Reggi Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Ciemne B6 WA 40.. mrygało mi awaryjnymi na Tarchominie ..po ruszeniu ze świateł . Ktoś od nas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterex Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Pozdrawiam kolegę spotkanego w Suścu (sobota 12 lipiec), samochód stał przed sklepem spożywczym z klubowymi rameczkami , potem mijałeś mnie i moją kobiete (szliśmy chodnikiem)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Pozdrawiam kolege spotkanego przed Rykami w byłym aucie Dextera .. furka kox na tych felach Urwałem gadke na CB bo sie zasięg konczyl pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maler Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Pozdrawiam kolegę spotkanego w Suścu (sobota 12 lipiec), samochód stał przed sklepem spożywczym z klubowymi rameczkami , potem mijałeś mnie i moją kobiete (szliśmy chodnikiem)... hehe dobrze że zmodyfikowałeś posta bo wcześniej brzmiało jakby kolega kobietę Ci ukradł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterex Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Pozdrawiam kolegę spotkanego w Suścu (sobota 12 lipiec), samochód stał przed sklepem spożywczym z klubowymi rameczkami , potem mijałeś mnie i moją kobiete (szliśmy chodnikiem)... hehe dobrze że zmodyfikowałeś posta bo wcześniej brzmiało jakby kolega kobietę Ci ukradł Tak to jest jak się pisze po paru piwkach - dzisiaj rano jak przeczytałem to też się zdziwiłem co stworzyłem za opowieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcus Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Chyba cały poprzedni tydzień na prakingu przy pensjonacie "Słonecznym" w Okunince nad j. Białym stał srebrny Avant z klubowymi ramkami - niestety kierowcy w nim lub chociaż przy nim nie widziałem, choć często kursowałem tamtędy (pieszo) między moim domkiem a plażą. Niedziela 13.07.2008, stacja Lotos we Włodawie, dwa czarne Avanty, B5 i B6 - ktoś z klubu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygu Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 kto dzisiaj o 13 jechał na rondzie OZN skręcał w marszałkowska?? srebrne a4 b5 sedan z ramkami klubowymi?? minąłem Cię po prawej stronie srebrnym motorem jechałeś z kobieta pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olga Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 pozdrawiam 2 audi na tablicach ONA - tnące dzis rano nad morze w okolice koszalina :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Czyżby AdamDFO pod Leclerkiem wczoraj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDFO Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Czyżby AdamDFO pod Leclerkiem wczoraj? nie zauważyłem Cię, ale często bywam w tamtych okolicach więc pewnie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Jak mogłeś nie zauważyć, jak stałeś na parkingu dwa miejsca obok :> Chyba, że to nie Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDFO Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 ja to jestem zabiegany ostatnio do tego stopnia, że dziwne że nie mylę własnego samochodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Pozdro od czarnego sedana RSA, dla wszystkich A4 spotkanych od pon do czwartku na Słowacji a było ich trochę na naszych blachach :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 a może w Ustce jest ktoś z naszych (pare A4 widziałem), drinkli byśmy małe pifko :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoczyca Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 a może w Ustce jest ktoś z naszych (pare A4 widziałem), drinkli byśmy małe pifko :> Byłam cały tydzień ... ale nie miałam neta granatowy brudny avant z przerysowaną prawą stroną W ogóle Słupsk-Ustka to zagłębie Audic jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 a może w Ustce jest ktoś z naszych (pare A4 widziałem), drinkli byśmy małe pifko :> W ogóle Słupsk-Ustka to zagłębie Audic jest Zauważyłem ( i Opli Tigra od wuja widziałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 dzis bankomat nowa iwiczna srebrny sedan, klekot na ladnych felach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 pozdrowienia dla boberka, spotkanie we wtorek na trasie Ł i dzieki za wpuszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Pozdrowienia dla Srebrnego Avanta B6 rej. PJA.... z klubowymi rameczkami Mijaliśmy się w Słupcy w dojeździe na A2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 pozdrowienia dla A4,z trasy Kolobrzeg-Walcz-Oborniki-Poznan w godzinach od 3.00-6.00 rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi