne B6 Avant stojące przy ul. Suwak 3 (pracuję obok).

Czyje to auta ?

• Odpowiedzi 7.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś po 16 widziana czarna B7 Avant z klubowymi ramkami na Żwirki Wigury w stronę lotniska, blachy LC****.

Pozdro dla kierownika :decayed:

Opublikowano

Codziennie widzę A4 B6 Avant – czarna, zaparkowana pod biurowcem przy marynarskiej. (obok Orange LAB)

I srebrne B6 Avant stojące przy ul. Suwak 3 (pracuję obok).

Czyje to auta ?

coś taki ciekawy :decayed:

Opublikowano

Wczoraj w Polkowicach widziana B7 ( naklejka z tyłu )

rej. dpl 70....

Migałem mu na rondzie ale mógł mnie nie poznać bo firmówką ( patrz Doblakiem ) jechałem.

pozdrowionka

Opublikowano

Wczoraj srebrne B6 w Avancie ZS XXXX wyjeżdżające z Zielonego Zacisza ramki klubowe. Czyżby sąsiad ? :>

:hi:

Opublikowano

Srebrne Audi A4 B5 Avant, rejestracja WE**** klubowe ramki przykukane, widziany dzisiaj na ul.Spacerowej koło godziny 11:20, stałem na przejściu :naughty:

Opublikowano

Mszczonów. Czarne B5 z numerami TST. Ramki i naklejka klubowa. Machałem na motorku :hi:

Opublikowano

Mszczonów. Czarne B5 z numerami TST. Ramki i naklejka klubowa. Machałem na motorku :hi:

To ja witam kolege :wink4: i rowniez pozdrawiam zauwazylem was . Puzniej lecieliscie chyba na Grojec

Opublikowano

Tak na Mińsk Mazowiecki i do Siedlec.

Ładne B5

Opublikowano

Kogo wczoraj widziałem na powrocie z Płocka w stronę Wawki czarny avancik B6 na numerach WF dalej nie zdążyłem zapamiętać ale dzięki za awaryjki kolego :good:

Opublikowano

Około 13 dziś widziane czarne B7 avant zaparkowane obok Orlenu w Piasecznie z rameczkami klubowymi. Pozdrawiam.

Opublikowano

dziś ok 20:00 na Puławskiej Nogaro blau strasznie upier... na WGMach :przebiegly:

Pozdro

Opublikowano

Dzisiaj Kolkov, Moskal, Łatek ok 18 grasowali po przydrożnym kebabie pod Rykami :naughty: po 18 solar z paputem i armisteadem na CPNie w Kurowie :hi: Dzięki za spoty :decayed:

Opublikowano

Czarny avant b6 widziany dzisiaj na Kisielewskiego w Sosnowcu, około godz 18

Pozdro dla kierownika :hi:

Opublikowano

Dzis srebrny avant B5 pod hala w Jaworznie w centrum czyje to? SJ 54*** i dalej nie pamietam :decayed:

Wicio moje to jest ...kiedys jak znajde troszke czasu to wpadne na spota
Opublikowano

Dzis srebrny avant B5 pod hala w Jaworznie w centrum czyje to? SJ 54*** i dalej nie pamietam :decayed:

Wicio moje to jest ...kiedys jak znajde troszke czasu to wpadne na spota

Ha tyle cie nie bylo, ze nawet nie wiem jaka jedzisz teraz bryka :decayed: Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Zielona góra obok przychodni na wyszyńskiego granatowe b5. Pozdro

Opublikowano

Pozdro dla kierownika szarego avancika B5 o numerach EL53**T widzianego dzisiaj na skrzyżowaniu Obywatelskiej i Jana Pawła II w Łodzi około 18 :hi:

Opublikowano

Pozdrowienia dla Klubowicza z jasnozielonej A4 B5 Avant EZG C*** ( klubowe rameczki :naughty: )

Widziałem Cię dziś około 8:30, jak skręcałeś z Rydzowej w Aleksandrowską w kierunku centrum