danielo Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Moze nie na drodze ale dzisiaj u mnie pod praca na kopalni w stefanowie stala :-) http://s7.directuploa Coś nie bangla to co wkleiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vito A4 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Pozdro dla Kierownika z kierowniczką z czarnej B6 sedan rej. KR.. , mijaliśmy sie dziś o 19:10 na przejeździe kolejowym w Charsznicy (koło Miechowa/małopolskie) - puściłem długie i pokazałem ręką "cześć" ale nie wiem czy zauważył PS. Ładnie odszykowana B6 Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez vito A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Pozdro dla kierownika z pasażerką z avanta B6 na numerach PO ...XY Dziś ok 18 jechaliśmy A2 ze Strykowa w stronę Poznania, mrugnąłem awaryjkami, i dostałem "długie" w zamian Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez Blachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lakee Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dzisiaj od Janek do Raszyna jechał za mną czarny avant b7 WY... z ramką klubową z tylu. Pozdrowienia dla kierowniczki :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi790 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Pozdro dla kierownika zielonej b5 avant ( groszkowy kolor) rej chyba WI o ile dobrze pamietam z nalepka po prawej stronie klapy mijanego wczoraj na wale miedzeszyńskim ok. 17 w wawie Przytrabilem ale nie wiem czy sie kolega zorientowal ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awra Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 To teraz pytanie. Dzis na Helu dwóch Kolegów i dwie b6, jedna z naklejka b6 division. Najpierw pozdrawiam i dzieki za polecenie knajpy! A teraz kto to mogl byc? Srebrna w avancie miala rej. GPU... Nie zajrzalem potem do Was bo nie bylem sam a dziewczyna jest uczulona juz na OOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 wladi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 To teraz pytanie. Dzis na Helu dwóch Kolegów i dwie b6, jedna z naklejka b6 division. Najpierw pozdrawiam i dzieki za polecenie knajpy! A teraz kto to mogl byc? Srebrna w avancie miala rej. GPU... Nie zajrzalem potem do Was bo nie bylem sam a dziewczyna jest uczulona juz na OOOO Miło było poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) To teraz pytanie. Dzis na Helu dwóch Kolegów i dwie b6, jedna z naklejka b6 division. Najpierw pozdrawiam i dzieki za polecenie knajpy! A teraz kto to mogl byc? Srebrna w avancie miala rej. GPU... Nie zajrzalem potem do Was bo nie bylem sam a dziewczyna jest uczulona juz na OOOO To bylem ja i Wladi, dwie szklanki klubu Ja chwile pozniej uderzalem na Wrocław. Miło było poznac rowniez Edytowane 1 Września 2014 przez cwiara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bumier_ Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Wczoraj miałem okazje spotkać Na Drodze między Częstochową o Łodzią Jokera z Team_13 Niestety nie mam swoich zdjęć ponieważ tak padał deszcz że masakra , ale posłuże się innymi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osetti Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) To teraz pytanie. Dzis na Helu dwóch Kolegów i dwie b6, jedna z naklejka b6 division. Najpierw pozdrawiam i dzieki za polecenie knajpy! A teraz kto to mogl byc? Srebrna w avancie miala rej. GPU... Nie zajrzalem potem do Was bo nie bylem sam a dziewczyna jest uczulona juz na OOOO To bylem ja i Wladi, dwie szklanki klubu Ja chwile pozniej uderzalem na Wrocław. Miło było poznac rowniez a ja widziałam Cię w tamtym roku podczas urlopu na Helu i cyknęłam fotkę cały rok zastanawiałam się czy kiedyś się dowiem kto to pozdrawiam!! Edytowane 2 Września 2014 przez osetti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 To teraz pytanie. Dzis na Helu dwóch Kolegów i dwie b6, jedna z naklejka b6 division. Najpierw pozdrawiam i dzieki za polecenie knajpy! A teraz kto to mogl byc? Srebrna w avancie miala rej. GPU... Nie zajrzalem potem do Was bo nie bylem sam a dziewczyna jest uczulona juz na OOOO To bylem ja i Wladi, dwie szklanki klubu Ja chwile pozniej uderzalem na Wrocław. Miło było poznac rowniez a ja widziałam Cię w tamtym roku podczas urlopu na Helu i cyknęłam fotkę cały rok zastanawiałam się czy kiedyś się dowiem kto to pozdrawiam!! Wladiego bestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Osetti pozdrawiam trzeba było zostawić nr za wycieraczką to na pifko byśmy skoczyli memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osetti Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Osetti pozdrawiam trzeba było zostawić nr za wycieraczką to na pifko byśmy skoczyli memory five wladi i wszystko jasne :-) chętnie tam wrócę.. i następnym razem będę stać obok Twojego samochodu aż dotrzesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Jak coś to drugie drzwi od ulicy memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) A ja najebany rano wychodze z auta i pukam w te pierwsze. Edytowane 2 Września 2014 przez cwiara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Oj Cwiara Cwiara :lol: memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 dzisiaj po 19 na Włókniarzy w Łodzi, mijana czarna B5 sedan EL..., kierownik mrugnięty a potem kiwnięty ze środkowego pasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lakee Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Teraz srebrny avant B6 na KENie przy metro kabaty z ramkami i WA... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXPiotrekXx19 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 dzisiaj po 19 na Włókniarzy w Łodzi, mijana czarna B5 sedan EL..., kierownik mrugnięty a potem kiwnięty ze środkowego pasa to był moje a4 tylko że jechał nim kto inny i nie wiedział o co chodzi myślał że coś ci nie pasowało jak jedzie i dopiero jak oddawał mi auto to się pytał czy mam w tym mieście jakiś wrogów bo zaczepiają na ulicy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi