Kolkov Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 dziś przed 13 na obwodnicy Radzymina widziane czarne B7 WOS **** z ramkami klubowymi. Mrugałem awaryjkami Pozdro
Flyer Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Dzis kolo 18 przy Metrze Marymont mijalem czarnego sedana B5 na stalowkach, blachy WX, naklejka na klapie... wymienilismy spojrzenia kto to? z poczatku myslalem, ze CoLo, ale raczej nie
CoLo Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Dzis kolo 18 przy Metrze Marymont mijalem czarnego sedana B5 na stalowkach, blachy WX, naklejka na klapie... wymienilismy spojrzenia kto to? z poczatku myslalem, ze CoLo, ale raczej nie O 18 to juz bylem w pracy wiec to nie Ja Pozatym moje blachy to WJ
rafalekx Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Dzis kolo 18 przy Metrze Marymont mijalem czarnego sedana B5 na stalowkach, blachy WX, naklejka na klapie... wymienilismy spojrzenia kto to? z poczatku myslalem, ze CoLo, ale raczej nie PRZEEMAS? ledy tył i hid xenon przód?
PRZEEMAS Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Dzis kolo 18 przy Metrze Marymont mijalem czarnego sedana B5 na stalowkach, blachy WX, naklejka na klapie... wymienilismy spojrzenia kto to? z poczatku myslalem, ze CoLo, ale raczej nie Moje rejony
moskal Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 z poczatku myslalem, ze CoLo, ale raczej nie nie zauważyłbyś fmica w zderzaku ??? :gwizdanie:
pitman Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Granatowe B5 kombi w dizlu z Legionowa kto tym jeździ bo często je widuję
Flyer Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 nie zauważyłbyś fmica w zderzaku ??? :gwizdanie: on stal w sznurze aut, a ja przejezdzalem obok (w tym samym kierunku), wiec ciezko zauwazyc fmic
moskal Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 nie zauważyłbyś fmica w zderzaku ??? :gwizdanie: on stal w sznurze aut, a ja przejezdzalem obok (w tym samym kierunku), wiec ciezko zauwazyc fmic aaaaa napisałeś : Dzis kolo 18 przy Metrze Marymont mijalem czarnego sedana B5 mija sie z naprzeciwka , w tym samym kierunku sie wyprzedza :naughty: :naughty:
Milczar Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 on stal w sznurze aut, a ja przejezdzalem obok (w tym samym kierunku), wiec ciezko zauwazyc fmic aaaaa napisałeś : Dzis kolo 18 przy Metrze Marymont mijalem czarnego sedana B5 mija sie z naprzeciwka , w tym samym kierunku sie wyprzedza :naughty: :naughty: Wyprzedza się w tym samym kierunku pod warunkiem, że oba pojazdy się poruszają a on stał więc go OMIJAŁ :gwizdanie: Przemieszczanie się obok: * nie poruszającego się uczestnika ruchu lub przeszkody nazywa się omijaniem; * uczestnika ruchu poruszającego się w przeciwnym kierunku nazywa się wymijaniem; * uczestnika ruchu poruszającego się w tym samym kierunku nazywa się wyprzedzaniem.
moro99 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 z 20 min temu (14:30) rog JPII i Jerozolimskich czarne B6 Avant w strone rotundy Blachy WL Obtrabiony i wymachany - ja jechalem skuterem Pozdro
Kali S4 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Dziś ok 16.30 czarna esa w avancie bez tablicy z przodu na Al.Krakowskiej
Kolkov Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Dziś ok 16.30 czarna esa w avancie bez tablicy z przodu na Al.Krakowskiej Buba
emment Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 z 20 min temu (14:30) rog JPII i Jerozolimskich czarne B6 Avant w strone rotundy Blachy WL Obtrabiony i wymachany - ja jechalem skuterem Pozdro Również pozdrawiam
moskal Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Dziś ok 16.30 czarna esa w avancie bez tablicy z przodu na Al.Krakowskiej Buba a gdzie buba ma tablice ????
Flyer Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Dziś ok 16.30 czarna esa w avancie bez tablicy z przodu na Al.Krakowskiej Buba a gdzie buba ma tablice ???? przy ostatnim killu zostala zassana przez dolot
Kolkov Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 dziś ok 12:00 na Żołnierskiej widziana czarna B6 w Avant z klubowymi ramkami na WKZ ****. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi