lexpar Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Angela ! Należy mu się dobre :bicz3:. Klubowicz zawsze jest kumaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Dziś w okolicach Lublina spotkałem pewnego klubowicza... pogadalismy sympatycznie przy kawce... Niestety nie zdradze kto to był bo moze sobie tego nie zyczyć A może się przyzna... W każdym razie było miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Dziś w okolicach Lublina spotkałem pewnego klubowicza... pogadalismy sympatycznie przy kawce... Niestety nie zdradze kto to był bo moze sobie tego nie zyczyć A może się przyzna... W każdym razie było miło Pozdrowionka dla Ciebie.... Dzieki za kawke...i mila rozmowe..... Fajnie bylo poznac sympatycznego kolege........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek13ns Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Dzisiaj w Rzeszowie pod WSIZem widzialem b5 w sedanie kolor szary metalik i oczywiscie klubowe rameczki - ktoz to taki uczeszcza na studia tam gdzie ja ? Szara czy srebrana jesli, srebrna to przyznaje sie bez bicia ze to ja tam uczeszczam na studia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Dzisiaj w Rzeszowie pod WSIZem widzialem b5 w sedanie kolor szary metalik i oczywiscie klubowe rameczki - ktoz to taki uczeszcza na studia tam gdzie ja ? Szara czy srebrana jesli, srebrna to przyznaje sie bez bicia ze to ja tam uczeszczam na studia. Hehe to ty jestes jeszcze inny klubowicz bo ja widzialem 97r przed liftem a ty widze po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek13ns Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Dzisiaj w Rzeszowie pod WSIZem widzialem b5 w sedanie kolor szary metalik i oczywiscie klubowe rameczki - ktoz to taki uczeszcza na studia tam gdzie ja ? Szara czy srebrana jesli, srebrna to przyznaje sie bez bicia ze to ja tam uczeszczam na studia. Hehe to ty jestes jeszcze inny klubowicz bo ja widzialem 97r przed liftem a ty widze po A chyba ze tak, to widze ze wiecej klubowiczow na wsiz uczeszcza. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Czy to któryś z klubowiczów kupił sobie ostatnio czarną B6 1,8T sedan jeszcze na obcych blachach, ale nie niemieckich, czerwone literki/cyferki białe tło, na tylnej szybie spore logo Audi, ładne Alu Widziany 19.11.2007 pod Politechniką Lubelską koło godziny 14-16?? Aha widziałem jak wsiada i dojeżdża... Nie zdążyłem dogonić żeby dać kalendarzyk, jeśli obcy A jeśli klubowicz to pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Byłem dzisiaj w Słupsku i widziałem czarną B5 w avancie zaparkowana na ulicy czyżby zdenia furka , niywidziałem ramek bo brudne autko było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seta Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 20 we wtorek mój tato leciał przez Kraków i ktoś go zaczepił na CB radiu przyznać sie kto to był mamy naklejkę na tylnej szybie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Faworek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witam dzisiaj godzina oklo 13:30 w Częstochowie w alejach przy "Merkurym" siedziala mi na d*pie jakas granatowa A4 chyba B5 jechal jakis gostek obok dziewczyna ktos z naszego klubu? a jesli tak to nie zapominaj wlaczyc swiatelek hehe przyznac sie bez bicia;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Dziś w godzinach 12:00 13:00 w Wejherowie spotkałem moje pierwsze Klubowe z ramkami klubowymi do rejestracji z tej okazji zapodałem dwa kalendarzyki za wycieraczkę i oczywiście zrobiłem fotkę na upamiętnienie tego zajścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Wczoraj autobana na KR kolo 20 - rex wlekles sie 120km/h?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Dziś w godzinach 12:00 13:00 w Wejherowie spotkałem moje pierwsze Klubowe z ramkami klubowymi ... a ja się zastanawiałem, kto to był? Pozdrawiam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoczyca Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 A ja dziś znowu widziałam furkę hajpera ... nie chcę być wredna ale umyłbyś Niunię ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ano witam, też się zdziwiłem, że znowu Wiem, przydałby się Jej prysznic... Kupiłem już specyfiki - m.in. do pielęgnacji felg no i zajmę się tym (bo nie uznaję myjni automatycznej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Pozdrawiam kierowce granatowego B5 Avant chyba 2.8 30V/1.8 T [mial podwojny wydech] [rej: WI xxxxx] i dziekuje za szybka przejazdzke po moscie siekierkowskim w sobote .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Gadac zaraz czyja niunia dzisiaj (kolo godz 18.00) stala rozkraczona (albo po dzwonku) na przejsciu dla pieszych przy zjezdzie z idzikowskiego w sobieskiego? :> kolor ciemno zielony, sedan, WE 16XXX :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Kto dzis na lublanskiej na wysokosci stacji benzynowej o 16:50 w kr srebrnym sedan wyciagal jakiegos kolesia z peugeota i mu ..... :bicz3: wytlumaczyl jak sie jeezdzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 no co ty? nasi lali francje??? :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 przyznac sie teraz prosze ktory to lobuz wyprzedzil mnie na swiatlach na obwodnicy jaworzna o 18:38 bialym kondomem (1.9TDI 90KM 1Z) na blachach KCH, a pozniej wlekl sie pol drogi 120-130km/h ze nie zdazylem do mechaniora na czas?? Pany :bicz3: Niektorzy sa szybsi i sie spiesza (wklejone ze spotow kch) APELUJE O TROCHE WIECEJ ROZWAGI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi